My life as Liz #216

psoc0624

De weken vliegen voorbij, we zitten alweer in december! Hoe is het met jullie? Met mij goed, eigenlijk gaat alles z’n gangetje. Een beetje school, een beetje stage en een beetje werken. Ik heb eigenlijk gewoon een doodnormaal studentenleven en daarom heb ik ook niet mega veel foto’s voor jullie. Maar natuurlijk is het wel even tijd om wat hoogtepunten te delen.

img_9981

Check deze brownie kokos kwarktaart! Boy oh boy, wat was die lekker… Hij smaakte net zo goed als ‘ie eruit zag! Gemaakt door heldin Frauke, het recept vind je hier.

img_9991

Moe na een weekend met feestjes en weinig slaap. Maar de plicht riep!

img_0044

Eindelijk weer bijgekletst met de liefste Sarah! Ik ging lekker op visite bij haar en haar vriend om ook meteen hun nieuwe appartement te bekijken.

img_0283

Selfie time met mijn nieuwe body van Zara.

img_0395

Time to party! Straf_werk stond op de planning. Het was een leuk feestje!

img_0409

Selfie time. Met mijn nieuwe favoriete trui van Monki, hij zit zo lekker. En yes, ik kan eindelijk weer mutsen dragen zonder dat het er debiel uit ziet!

img_0497

Ik ging even Eindhoven in met mijn zusje. We gingen naar The Happiness Café in Eindhoven en ging voor deze acai bowl. Yum!

img_0502

Netflix, altijd goed… Ik ben momenteel bezig met de serie Shooter en hij is erg spannend. Wel even geduld, want er komt iedere week een nieuwe aflevering online. Geen binge watching, dus!

img_0591

Een spiegelselfie moet altijd kunnen… Vrijdag gingen we met stage naar Post NL om de voorraad te tellen. Man, dat was nog best wel een zwaar werk! Ik was blij toen het weekend was en dat heb ik die avond meteen gevierd met (iets te veel) drank.

img_0580

Ik heb een rustig weekend gehad. Zaterdag was ik super brak en heb ik tot half 4 in bed gelegen en ‘s avonds moest ik werken. Zondag was mijn standaard opruim dagje. Lekker poetsen, schoonmaken en ook even de gym in. Heerlijk!

img_0584

De laatste tijd let ik niet echt op mijn voeding en eet ik maar wat. Soms gezond, soms ongezond. Ik ben tevreden met hoe ik eruit zie, maar zondagavond vond ik het toch maar weer eens tijd om even een gezonde maaltijd in elkaar te flansen. Het werd een makkelijke salade met krokante kip.

img_0587

Ik heb een kerstboom!! Ik heb in de jaren dat ik op mezelf woon nog geen kerstboom gehad, maar nu dus wel! Op m’n werk hadden we er eentje die ik mee mocht nemen. Ik heb al lampjes gekocht, de kerstballen ontbreken alleen nog zoals je ziet. Ik ga deze week even de stad in om wat leuke kerstballen te scoren, ik kreeg al een hoop tips via Twitter dus dat moet helemaal goed komen.

5 Reacties

 1. Anneleen 12 december 2016 / 12:49

  Oh wat een leuk kerstboompje! Brengt toch meteen wat kerstsfeer in huis hé! Nog veel succes met het uitzoeken van de kerstballen ;-)

 2. Manon 12 december 2016 / 17:08

  Die brownie kokos ziet er wel delicious uit!

 3. Britt 12 december 2016 / 17:50

  Leuke foto’s! En groot gelijk, een goeie balans vinden is wel lastig maar zolang je maar gewoon een beetje gevarieerd eet is het allang goed, want hoe kun je nu zulke lekkere taarten laten staan! Waar komt die beanie trouwens vandaan? Die is zo leuk!

  • Lizzy 13 december 2016 / 10:19

   Haha zo denk ik dus ook! De beanie is van Obey en te koop via FreshCotton :)

 4. Dogan 15 december 2016 / 20:27

  ik ga ook beginnen met kijken naar shooter :) en omg die taart moet i kook is maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *