Teddy coat en zwarte Timberlands

Ik heb niet zo veel met het winterse weer en de kou, maar het heeft ook weer zo z’n voordelen. Dat is voor mij de kleding, want ik houd echt van truien, boots en jassen. Je ziet er dan sneller wat gekleder uit. Ik heb mijn favoriete winterjas al gevonden én ik heb daarnaast een nieuw paar schoenen gekregen. Het zijn zwarte Timberlands en ze lopen echt heerlijk.

Ik heb de schoenen ontvangen in samenwerking met OnlyBrands. Ik houd echt van dit soort schoenen, want ze zijn lekker stevig en ze houden mijn voeten goed warm. Deze Timberlands wilde ik al een tijdje en ik weet zeker dat ik er deze winter heel veel plezier van ga beleven. Hetzelfde geldt voor deze teddy jas van Weekday. Dit soort jassen verkopen ze heel veel nu, maar ik vond deze toch wat aparter door de donkerblauwe kleur. Ik heb al veel zwart, dus het leek me dan juist wel leuk om te kiezen voor een gekleurde jas.

Met dank aan vriendinnetje Josefine voor de foto’s <3

4 Reacties

  1. Simone 8 december 2017 / 10:45

    Oeh, heel leuk! Vooral je jas. Zo’n exemplaar zoek ik eigenlijk nog!

  2. Manon 8 december 2017 / 19:17

    Ik wil ook zo een teddy coat lijkt me echt een heerlijke fijne warme jas

  3. Tedje 12 december 2017 / 15:50

    OMG ik moet die Timberlands! Die zijn echt super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *