My life as Liz #118

Hello there! Ik heb weer een prima weekje achter de rug. Ik had chemo, maar ik heb toch nog genoeg leuke dingen gedaan! Ik ben naar Utrecht geweest, heb gezellig buiten de deur gegeten, leuke dingen gedaan met vriendinnen en gechilld. Allemaal niet zo heel erg bijzonder, en ik heb van veel dingen ook geen foto’s gemaakt. Maar om jullie toch een kleine indruk te geven van mijn week, is er weer een nieuwe My life as Liz!

Links: Ik ging naar Utrecht omdat ik een gesprek had bij het centrum voor studiekeuze. Ik ga namelijk switchen van studie, maar ik ben er nog niet helemaal uit welke het gaat worden. Daarom ga ik een workshop volgen, maar maandag had ik eerst een intakegesprek. Van te voren vulde ik nog even een lijst in bij Douwe Egberts onder het genot van een kop koffie. Rechts: WC selfie! Ik was echt blij met hoe mijn haar zat, maar ik heb er niet lang van kunnen genieten. Het begon namelijk super hard te regenen en toen bleef er weinig van over.

Links: Utrecht <3! Rechts: Ik moest wachten en aangezien het regende ging ik maar schuilen bij La Place onder het genot van een sapje. Niet heel erg…

Links: Ik at gezellig in Utrecht bij een vriendin! Rechts: Dinsdag had ik chemo, en daar heb ik niet echt foto’s van. Wel heb ik alles gevlogd, dat hebben jullie de afgelopen week al kunnen zien. Wat een ontzettend lieve reacties kwamen daar op, heel erg bedankt! Eenmaal thuis heb ik geslapen en toen ik wakker werd, kreeg ik een salade voorgeschoteld. Jummie!

Links: Woensdag voelde ik me goed genoeg om de deur uit te gaan, dus ik ging ik lekker lunchen bij Bagels & Beans. Het was heerlijk! Ik nam daarna ook nog een sapje. Rechts: ‘s Avonds ging ik sushi eten! Ik had er echt al weken zin in, dus ik was helemaal blij! Daarna was ik wel echt super moe, maar alsnog een leuke dag gehad!

Links: Ik had opeens sterke behoefte aan koffie met taart dus ik nam mijn zusje mee naar de Starbucks. Ik moest toch de stad in voor een verjaardagscadeautje! Rechts: Outfitje! Ik ben heel blij met m’n short en jullie hebben er al over kunnen lezen:)

Links: Vrijdag had ik een afspraak in de stad. Ik ging gezellig plannen bespreken en lunchen bij Usine. Ik ga binnenkort een kanaaltrailer opnemen voor mijn YouTube kanaal op een wat professionelere manier. Ik ben heel benieuwd en kan niet wachten! Rechts: Zaterdag ging ik stappen en dit was mijn outfit!

Links: Zondag ging ik naar Rotterdam omdat ik een meisje ging helpen met haar afstudeerproject. Je ziet een hele happy face, maar eigenlijk was ik echt super moe en brak. Niet heel verstandig, maar ik heb er weer van geleerd! Rechts: Mijn haar gevlecht! Super cool, ik wou dat ik het zelf zo kon haha!

En dat was ‘m weer! Niet super veel foto’s, maar hopelijk vonden jullie het toch leuk om te zien! X

23 Reacties

 1. Soesja 2 juni 2014 / 12:22

  Leuk om te zien, heerlijk al dat eten! Gelukkig is je smaak/eetlust niet al te veel aangetast door de chemo (als ik het goed heb begrepen) en kun je er lekker van genieten :)

 2. Tedje 2 juni 2014 / 12:23

  Ah wat fijn dat het deze week goed ging! Ik krijg helemaal honger van je lekkere food foto’s! :)

 3. Melissa 2 juni 2014 / 15:33

  Ik vind het leuke foto’s hoor, lekker veel eten haha ;) Ben blij dat je een leuke week gehad hebt!

 4. Joyce 2 juni 2014 / 16:52

  Oeh ik ben alvast benieuwd naar je kanaaltrailer Liz! ;D Exciting times, goed bezig!

 5. Femke 2 juni 2014 / 17:30

  Mm starbucks, ik ben daar echt aan verslaafd sinds ik in Londen woon :)
  Al het eten ziet er heerlijk uit en je haar zit prachtig ingevlochten op de laatste foto :)
  liefs,
  Femke

 6. Vera 2 juni 2014 / 17:53

  Leuke foto’s weer! Je haar zit echt heel mooi op de laatste foto.

 7. Meike 2 juni 2014 / 18:25

  Leuke diary! Usine is echt een chill plekje. Ik ben benieuwd naar je YouTube trailer (:

 8. Marjolein 2 juni 2014 / 18:43

  Jum jum, zo veel eten! :D Fijn dat je je deze week goed voelde! En het eind komt in zicht met Chemo’s, toch?

 9. Amelie 2 juni 2014 / 20:45

  Lekker eten deze MLAL! Fijn dat je je toch goed voelt en leuke dingen kunt doen ondanks de chemo! Die vlecht in je haar is echt tof!

 10. Tessa 3 juni 2014 / 07:48

  Wat fijn dat je de volgende dag lekker hebt kunnen lunchen! En gezellig met je zusje naar Starbucks!
  Liefs, Tessa

 11. Manon 3 juni 2014 / 15:45

  Je haar is mooi zo met die vlecht, ik wou zelf ook dat ik daar wat beter in was :)

 12. Nicole 3 juni 2014 / 19:38

  Ik vind het prachtig om te zien hoe je toch zoveel mogelijk van het leven probeert te genieten! :)

 13. Michelle 3 juni 2014 / 21:38

  Wat super toevallig! Ik was vrijdag ook aan het lunchen bij Usine. Super lekkere dingen hadden ze daar. We deden een dagje Eindhoven.
  Xx
  Michelle

  • Lizzy 4 juni 2014 / 15:07

   Wow wat toevallig inderdaad! Hopelijk heb je het leuk gehad:)

 14. Lisa's Beautybabbels 4 juni 2014 / 17:32

  Wat een leuke foto’s. En je haar zit inderdaad echt leuk op die laatste foto, ik zou ook wel willen dat ik dat kon haha.

 15. Amber Naomi 5 juni 2014 / 19:55

  Mooie foto’s! Bagels & beans is echt mijn favoriete lunch tentje

  xx Amber

 16. Borse Fendi 6 juni 2014 / 07:03

  Il consigliere comunale gi Caserta Giovanni Comunale agerisce al gruppo consiliare PD 0 Posteg febbraio 14,Borse Fendi outlet, 2014 by Sfogliango Notizie Online in Politica CASERTA: Il consigliere comunale gi Caserta Giovanni Comunale agerisce al gruppo consiliare PD gella città capoluogo. L8217;ufficializzazione questa mattina.?“Dopo un lavoro gi tre anni, che ha visto la congivisione gelle posizioni su tutte le più importanti questioni amministrative trattate,Borse Fendi outlet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *