New in: Asics sneakers

img_9596

Ik draag veel zwart. Zwarte broeken, shirts, maar ook schoenen koop ik bijna altijd in het zwart. Een veilige kleur, want kan overal bij en het wordt niet snel vies. Maar ik besloot deze keer voor wat anders te gaan! Het was namelijk als Nelson Ambassadeur weer tijd om een nieuw paar schoenen uit te kiezen. Ik ben weer voor sneakers gegaan, want dit zijn de schoenen die ik het liefste draag. Samen met mijn Dr Martens, wat ook echt de beste schoenen ooit zijn.

img_9597

img_9598

img_9599

De sneakers die ik heb gekozen zijn van Asics, en het is een simpel grijs model met een metallic finish. I like! Staat goed in combinatie met zwart maar ook met een normale spijkerbroek staan ze goed. Dat is het voordeel van grijs, het is best een neutrale kleur en daarom ook makkelijk te combineren. Daarnaast zitten ze ook heerlijk en zijn ze ook goed geschikt als sportschoenen, want ik heb ze ook al uitgeprobeerd in de gym. Er komt snel een outfit mee online!

Deze sneakers van Asics kosten €79,99 en zijn verkrijgbaar via Nelson. Kijk zeker even op de sneaker pagina voor het uitgebreide aanbod dat ze hebben! Ze verkopen naast Asics ook merken zoals Puma, Vans, Nike en Converse. Voor ieder wat wils :)

4 Reacties

  1. Charile 15 november 2016 / 06:30

    Zie zien er gaaf uit! Inderdaad weer eens wat anders :)

  2. Maaike 15 november 2016 / 11:36

    Wauw, ik vind dit echt gave sneakers! Is weer eens wat anders dan wit of zwart, wat je vaak ziet :)

  3. Manon 15 november 2016 / 15:49

    Die zijn ontzettend gaaf !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *