My life as Liz #138

Een goedemorgen! Ofja goede.. Mijn maandag begon niet al te goed want ik heb mijn eerste tentamen vandaag gemist omdat ik te laat was. Ik ben er de laatste tijd niet helemaal bij geloof ik, een voorbeeld daarvan zul je in deze My life as Liz nog terug zien. Gaat lekker! Maar goed, zoals jullie weten heb ik nu tentamens. En daarom is het ook wat rustig geweest op mijn blog. Ik had er echt geen tijd en inspiratie voor en had ik tijd, dan was het alweer te donker om foto’s te maken. Gelukkig heb ik wel veel leuke foto’s vandaag, want ondanks dat ik tentamens had, heb ik ook nog genoeg leuke dingen gedaan. Ik ben naar Amsterdam geweest, heb weer lekker gesport en in het weekend ging ik naar een soort winterfestival en had ik een verjaardag. Leuk leuk! Benieuwd geworden? Lees dan verder!

Links: Maandagochtend moest ik even naar school voor een ontzettend nutteloze wiskundeles. Ik moet een wiskunde toets maken, maar het is echt heel makkelijk en ik heb alles al op de middelbare school gehad. Zat ik daar figuurlijk een beetje uit m’n neus te eten… Daarna ging ik richting huis maar eerst scoorde ik nog deze lekkere wrap bij de AH to go. Rechts: Naar huis lopen. Utrecht in z’n herfstige glorie. Prachtig!

Links: Tijd om aan de studie te gaan… Rechts: ‘s Avonds ging ik gezellig naar Tedje toe om weer eens samen te eten en een filmpje te kijken. Altijd leuk!

Links Ontbijtje! Nog steeds de standaard kwark met banaan maar deze keer ook twee rijstewafels met Nutella. Loooove Nutella! Rechts: Ik ging richting Amsterdam want ik had een interview! Dit was mijn outfit. Jullie horen er snel meer over.

Links: Hello beautiful city! Ik vind het altijd weer leuk om in Amsterdam te zijn. Rechts: Ik had even een blij momentje. Happy me!

Links: Ik moest wel eventjes studeren bij een vriendin maar onder het genot van chips was dat minder erg… Heb deze week echt zo slecht gegeten, ik moet gewoon eten als ik aan het leren ben. Slechte gewoonte, haha. Rechts: Daarna tijd voor het avondeten! Ik was van plan daarna naar huis te gaan maar na een paar wijntjes had ik daar niet zo veel zin meer in…

Nog eventjes Amsterdam in geweest! Heel gezellig. Daarna bleef ik ook slapen. En toen ging de wekker om 8 uur alweer… Bah!

Links: Leuk pakketje bij de post. Snel meer hierover! Rechts: Sporten moet ook gebeuren dus het werd weer tijd om naar de gym te gaan.

Links: Ennnn door! Leren met een reep Tony Chocolonely. Ja, die ging natuurlijk helemaal op. Rechts: Gezellig eten met een vriendin. Romantisch die kaarsjes he haha.

Links: Vrijdagochtend, nog even wat doornemen voor mijn tweede tentamen deze week. Beetje fake smile want ik was echt super moe haha. Donderdag had ik marketing en dat ging goed. Vrijdag had ik economie. Rechts: Wachten op mijn busje… Ik had niet zo goed geleerd voor economie maar het ging beter dan verwacht. Ik hoop op een voldoende!

Links: En toen wilde ik lekker op tijd naar Eindhoven gaan. Stapte ik in de verkeerde trein. Ja, je gelooft het niet. En ik kwam er pas na een half uur achter. Ik had de trein richting Nijmegen dus ik ging echt helemaal de verkeerde kant op. Op een gegeven moment stopte de trein bij een station dat ik niet herkende en toen keek ik op het bordje… Ik kon mezelf wel voor m’n hoofd slaan, want nu moest ik eerst weer terug naar Utrecht en vervolgens weer naar Eindhoven. Dat kostte me een uur, in die tijd had ik al in Eindhoven kunnen zijn. Rechts: Uiteindelijk wel op de plaats van bestemming aangekomen: de sportschool! Mocht mezelf wel even afbeulen na die stomme actie.

Lekker getraind! Ik vind het echt zo handig dat ik zowel in Utrecht als Eindhoven kan sporten, de locaties zijn ook heel fijn. Allebei midden in de stad en dat is voor mij heel gunstig.

Links: Ik was super moe van het leren. Ik had te weinig tijd vrijgemaakt om te leren en daardoor zat ik woensdag en donderdag echt best wel in de stress. Daar heb ik allemaal geen foto’s van want dat is gewoon niet boeiend, maar het komt erop neer dat ik vrijdag echt gesloopt was. Even chillen in bad dus! Rechts: Ik was in de trein begonnen met het kijken van Crazy, Stupid, Love (ik moest iets doen haha) en thuis keek ik hem af. Mijn favoriete scene met Ryan Gosling haha!

Links: Je leest het al: ik had er zin in. Ik had namelijk een soort festival op de planning staan: Winterpark! Wel komisch want het was gewoon 20 graden, uitzonderlijk warm. Rechts: Ik ging de krant halen want ik stond erin! Anderhalve week geleden was ik in Utrecht gespot door iemand die vroeg waar mijn jas vandaan kwam en of ze er een foto van mocht maken. Daarna vertelde ze dat ze van de Trouw was. Ohhhh, dat zag ik niet aankomen! Wel heel leuk natuurlijk.

Links: Ready to go! Met mijn peplum top van Choies.com. Rechts: Gezelligheid met vriendinnetjes!

Links: Een wafel met slagroom en aardbeien. Goddelijk. Je wil niet weten wat ik daar allemaal heb gegeten hahaha. Weten jullie nog die periode in juli dat ik zo weinig honger had? Nou, die is duidelijk voorbij haha. Komt denk ik omdat ik zoveel sport, dan heb ik gewoon meer honger. Rechts: Jeeeej! Kan me niet meer herinneren dat ik deze foto heb gemaakt, dat zegt misschien al genoeg.

Links: Even chillen! Enne Maurice als je dit leest: je beloofde moment of fame op mijn blog haha. Rechts: De volgende dag had ik een verjaardag op de planning staan van opa. Ik was echt moe maaaaar tijd om uit te rusten was er niet!

Links: Sja, en toen moest ik nog naar Utrecht. Mama zag al dat ik heel moe was, en dat zegt eigenlijk altijd al genoeg. Maar ik moest dus nog beginnen met leren voor mijn tentamens van vandaag. Lekker Lizzy! Ik scoorde maar een Red Bull alleen die begon ook pas om 12 uur te werken, net toen ik naar bed wilde gaan. Het leren was gelukkig niet voor niks want ondanks dat ik mijn eerste tentamen had gemist (waarvoor ik niet echt hoefde te leren), had ik er vandaag nog eentje op de planning staan (waarvoor ik wél moest leren). En bovendien had ik het wel al goed voorbereid dus het was niet het ergste wat er was. Maar misschien moet ik wel iets meer voor school gaan doen :P Rechts: Eindelijk thuis! Dat is dan altijd zo’n heerlijk gevoel.

Goed, dat was het weer! Deze week heb ik het iets rustiger. Ik moet wel nog even op en neer naar Eindhoven maar ik moet vrijdag pas weer naar school. Dan heb ik mijn laatste tentamen (recht) en moet ik ook nog een wiskunde toets maken. Ik heb er allemaal wel vertrouwen in en kan niet wachten tot ik er vanaf ben. Lekker weer vrijheid blijheid! Geniet van je week! Liefs, Lizzy

42 Reacties

 1. Fleur 3 november 2014 / 11:00

  Succes met je laatste twee tentamens vrijdag! Ik ben er net vanaf en ben blij dat ik inderdaad weer even die ‘vrijheid blijheid’ terug heb!

 2. Marloes 3 november 2014 / 11:02

  Wat een fijne week met stralende foto’s. De wafel ziet er ook goddelijk lekker uit<3

 3. Maaike 3 november 2014 / 11:03

  Wat een enorm drukke week zie ik! Maar je ziet er desondanks wel heel mooi uit, ook met je korte haren <3

 4. Manon 3 november 2014 / 11:30

  wat een drukke week heb je gehad zeg, dan is het echt heerlijk om tussendoor even te sporten!

 5. Amelie 3 november 2014 / 11:35

  Leuke week weer!! Jammer van je tentamen, succes met de rest!!

 6. Manon 3 november 2014 / 11:46

  Wat een leuke drukke week! Jammer van je tentamen zeg :( Succes verder!

 7. Manon 3 november 2014 / 11:51

  Hoop dat je punten goed zijn, zal vast wel goedkomen :) Succes nog daarmee!

 8. Dionne 3 november 2014 / 11:56

  Wat een drukke week, succes met je tentamens!

 9. Kim | Kimsbloglife 3 november 2014 / 12:01

  Wat een drukke week! Fijn dat je nog zoveel leuke dingen hebt kunnen doen ondanks dat je tentamens hebt! En wat leuk dat je in de krant staat met je outfit! :-) veel succes nog met je laatste tentamens!

 10. Daphne 3 november 2014 / 12:05

  Wat een leuke en drukke week heb je gehad! Super dat je je oude leven weer zo hebt kunnen oppakken, je straat helemaal <3

 11. Joyce 3 november 2014 / 13:26

  Wat zie je er ‘getoned’ uit Lizzy! Prachtig, je taille in de peplumtop! <3 En ah joh, tijdens tentamenperiodes mag je jezelf wel verwennen met (ongezond) lekker eten. Dat verdien je dan ook!

 12. Lotte 3 november 2014 / 14:27

  Jou MY LIFE AS LIZ foto’s zijn zo verschrikkelijk leuk!!!!!
  je staat ook echt supermooi op foto’s!
  ik ben echt benieuwd naar je snapchat haha

 13. Milou 3 november 2014 / 14:51

  Wat een drukke week! Succes met je tentamens nog deze week!

 14. Simone 3 november 2014 / 15:15

  Wat een leuke drukke week heb je gehad! Succes met je laatste tentamens!

 15. Janique 3 november 2014 / 16:08

  Wat een geweldige peplum van Choies!
  Mag ik vragen of jij je gebruikelijk maat hebt? Of valt het klein uit?

 16. Amy 3 november 2014 / 17:41

  Gezellige foto’s weer! Super tof dat je in de krant stond (: Succes met je laatste tentamens!

 17. Melissa 3 november 2014 / 18:29

  Leuk weer om je diary te zien :) Wat een acties heb je gemaakt afgelopen week zeg, haha. Maar ach, nieuwe week, nieuwe kansen. Ik heb ook tentamens op dit moment (morgen m’n één na laatste joehoe) en ben het ook echt zat nu! Vrijdag heb ik ook eindelijk weer vrijheid :) Succes nog met alles!

 18. Nicole 3 november 2014 / 19:12

  Op de een of andere manier vind ik jou weken altijd zo leuk om te zien, haha!

 19. Karin | la vie de Karin 3 november 2014 / 20:44

  Wat een tentamen/leerweek zeg! Gelukkig had je ook tijd voor leuke dingen, enne… ben je niet bang dat je laptop in bad valt? :)

  • Lizzy 4 november 2014 / 13:53

   Haha risico’s nemen heet dat! Maar nee hij stond daar goed hoor haha :P

 20. Eva 3 november 2014 / 20:57

  Weer een leuke week! Heerlijk om te lezen! En die Peplum Top met kanten mouwen, zooo leuk! ;-)

  Liefs, Eva!

 21. Kelly 3 november 2014 / 21:39

  Wat een super drukke week heb je alsnog aan de rug! Heel veel succes met je tentamens. Je peplumtop van Choies vind ik echt tof! Daar ga ik eens even voor op de website kijken!

 22. Jhemyla 3 november 2014 / 21:49

  Ik vind je outfit die je aanhebt voor naar Amsterdam echt zo tof! Heel erg mooi.

 23. Anneleen 4 november 2014 / 09:23

  Wat balen dat je je examen hebt gemist! Die wafel met aardbeien ziet er zooo lekker uit, yummie! :) Heel veel succes met je laatste tentamens !

 24. Diana Carlton 4 november 2014 / 19:47

  Succes met je laatste tentamens! Ik ben erg benieuwd hoe winterpark was? Ik heb getwijfeld of ik ook zou gaan, het is immers zowat om de hoek, maar uiteindelijk zijn wij niet gegaan.

  • Lizzy 9 november 2014 / 11:20

   Het was leuk! Beetje vergelijkbaar met Lakedance maar dan een stukje rustiger. Ik heb het erg naar m’n zin gehad!

 25. Tessa 4 november 2014 / 20:27

  Wauw wat zie je er prachtig uit in die peplum top! Je bent echt een beauty! En oeh die rijstwafels met nutella heerlijk heerlijk!
  Liefs, Tessa

 26. Anna 4 november 2014 / 20:57

  Wat een leuke foto’s! En wat tof dat je in de Trouw stond. Succes met je tentamen!

 27. Angela 4 november 2014 / 21:13

  Wat een drukte en gezelligheid! Wat heb je een prachtig figuur zeg!

 28. Josha 5 november 2014 / 18:06

  Oh die tentamenstress, ik herken het… Ik had mijn marketingtentamen précies met een 5,5 gehaald haha! Ik zal voor je duimen dat je hoger hebt dan mij! :)

 29. Eilish 6 november 2014 / 15:32

  Je bent zo pretty! <3 Wat balen dat je je tentamen hebt gemist, oei! Succes nog!

 30. Marleen 7 november 2014 / 16:35

  Het ziet eruit als een drukke week! Zo gaaf dat je in de Trouw stond! Ik wil ook echt even zeggen dat ik vind dat je er super uitziet! De peplumtop staat je heel vrouwelijk en sexy en je outfit van Trouw is ook geweldig! Je mag trots op jezelf zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *