New in: Vans

Damn Daniel! Ik heb nieuwe schoenen! En deze keer heb ik voor Vans gekozen. Ik ben misschien een klein beetje schoenenverslaafd en al snel kriebelt het bij mij om een nieuw paar aan te schaffen. Volgens mijn moeder altijd grote onzin, want ik heb volgens haar al zoveel. Maar daar ben ik het nou nooit mee eens! En bovendien… Ik was jarig, goed excuus toch om een leuk verjaardagscadeautje voor jezelf te kopen;)?

Waarom Vans? Nou, ik zie die de laatste tijd steeds meer en ik vond ze eigenlijk ook wel heel leuk. Ik spotte ze bij verschillende bloggers en fijne gympen komen altijd van pas. Ik draag vaak lage All Stars, maar zo’n hoog model is ook tof! En lage Vans heb ik al een keer gehad en die vind ik nu niet meer zo leuk. Genoeg redenen dus…

Ik ben er heel blij mee, ze lopen comfortabel en ik heb er 80 euro voor betaald. Deze heten trouwens de Vans Sk8 Hi, en ze hebben nu ook veel modellen in andere kleurtjes of met suede. Geeft iets minder zo’n ‘skater’ look maar alsnog heel leuk! Ik heb die van mij gekocht bij Snipes, daar hebben ze ook vele andere modellen. Aanrader :)

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *