My life as Liz #202

Ik vond het weer tijd voor een My life as Liz! Deze keer wat foto’s van de afgelopen tijd, van de leuke dingen die ik heb gedaan. Het kriebelde weer om er eentje te maken, dus waarom ook niet? Naast de saaiere dingen zoals school heb ik ook een hoop leuke dingen gedaan: lekker gegeten, afgesproken met vrienden en vriendinnen en een feestje hier en daar. Ik zette de leukste foto’s voor jullie op een rijtje!

Meneer de Boer blijft één van mijn favoriete tentjes in Eindhoven. Deze pancakes waren ook super lekker, en helemaal niet duur. Ik heb er ook een blogpost over geschreven, deze kun je hier lezen.

Nog zo’n favoriet van de afgelopen tijd: Yoghurt Barn! De special met witte chocolade, aardbeien en granola is groot favoriet.

Samen met mijn vader. Ik kreeg veel reacties na deze foto dat we zo veel op elkaar lijken. En zeker op deze foto vond ik dat zelf ook wel goed te zien!

Ik zag de liefste Tedje weer. We gingen gezellig een hapje eten in Tilburg en een lekker ijsje kon ook niet ontbreken.

Merel vierde haar 21 diner en het was zo leuk! Heerlijk gegeten en alles zag er tip top uit.

Deze geniale sokken spotte ik bij de Monki. Ik moet ze eigenlijk wel kopen nu voor mijn nieuwe werk, haha!

Studentenoplossing: mijn raam afplakken zodat het donker in mijn kamer is en ik goed kan slapen. Je moet wat, haha. Het hielp wel super goed trouwens.

Een avondje met vrienden dat weer helemaal uit de hand liep. Het was wel erg gezellig, maar met je brakke hoofd een hele dag werken… Het viel me zwaar, haha!

In een verveel-sessie in de trein ging ik door mijn oude foto’s kijken. En op deze foto’s heb ik precies hetzelfde gezicht. Bizar hoe een mens kan veranderen, toch? Mijn gezicht is smaller en het haar… Tja het groeit super goed!

SLA date met Emilia, die weer terug is uit Australië. We hebben heerlijk bijgekletst!

Een dagje naar Amsterdam met mijn zusje, nog voor haar verjaardag. Natuurlijk meteen mijn nieuwe spijkerjack aan, haha.

Deze pancakes van The Breakfast Club…. Nom! Mijn zusje ging voor Chicken & Waffles, ook heel apart. Was de eerste keer dat ik dat op had.

Taart als ontbijt. Omdat het kan. Check hier het recept. Hij is nog verantwoord ook, namelijk!

Een middagje langs bij mijn vader. Met mijn zusje en Google, de parkiet. Hilarisch!

Ik heb een nieuwe jumpsuit! Ik zag deze al bij de Mango hangen, maar twijfelde. Nu was ‘ie in de sale bij Wehkamp en moest ik hem toch maar hebben. Leuk voor op een festival! Volgende week is het zover, dan ga ik naar Lakedance. Wie zie ik daar?

Yeah, nieuwe bestelling van My Protein. Ik word hier altijd zo blij van! Nieuwe eiwitrepen, flavourdrops, pindakaas, siroop en oats. Yum! Mocht je meer willen zien van mijn fitte lifestyle, dan kun je me natuurlijk op BestFitFriends.nl volgen en vergeet ook niet onze Instagram te checken. Hierop posten wij nog steeds dagelijks nieuwe foto’s!

11 Reacties

 1. Sophie 1 juni 2016 / 08:39

  Ah wat een fijne tijd met al die leuke mensen en al dat lekkere eten!

 2. Charlotte 1 juni 2016 / 11:13

  Hele leuke foto’s! Haha die parkiet, cutie. Die wafels met kip lijkt me erg appart!

  • Lizzy 1 juni 2016 / 16:55

   Ja is het ook! Wel lekker opzich maar was ook vrij pittig deze. Ben dan meer fan van pancakes!

 3. Liefs lara 1 juni 2016 / 11:28

  Leuk weekje! Ik vraag me soms af of die proteïne peanut butters nu echt lekker zijn? Of smaakt het gewoon exact hetzelfde?

 4. manon 1 juni 2016 / 13:58

  Lekkere dingen heb je gegeten. Die jumpsuit ziet er leuk uit

 5. Laura 1 juni 2016 / 16:12

  Ooh, ik krijg echt heel veel zin in eten nu! Ziet er allemaal goed uit. Leuke sokken ook zeg! ;)

 6. Roos 1 juni 2016 / 16:51

  Wauw, zo gek om die twee foto’s naast elkaar te zien! Inderdaad een heel verschil. Je haar groeit inderdaad snel, ziet er heel mooi uit :) X

 7. Emma 8 juni 2016 / 20:39

  Jaaaa ik ga naar lakedance! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *