Waar ik blij van werd de afgelopen week

Als iemand de laatst tijd aan me vraagt hoe het met me gaat, dan antwoord ik eigenlijk altijd hetzelfde: “Goed, maar eh, druk”. Ik loop nu sinds februari stage op de PR afdeling bij Sony Electronics en dat bevalt echt super goed. Klein detail: ik ben ook bezig met mijn scriptie schrijven. Die combinatie is best wel druk, zeker als je er een leuk sociaal leven op wilt nahouden. Maar zoals een vriendin laatst tegen me zei: ” Het is de laatste fase van je studie, probeer er nou maar van te genieten ipv stressen”, probeer ik dat ook. Daarom is het nu en dan even goed om stil te staan bij wat er allemaal wél goed gaat!

 • Vorige week werd ik onverwacht mee uit eten genomen bij Loetje. En daar zeg ik nou nooit nee tegen… Een toetje mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Het was gemaakt van salted caramel ijs en stoofpeertjes.
 • De dag erna ging ik uit eten met een van mijn beste vriendinnen uit Eindhoven. Ze was toevallig in de buurt en gingen een hapje eten bij Wagamama. Zeker nu is het jammer dat ik niet veel tijd heb om naar Eindhoven te gaan. We maakten daarom meteen een nieuwe afspraak. Ik kwam aanzetten met mijn papieren agenda en toen moest ze heel hard lachen. Maar ik blijf een papieren agenda gewoon het fijnste vinden. Who is with me?
 • Ik kreeg eindelijk een GO voor mijn Plan van Aanpak. Dit was een aardige last die van mijn schouders afviel, want ik kreeg in eerste instantie een NO GO. Ik baalde er echt enorm van. Toen achteraf bleek dat ik lang niet de enige ben, verzachtte dat de pijn. Nu kunnen we vol goede moed weer verder! 13 juni is mijn deadline en daar moet nog een hoop voor gaan gebeuren… Wish me luck!

 • Afgelopen vrijdag ging ik naar mijn eerste festival van het jaar: Oranjebloesem! Ik heb het heel leuk gehad met mijn beste vriendin, maar volgend jaar pak ik toch geen feestje meer met Koningsdag. Het festival duurde maar tot 20.00 en je bent toch vrij lang onderweg voor zo’n kort feestje. Gelukkig hadden we het samen super gezellig.
 • Over festivals gesproken… Ik kocht ook een nieuw festivalkaartje: voor Toffler festival! Er staan dit jaar al een hoop leuke feestjes op de planning, waaronder Awakenings, 18hours, Dekmantel festival en Draaimolen. Laat die zomer maar weer komen!
 • Ik ben nu ongeveer twee maanden aan het daten en hij kwam vrijdagavond nog speciaal naar Utrecht toe. Dat vond ik zo lief! We hebben het heel leuk samen en gezellig het weekend samen doorgebracht.

 • Lekker materialistisch: mijn nieuwe schoenen! Ik heb deze Vans ontvangen van Footway. Ik had nog nooit van de webshop gehoord maar ze hebben een leuke collectie en mijn bestelling was snel binnen. Dit is inmiddels al mijn derde paar Vans, oeps… Maar ik vind die platform zool zo leuk en ze lopen heerlijk!

In samenwerking met Footway

3 Reacties

 1. Marjoleine 29 april 2018 / 19:13

  Liefde voor je schoenen! Ze staan ook nog steeds op mijn verlanglijstje. Super leuk ook voor je dat je aan het daten bent, ben benieuwd of en wanneer je hem showt op je blog. X

 2. Nienke 30 april 2018 / 11:43

  Klinkt als een hele leuke week! Oh, Loetje is nooit verkeerd. Ik wens je erg veel succes met je deadline.

 3. Tedje 2 mei 2018 / 17:11

  YAY! Om happy van te worden allemaal! Het is je zo gegund! Ik heb – zoals je weet – ook nog gewoon een papieren agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *