My life as Liz

Afgelopen week is echt voorbij gevlogen! Ik hoefde maar één dag te werken, want ik moest dinsdag naar het ziekenhuis voor de jaarlijkse controle. Gelukkig was de uitslag goed en hoef ik over een jaar pas weer terug te komen. De week was verder volgepland met etentjes (halloooooo decemberkilo’s), een heerlijke beautybehandeling en quality time met vrienden & familie. Ik heb een hoop foto’s gemaakt dus ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik word er in ieder geval erg blij van.

Maandag had ik een foto- en filmshoot. Een vriend van me is bezig met het lanceren van Firm Axe: een merk dat gaat starten met armbanden, zoals je hierboven kan zien. De armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: 3D geprint staal, rauw brons en 18k verguld goud. Dit in combinatie met Italiaans nappa leer, voor zowel mannen als vrouwen. We hadden een hele dag volgepland met filmen en foto’s maken, en toen begon het zo te sneeuwen. Echt bizar! Maar ik denk dat het toffe beelden heeft opgeleverd. Het was in ieder geval een gezellige dag! We hadden een Maserati tot beschikking en daarmee ben ik aan het eind van de middag in stijl afgezet bij het ziekenhuis. Ik moest namelijk bloedprikken voor mijn jaarlijkse controle. Ik heb nog nooit zo’n luxe taxi gehad, hehe. ‘s Avonds ben ik gezellig bij een vriendin gaan eten.

Dinsdag moest ik dus naar het ziekenhuis voor mijn jaarlijkse controle. De bloeduitslagen waren goed en mijn lichaam werd ook even gecontroleerd. Ik had er alle vertrouwen in dat alles goed zou zijn, en dat was ook zo. Heel fijn! Daarna ging ik naar Den Bosch omdat ik bij My Jewellery mocht shoppen. Zo blij met deze kettinkjes!

Ook kwam mijn Boozyshop pakketje binnen. Door mijn zusje had ik hele fijne producten ontdekt voor mijn wenkbrauwen: een potloodje van LA Girl en de Stay Put Brow Color van Milani. Deze producten zijn overigens ook heel betaalbaar. Ik bestelde ook nog wat andere dingen zoals een oil control fixing spray, eyeliner en kwasten. Vooral de kwasten vind ik erg fijn! Ik bestelde bij Boozyshop al toen ik 15 was (in het prille begin), dus ik kreeg er echt een soort van nostalgisch gevoel van.

Woensdag moest ik naar school en waren we vroeg klaar. Ik dook met een klasgenootje de stad in en we probeerden de kroketten bij de Croquetten Boutique. Super tof concept. We deden een proeverij en ik vond vooral de appel kaneel kroket heel lekker.

‘s Avonds ging ik naar Amsterdam omdat ik een heerlijke facial kreeg bij Madesalon. Als je mijn naam noemt bij het boeken van een facial van 45 min, dan krijg je er gratis een functional bij (wenkbrauwen harsen/epileren of wenkbrauwen/wimpers verven). Madelon zit met haar salon in Amsterdam op de Valeriusstraat en is goed te bereiken met het OV. Een aanrader en het is bovendien een leuke meid.

Donderdag ging ik even de stad in met mijn beste vriendin. Ik spotte deze super leuke waterflessen van FLASKE. FLASKE is een eco-friendly drinkfles waar de drank 24 uur koud en 12 uur warm in blijft. 10% van de omzet wordt gedoneerd aan UNICEF voor schoon drinkwater projecten. Super mooi initiatief en ik vind de designs ook heel tof.

Omdat ik behoorlijk hangry werd (woeps), scoorde ik snel één van mijn favoriete broodjes: broodje carpaccio van Broodje Ben.

Ik werd mijn spiegelbeeld beu (hallo spook), dus pakte ik even een zonnebankje. Kijk nou wat een blije kop!

Na een werkdag stond er weer wat leuks op de planning, ik ging namelijk met vrienden eten bij De Portare Via. Ik bestelde mijn favoriete pizza: de tartufo (met truffel…). Deze is overigens ook vegetarisch te bestellen als je dat aangeeft. Het was weer echt genieten en de wijn ging er ook goed in.

Zaterdag vertrok ik richting Schijndel want mijn zusje vierde haar verjaardag. Kleine meisjes worden groot, want ze mocht alweer 11 kaarsjes uitblazen. Ik bleef er ook slapen en de volgende dag ging ik richting Eindhoven. Even een rondje Brabant!

Ik ging gezellig eten met vriendinnen. We hadden allemaal wat lekkers gemaakt en ook bijpassende wijnen. Het was zo gezellig! Eigenlijk dus al een soort van pre-kerst gevierd. En zo fijn om te beseffen dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt. Is toch een mooi moment om daar bij stil te staan zo met de feestdagen in zicht (lekker emo).

En dat was ‘m weer! Je zou haast zeggen dat ik bijna niet toekom aan studeren en dat is eigenlijk ook zo. Nog één weekje en dan heb ik vakantie! Die zeer waarschijnlijk in het teken staat van veel studeren…. Deze week heb ik weer leuke dingen gepland staan: etentjes met vrienden, een borrel op school, ik moet oppassen en zaterdag ga ik naar Valhalla. Zondag is het alweer kerstavond en dan ga ik gezellig eten met familie.

Wat zijn jullie plannen voor de kerstdagen?

3 Reacties

 1. Simone 20 december 2017 / 09:06

  Oooh wat een hoop leuks en lekkers weer! Die appelkaneel kroket klinkt echt heeeel bijzonder. Super leuk ook dat kerstdiner met vriendinnen, ik moet ook echt meer tijd nemen voor zulke dingen!

  • Lizzy 20 december 2017 / 09:10

   Haha ja het is een soort warme appelflap!

 2. Min 2 januari 2018 / 12:10

  Gelukkig 2018! Ik had al een hele tijd niet op je blog gekeken (sinds november?) en zie nu allemaal nieuwe artikelen. Super leuk en wilde nog even zeggen dat ik blij ben dat de ziekenhuisuitslag goed is. Toch een opluchting :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *