Bijkletstijd

Eigenlijk durf ik na al die tijd geen nieuwe post meer te plaatsen. Na het meerdere malen excuseren voor het uitblijven van posts is er geen verandering in gekomen, dus dat ga ik ook niet meer doen. Ik heb de afgelopen maanden veel nagedacht over mijn blog en ik ben ook druk geweest met andere dingen. Zo is het einde van 2017 alweer in zicht en staan er mooie dingen op de planning voor 2018.

Stoppen met bloggen of doorgaan?

Ik hield me de laatste maanden veel bezig met het bovenstaande. Aan de ene kant ben ik trots op mijn blog en dat ik hem al zo’n 8 jaar heb, aan de andere kant heb ik het zwaar verwaarloosd door dit jaar heel weinig te posten. Ik voelde me daardoor schuldig en wilde alleen dingen plaatsen die de moeite waard waren. Maar ik vond eigenlijk niks de moeite waard en daardoor kwam er ook niks online. Heel jammer, maar ik had echt geen energie of inspiratie om iets te plaatsen. Ook omdat ik mezelf constant met anderen vergeleek. De blogwereld is erg veranderd en alles draait tegenwoordig om Instagram of YouTube.

Maar toen bedacht ik me… Wat boeit het eigenlijk dat ik niet de perfecte Instagram feed heb of mijn leven in alle glorie deel op YouTube? Ik ben ooit begonnen met bloggen omdat ik het zelf leuk vond, en niet omdat ik er geld mee wilde verdienen of “Instafamous” wilde worden. Het lijkt nu alleen maar of het daar om draait en dat vind ik zonde. Ik ben financieel niet afhankelijk van mijn blog en daarom wil ik er eigenlijk gewoon mee doorgaan zoals ik er ooit mee ben begonnen. Omdat ik het leuk vind, als hobby. Gewoon weer even mijn ei kwijt op het internet, zoals ik dat jarenlang heb gedaan.

De komende tijd

Naast horizontaal in de vensterbank liggen (sorry mam), wil ik de komende tijd weer wat meer doen met mijn blog. Ik ga als doel stellen iedere week een blogpost online te zetten. Mijn weekoverzichten werden altijd goed gelezen en ik vind het zelf ook leuk om terug te zien, dus dat ga ik weer oppakken. Wat er voor de rest komt, weet ik nog niet. Laten we hier maar eerst mee beginnen!

Daarnaast ben ik nu twee dagen op kantoor aan het werk en bezig met mijn minor toegepaste psychologie. Best leuk, maar ik merk dat ik wel echt klaar ben met school. Gelukkig heb ik een hele leuke stage waar ik in februari ga beginnen en dan mag ik gaan afstuderen… Wat gaat de tijd toch snel! Wie weet is het ook een leuk idee om binnenkort ook even terug te blikken op 2017 :) Wordt vervolgd…

Tot snel!

Liefs, Lizzy

6 Reacties

 1. Tedje 5 december 2017 / 08:33

  Yeaaaaah luuufff weekoverzichten! Leuk dat je het bloggen weer gaat oppakken! Ik ga ze sowieso lezen :-)

 2. Anna 5 december 2017 / 11:00

  Zo herkenbaar wat je schrijft! Ik denk dat veel bloggers hier wel mee strugglen. Maar inderdaad, het gaat erom wat je zelf leuk vindt!

 3. Karlijn 5 december 2017 / 14:57

  Jaaaa leuk dat de weekoverzichten terug komen!

 4. Diede 7 december 2017 / 08:13

  Yas leuk! Geloof me, er zijn nog steeds mensen die t willen lezen;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *