Sperry gympen

Zijn jullie al bekend met de gympen van Sperry? Ik zie ze de laatste tijd heel erg veel! Ik kende ze al langer, want altijd als wij met de boot op vakantie gingen dan waren ze te koop in van die winkeltjes bij havens. Het zijn dus eigenlijk een soort van bootschoentjes, maar de laatste tijd zie ik ze overal en zijn ze ook een stuk makkelijker verkrijgbaar. Sperry speelt daar op in, want ze verkopen steeds hippere modellen. Zo zag ik laatst ergens een exemplaar met een luipaardenprintje, alleen ik weet nog niet of die al te koop is.

Het moge duidelijk zijn: de gympen van Sperry zijn hip, hot & happening! Althans, ik ben het er mee eens! Je kunt ze preppy combineren, maar dat hoeft helemaal niet. Bij jongens vind ik ze ook super leuk, als zij ze combineren met een leuke jeans en een mooi wit t-shirt. Ja ja, ik weet wel hoe mijn perfecte vriend er uit moet zien! Haha. De onderste twee van links zijn trouwens heren schoenen, die vind ik eigenlijk ook het leukst. Deze zijn wat aparter, maar ik geloof dat ze daar ook binnenkort voor vrouwen mee gaan komen.

Ik heb hierboven wat exemplaren op een rijtje gezet. Als je met je muis er overheen gaat, dan zie je de prijs en kun je naar de webshop gaan waar je ze kunt bestellen. Super handig!

Wat vinden jullie van de gympen van Sperry? Hot or not?

18 Reacties

 1. Fleur 5 juli 2014 / 08:38

  Ik vind ze vooral voor jongens gaaf! Ik zelf draag dan denk ik liever zelf mooie leren mocassins!

 2. Neeltje 5 juli 2014 / 10:30

  Opzich vind ik het wel interessante schoenen. Ze zijn niet lelijk ofzo maar ik zou ze met een kleurtje of printje leuker vinden :)

  thoughtsinstyle.wordpress.com

 3. Irma 5 juli 2014 / 10:38

  Moet zeggen dat het wel afhankelijk is van hoe het gecombineerd wordt, maar de voorbeelden die jij laat zien zijn eigenlijk wel heel leuk!

 4. Ellen 5 juli 2014 / 11:56

  Mijn zus heeft deze schoenen ook en zelf vind ik ze onwijs leuk!

 5. Frederique 5 juli 2014 / 12:27

  Ik vind ze echt geweldig leuk! Ik twijfel alleen nog welke kleur ik wil haha, en ben ondertussen mijn vriendje aan het overhalen ze ook te kopen :p XX

 6. Emma 5 juli 2014 / 13:35

  Ik vind ze heel erg leuk, zag ze bij Jiami voor het eerst en sindsdien ben ik er helemaal weg van! Ik weet nog niet of ik ze überhaupt ga kopen, ‘k weet niet of ze me goed staan namelijk.. :)
  X Emma
  http://byemmathings.blogspot.nl/

 7. Anna 5 juli 2014 / 20:58

  Bij jongens, ja! Bij meiden, kan. Maar mij zou het niet staan haha.

 8. Tessa 6 juli 2014 / 20:52

  Ik vind ze echt harstikke leuk! Helemaal voor meiden! Het is maar hoe je het combineert denk ik :)
  Liefs, Tessa

 9. Larissa 7 juli 2014 / 15:23

  Ik heb de luipaard-jeans uitvoering ongeveer twee maanden geleden bij Invito gekocht; hele fijne schoenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *