My life as Liz #154

Goedemorgen! Het is de eerste My life as Liz als 20-jarige, ik ben dus officieel geen tiener meer. Woehoe tijd voor slingers en champagne! Ik heb mijn verjaardag niet heel uitgebreid gevierd, ik heb gezellig met vriendinnen gegeten en daarna zijn we opstap gegaan. De volgende dag was ik super brak na 4 dagen carnaval dus heb ik bijna de hele dag op de bank gelegen. Leuke verjaardag, haha! Ik besloot toch die avond nog een laatste keer de stad in te duiken, en dat was heel gezellig. De volgende dag was ik dood op, dus ik heb vooral uitgerust. Donderdag en vrijdag naar school, vrijdag nog een feestje en ik voelde het al aankomen: ik werd een beetje ziek! Vooral verkouden en heel erg moe, dus het weekend gebruikte ik om uit te rusten. Niks spannends dus, maar het was even nodig.

Maandagochtend maakte dit beest me al om 6:30 wakker. Goodmorning! Ze ziet er heel schattig uit, maar het is de laatste tijd echt een terrorhond en ze wil alleen maar bijten. Je hebt je handen echt vol aan een puppy!

Even een lekker ontbijtje gemaakt voor mama en mij. Die vitamientjes konden we wel gebruiken!

Nena gaat op de gekste plekken slapen, haha.

Na gezellig met mijn vriendinnen pizza te hebben gegeten (moet wel in de carnavalssfeer blijven natuurlijk), doken we de stad in. Om 12 uur was het party time! En het was heel gezellig.

De volgende ochtend (nouja, zeg maar middag) stond er een lekker verjaardagsontbijtje voor me klaar. Jummie!

Een vriendin kwam met haar zus deze koekjes brengen. Super lief, maakte mijn dag echt goed aangezien ‘ie zo saai was. Ze waren heel lekker!

Toch maar een beetje leuk aangekleed en wat make-up op. Ik zie er frisser uit dan ik me voelde. Maar hey, ik was jarig! Ik maakte een lekkere boswandeling en toen was het alweer bijna tijd om mijn vriendinnen op te wachten.

Van woensdag heb ik geen foto’s, zo moe was ik. Ik moest naar Waalre voor een interview voor mijn studie en donderdagochtend ging ik weer richting Utrecht. Na school dook ik meteen mijn bed in, want ik was super moe. Maar wel met een broodje en verse sap!

Vrijdag ging ik naar school, sliep ik van 14:00 tot 17:30 (oeps!) en had ik een feestje bij Veritas, want het was Vriendjes van Vroeger dag en ik mocht met Merel mee. Zaterdag kon ik echt niks meer en bracht ik de dag door op de bank. Totdat me een geniaal idee binnenschoot…

Ik besloot me toch even om te kleden om de deur uit te gaan. Deze trui was echt maar 7 euro in de Zara sale en ik vind hem echt chill!

Mijn Body & Fit-shop bestelling opgehaald. Altijd leuk! Zo handig dat je die supplementen gewoon allemaal online kunt kopen. Laatste schreef ik al dat je auto-onderdelen tegenwoordig zelfs ook online kunt kopen, bijvoorbeeld op de Onderdelenwebshop 24. Gekkigheid!

Maar ik ging naar de stad voor dit: een chromecast! Het is echt super handig want het is een soort Apple TV maar dan goedkoper. En het werkt perfect! Ik heb er heel veel afleveringen Pretty Little Liars mee gekeken en genoeg liedjes via YouTube geluisterd. Dit was echt de best bestede 35 euro van de afgelopen tijd, haha.

‘s Avonds had ik echt geen zin om te koken dus ging ik voor een pompoensoepje met een salade. De rest van de avond heb ik Pretty Little Liars gekeken. Inmiddels ben ik bij seizoen 3!

Zondag was weer zo’n chill dagje. Ik ging ‘s ochtends even naar de sportschool, ‘s middags had ik met iemand afgesproken en ‘s avonds was ik wederom weer moe dus ik bestelde eten. De eerste keer bij Taco Mundo, wat trouwens lekker is. Echt erg, het is maar een paar honderd meter van mijn huis vandaan maar ik liet het toch thuis bestellen. Ik klink echt als een luie oma, maar geloof me: komende week wordt het beter!

Ik heb deze week lekker vakantie dus ik ga goed genieten van mijn vrijheid. Vandaag heb ik een workshop bij YouTube, ik ga lekker sporten en een beetje aan school werken. Voor mijn gevoel heb ik net nog vakantie gehad, maar je hoort me uiteraard niet klagen! Hebben jullie nog leuke plannen deze week of moeten jullie ook gewoon naar school/werk?

Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking.

21 Reacties

 1. Maaike 23 februari 2015 / 10:19

  Haha! Wat leuk dat je in Waalre was, ik woon daar heel vlakbij. Kom je wel eens in Valkenswaard? Of ooit op stap geweest? :P

  • Lizzy 24 februari 2015 / 13:12

   Wel eens in Valkenswaard geweest, maar nog nooit opstap geweest haha!

 2. Josianne 23 februari 2015 / 10:23

  Oef, Taco Mundo is heerlijk! En die koekjes, wat ontzettend lief dat die voor jou gebakken zijn, een feestje op je bord!

 3. Kirsten 23 februari 2015 / 10:53

  Wat een leuke foto’s! (: Nena ziet er super schattig uit, jammer van die bijtfase haha!

 4. Maaike 23 februari 2015 / 12:21

  Leuke foto’s weer! Die koekjes zien er echt zo leuk uit hè <3 En dat eten laten bestellen, terwijl ze gevestigd zijn in je eigen straat komt mij ook heel bekend voor haha *guilty*

  • Lizzy 24 februari 2015 / 13:11

   Haha gelukkig ben ik dus niet de enige…

 5. Samantha 23 februari 2015 / 13:26

  Leuke foto’s! De koekjes zien er echt heel leuk uit en ik vind het leuk verzonnen! Je hondje ziet er echt super schattig uit, maar ik weet hoe puppy’s kunnen zijn haha. Mijn hondje was ook een monstertje.

 6. Judith 23 februari 2015 / 13:58

  Wat een leuke foto’s! Die koekjes zien er echt geweldig lekker uit. Ik ben zelf trouwens ook echt verslaafd aan Pretty Little Liars. :) Fijne week gewenst.

 7. Roos 23 februari 2015 / 17:29

  Leuke diary! Ik wil daar ook nog altijd een keertje taco’s bestellen, lijkt me heerlijk :) X

 8. Lou 23 februari 2015 / 20:55

  Klinkt als een gezellig maar vermoeiend weekje!! En wat heerlijk al die momenten dat je Pretty Little Liars kijkt haha, ik moet elke keer wachten totdat de nieuwe aflevering online komt :( En wat heerlijk dat je nog een weekje vakantie hebt. Ik heb helaas geen vakantie, maar gelukkig hoef ik maar twee dagen naar school. Dus woensdag staat er sowieso een dagje Efteling op de planning :)

 9. Melissa 23 februari 2015 / 21:03

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Die koekjes van je verjaardag zien er heel lekker uit ja :) En mijn vriend had het gister ook al over zo’n Chromekast, en dat het in verhouding met Apple TV zo goedkoop is. Ik heb thuis al Apple TV dus in principe heb ik het hier niet nodig, maar m’n vriend zat er wel serieus over na te denken om zo’n ding te kopen! Aangezien wij veel series kijken is het denk ik erg handig. Ik hoop dat je komende week wat minder moe bent. Zal vast goed komen!

  • Lizzy 24 februari 2015 / 13:11

   Ja het werkt echt super goed, het is dan zeker een aanrader!

  • Lieke 10 maart 2015 / 19:42

   Werkt dit ook goed in combinatie met je macbook?
   En kan je alles vanaf je laptop op je televisie kijken of alleen bepaalde dingen?

   • Lizzy 12 maart 2015 / 10:47

    Ja werkt super! Je kan je hele scherm streamen, maar Netflix of YouTube bijv. los!

 10. Renee 24 februari 2015 / 12:42

  TE leuke foto’s, nog gefeliciteerd en wat lief die koekjes. Oehh PLL i love it!

 11. Nicole 24 februari 2015 / 13:52

  Ooh ik herken je gevoel zó erg. Er is werkelijk niets erger dan dat gevoel na 5 of 6 dagen carnaval te hebben gevierd.. hahaha!

  • Lizzy 24 februari 2015 / 13:59

   Ja, en ik ben nog steeds verkouden mehhhh haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *