My life as Liz – november

November was een leuke maand. Hij begon wat minder (tentamens), maar daarna volgden leuke dingen. Ik sleepte mijn afstudeerstage binnen bij een internationaal bedrijf, ging een weekendje weg met vrienden en daarnaast vulde ik mijn vrije tijd met nog meer leuke dingen. Vooral eten eigenlijk, als ik zo mijn foto’s terugkijk…

Aan het begin van de maand zag het er buiten zo mooi uit! Die zon zo met die bladeren, daar kon ik echt van genieten. Dit was ‘s ochtends op weg naar mijn werk. Ik werk nog steeds twee dagen in de week als commercieel medewerker bij een recruitmentbureau. Vanaf eind januari ga ik daar weg omdat ik in februari begin met mijn afstudeerstage. Ik ga werken als PR assistant en heb er heel veel zin in. Wie weet komt daar later meer over!

Ik kreeg als verrassing dit heerlijke pakketje van Etos. De bodycream is zo fijn, lekker zacht en hij ruikt heerlijk. De geurstokjes hebben daarnaast ook een mooi plekje gekregen op mijn kamer. Ik kan zo genieten van een kamer die lekker ruikt!

Na mijn tentamens ging ik met vrienden een weekendje weg naar Mol, in België. Dat was een weekend helemaal niks doen. Lekker eten, chillen, zwemmen en vooral heel veel kletsen. We hebben onwijs gelachen en het is zo fijn om een paar dagen samen te zijn en te lullen over vanalles en nog wat. Echt een weekendje opladen! We sloten het weekend af met koffie in een Vlaams restaurant.

Mijn zusje kwam gezellig naar Utrecht. We gingen lekker eten bij Loetje. Biefstuk bali met brood…. Yum! Ik merk hoe ouder mijn zusjes worden, hoe leuker het contact is. De oudste is nu 17 en we kunnen eigenlijk overal over praten, ondanks dat we heel verschillend zijn. En ik hou van haar ongezouten mening!

Mijn huid is de laatste tijd weer een stuk slechter, dus ik probeerde wat nieuws. Voor maarliefst 18 euro (die is gek) bestelde ik een proefsetje van Paula’s Choice en ik vind de producten wel fijn maar het doet geen wonderen. De fullsize producten zijn erg duur dus ik zoek nog even verder. Daarnaast moet ik mijn voeding ook echt aanpassen om te kijken wat dat kan doen. Ik vrees dat het door mijn PCOS komt dat mijn huid zo slecht is en producten gaan daar niks tot weinig tegen doen. Maar het blijft zo vervelend, ik wil ook gewoon een mooie, gladde huid!

Ik at samen met een vriend en toen maakten we dit… Zo lekker! Het is gehakt met burritokruiden, paprika en champignons. Dat in de oven samen met Doritos cheese, chedderkaas en tomaatjes. Serveren met avocado en creme fraiche en je hebt een super lekkere en makkelijke maaltijd. Maarja, gezond is anders haha.

Ik deed nieuwe veters in mijn Vans en ze zagen er weer bijna als nieuw uit! Vond dat even heel slim van mezelf.

Dit is geen milkshake, maar een pumpkin spice latte! Deze kun je bestellen bij Lewis book cafe, een leuke koffietent in Utrecht. Ik zag een groep vrouwen daar een high tea doen en dat zag er heel lekker uit. Aanrader dus!

Afgelopen zaterdag was echt zo’n fijne dag! Ik ging wijn drinken met mijn beste vriendin en daarna belandden we bij Spaghetteria voor truffel ravioli. Als je mij ergens blij mee maakt… En zoals je ziet: nog meer wijn. ‘s Avonds gingen we naar club WAS waar we dansten tot de vroege uurtjes. En vervolgens lag ik zondag de hele dag brak in bed. Heerlijk!

Gisteren moest ik naar Hoofddorp voor mijn stage en daarna liep ik naar huis langs de kapper. Ik besloot even spontaan mijn haar te laten knippen want het was eigenlijk al heel lang nodig. Het is iets korter dan ik zelf voor ogen had, maargoed dat groeit ook wel weer aan. Deze week kocht ik ook een aantal leuke dingen bij Monki waaronder deze trui. Hij valt lekker oversized!

En toen was het alweer december… Het worden drukke weken maar ik heb er zin in! Nog even wat deadlines van school overleven en voor de rest vooral te proberen te genieten. Keep you posted! X

7 Reacties

 1. Simone 5 december 2017 / 09:24

  Omg, al dat lekkere eten! Het Nacho ideetje heb ik opgeslagen. Yum! Je trui van Monki is écht heel leuk!

 2. Eline 5 december 2017 / 09:47

  Ah al dat eten ziet er zo lekker uit! Vooral de nacho’s,hmmm!

 3. Tedje 6 december 2017 / 11:19

  Yeah, you’re back! Leuk om te zien wat je allemaal hebt gedaan. En nu heb ik zin in nacho’s. En die pumpkin spice latte, OMG!

 4. Manon 8 december 2017 / 12:33

  Je zusjes worden groot! Ik vergeet af en toe dat de tijd ook bij andere mensen gewoon doorgaat….. Voor mij zijn ze nog steeds die twee lieve kleine meisjes waar ik op paste, maar inmiddels zullen het wel echte dametjes zij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *