My life as Liz #177

Zo, de laatste My life as Liz is alweer van twee weken geleden. Wat gaat de tijd toch snel! Vorige week zat ik in Frankrijk en daarom was het niet mogelijk om een My life as Liz te posten. Deze post gaat dan over de afgelopen twee weken, met wat foto’s van Nice. Maar ik denk dat ik ook nog een aparte post over Nice ga maken! Anyway, hier wat foto’s van de afgelopen twee weken!

Na Solar Weekend was ik super moe, dus ik deed het rustig aan. Maar ik ging wel lekker uit eten met mama en daarna naar de bioscoop. We gingen naar de film Paper Towns, echt een aanrader!

Lekker kroelen met Lucky!

Ik maakte weer eens bananenbrood, hmm.

Ik moest in Utrecht nog wat spullen ophalen en onderweg naar mijn huis scoorde ik een iced macchiato bij Starbucks. Perfect zomerdrankje!

Misschien zag je het al op Instagram: ik doneerde mijn pruik aan Believe in Hair, een organisatie die pruiken verzamelt en uitleent aan vrouwen die het zelf niet kunnen bekostigen. Ik twijfelde al lang wat ik met mijn pruik moest doen en dit vond ik een mooi initiatief!

Yay, aangekomen in ons appartement in Nice!

Tijd voor een dagje aan het strand.

Time to party!

Stranddagje nummer 2.

Perfecte snack: nachos!

Dinner time. We hebben super lekker gegeten in een restaurant. Ziet het er niet chique uit?

We gingen ook een dagje naar Cannes. Ladurée sloegen we niet over. Hmmm!

Lunch with my favourite girls.

Shopping time woehoe!

Tijd om de jurkjes weer aan te trekken voor een leuke stapavond.

Laatste diner, de tijd ging zo snel! Gelukkig wel een heerlijke pasta met gamba’s!

Woensdag waren we weer thuis en toen nam ik mijn lieve mama mee uit lunchen bij onze favoriete sushi tent de Kreeftenbar. Ze was jarig geweest, en dit was het perfecte cadeau! We hebben er enorm van genoten.

Daarna ging ik in de trein richting Amersfoort waar mijn vader me kwam ophalen. Hij zat namelijk met mijn stiefmoeder en zusje een week op Centerparks de Eemhof. Ik ben nog lekker mee gaan zwemmen die avond en de volgende dag hebben we gechilld aan het meer. Met een lekkere cocktail erbij!

Mijn lieve zusje! Die avond gingen we nog lekker eten en daarna was het alweer tijd om naar huis te gaan. Ik was kapot!

Yes, bed! Pff, wat was ik moe. Ik heb echt het hele weekend nog moeten bijkomen, ik weet niet wat het is. Ik heb lekker gesport, wasjes gedraaid en films gekeken. Echt een heerlijk chill weekend!

Zo, dit waren echt twee heerlijke weken! Vandaag ga ik naar de kapper en deze week ga ik ook weer wat dagen naar mijn vader. Verder heb ik nog niet zoveel plannen. Wat gaan jullie allemaal doen?

14 Reacties

 1. Tedje 17 augustus 2015 / 09:03

  Mag ik plies ook een keer naar die kreeftenbar? OMG!

 2. Sincerely Lara 17 augustus 2015 / 11:32

  Hmmm. Die pasta met Gamba’s ziet er heerlijk uit! Ziet er naar uit dat je een geweldige vakantie heb gehad!

 3. Maaike 17 augustus 2015 / 12:09

  Jullie vakantiefoto’s zien er echt top uit & ik krijg mega honger van die sushi :’)

 4. Roos 17 augustus 2015 / 15:48

  Wat een onwijs leuke foto’s van jou en je vriendinnen op vakantie! X

 5. Manouk 17 augustus 2015 / 19:34

  Ik heb je reisje naar Frankrijk een beetje gevolgd op Snapchat! Vond Papertowns trouwens echt te saai voor woorden.. haha.

 6. Amy 18 augustus 2015 / 01:11

  Leuke vakantie foto’s! Die sushi ziet er ook mega goed uit..!

 7. Charlotte 18 augustus 2015 / 12:34

  Superleuke foto’s weer! En wauw die jurkjes zijn allemaal zo leuk! De pasta met gamba’s zien er yum uit!

 8. Joyce 18 augustus 2015 / 19:39

  Wauw al je Frankrijk-foto’s zijn echt wel ‘picture perfect’ Liz! Wat zien jullie er allemaal GOED uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *