Ik ben Nelson ambassadeur!

IMG_7702

Dit jaar staat er iets tofs op de planning. Mijn ambassadeursschap van Nelson Schoenen gaat namelijk van start! Misschien ken je Nelson wel, dit familiebedrijf bestaat namelijk al sinds 1949 en heeft winkels door heel Nederland. Je kunt er ook online terecht voor de leukste schoenen. Sneakers, laarzen, heels… Voor iedere gelegenheid hebben ze wel een geschikt paar schoenen.

Ik vond het super leuk dat Nelson me benaderde om ambassadeur te worden. Ik ben namelijk gek op schoenen! Mijn moeder zegt altijd dat ik al veel te veel schoenen heb, maar daar ben ik het nooit mee eens. Die heb je nooit genoeg, toch?

IMG_5092

Het liefste draag ik sneakers, maar ik ben ook dol op simpele laarsjes. De laatste tijd ben ik fan geworden van Dr Martens boots. Stoere laarzen die heel tof staan onder een basic outfit! Dit is dan ook het eerste paar schoenen dat ik heb ontvangen van Nelson, ik laat ze snel uitgebreider zien in een post. Eind deze maand komt de najaars editie van het Nelson Magazine uit waarin ik ook nog iets leuks ga doen. Wat precies, daar horen jullie later meer over. Stay tuned!

9 Reacties

 1. Sija 2 september 2016 / 10:00

  Gaaaaaf! Wat een mooie foto Lizzy :) Ben benieuwd!

 2. Birgit Roobol 2 september 2016 / 10:18

  Ah, superleuk zeg! Ik ben ook echt gek op schoenen. Heb je al een beetje pijn in je voeten van de Dr. Martens?

  • Lizzy 4 september 2016 / 15:49

   Ja wel blaren haha… Maar met dikke sokken is het te doen!

 3. Valentina 4 september 2016 / 11:31

  Echt super leuk! Ik vind je eerste keuze, de Dr Martens ook meteen echt gaaf.

 4. Sophie 5 september 2016 / 02:57

  Wat een knapperd ben je toch! Je staat enorm goed op die eerste foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *