My life as Liz #142

Wat gaat de tijd toch snel als je het druk hebt. Het is gewoon alweer december! Gelukkig heb ik mijn laatste week in november goed doorgebracht. Ik kreeg een goede uitslag in het ziekenhuis, vierde het met tapas, ben naar Amsterdam en Rotterdam geweest, werkte aan mijn blog én BestFitFriends en bracht het weekend lekker door in Eindhoven. Daar ging ik met een vriendin stappen, ruste ik een dagje in bed uit en vierde ik Sinterklaas bij mijn opa. Genoeg materiaal voor foto’s, dus!

Links: Nieuwe laarsjes! Geen Sendra’s, maar wel hele goede andere vervangers. Er komt nog een blogpost over! Rechts: Mijn Body & Fit shop bestelling was er. Joepie! Jullie hebben er gisteren al over kunnen lezen.

Links: Ik had nog pannenkoekenmeel over van zondag dus het avondeten was lekker makkelijk! Eerste keer in mijn leven dat mijn pannenkoeken een beetje goed zijn gelukt… Haha. Rechts: Ik was nog heel moe, dus ik dook even mijn bed in voor een powernap.

Links: Tijd voor de sportschool! Rechts: Dit vind ik echt leuk bedacht! Ik heb het zelf niet nodig gehad, maar ik zou er zeker eens gebruik van maken.

Links: Mijn standaard ontbijtje. Hmm.. Rechts: Op de Neude staan nu schommels! Ziet er super leuk uit.

Links: Dinsdag ging ik naar het ziekenhuis en er werd gefilmd toen we in de auto zaten… Rechts: De uitslag was goed, dus ik was blij! Deze foto zegt genoeg, toch :D?

Links: Om het te vieren ging ik met Tedje tapas eten in Den Bosch bij Me Gusta. Erg lekker! Tedje had ook wat te vieren, want ze had een goede stagebeoordeling terug. Ik ben trots! Rechts: Er was eens een standbeeld en toen had je Tedje en Lizzy… Haha kan gewoon.

Links: Opdracht voor school inleveren! Dat moet ook gebeuren… Rechts: Ik had een reep chocolade gekregen. Nou, die was natuurlijk binnen mum van tijd op!

Links: Lekkere carrotcake bij De laatste kruimel in Amsterdam. Rechts: Happy face!

Links: Ik was met Merel in Amsterdam voor een afspraak voor BestFitFriends. Daarna ging ik nog door naar een kappersafspraak. Rechts: En ten slotte schoof ik bij Tedje aan voor deze heerlijke hapjes! Het is bladerdeeg met vijgen en gorgonzola. Ik had zoiets nog nooit op, maar het was super lekker!

Links: Lekkere lunch! Scrambled eggs met tomaatjes en een vers broodje. Rechts: Even naar school geweest en daarna door naar Rotterdam voor de bloggerstour! Dit was een lekker sapje bij Nokke.

Links: Er werd goed voor ons gezorgd, onder andere met sushi van Shabu Shabu. Ik helemaal blij natuurlijk! Rechts: We sloten de dag af bij Cinnabon. Jummie :)

Links: Daarna ging ik naar Merel om de video van vrijdag op te nemen. Zo ziet het er dus achter de schermen uit! Rechts: Ready, set, gooo!

Links: Vrijdag sliep ik lekker uit, want ik had woensdag en donderdag zo’n lange dagen gehad dat ik dat echt even nodig had. Ik maakte voor mezelf ontbijt op bed, want ik vond dat ik het wel had verdiend. Rechts: Ook nog eventjes aan school werken… Ik kom er haast niet aan toe, gelukkig heb ik het deze week wat rustiger zodat ik een inhaalslag kan maken.

Links: Time to rock the gym! Rechts: Ennnn weer naar Eindhoven! Lekker veel in de trein gezeten deze week.

Links: Ik ging met een vriendinnetje stappen en het was natuurlijk weer super gezellig! Leuke tip: als je een keer in Eindhoven bent en je houdt van techno, dan moet je echt naar de Arcade gaan. Dit is een nieuwe club en ik vond het super leuk. Er komen ook leuke mensen op af, als je het standaard Eindhoven volk een beetje beu bent :P Rechts: Zaterdag was ik zo brak en moe, dat ik bijna de hele dag in bed heb gelegen. Ik denk dat alle moeheid van afgelopen week er opeens uit kwam, want ik kon echt niks! Ik ben ‘s middags even naar de stad geweest, maar daarna kroop ik snel weer in bed met lekkere dingen: smartietoetje, fruitsalade en toastjes met brie. Ik heb inderdaad niet heel erg gezond gegeten deze week haha…

Links: Zo bracht ik mijn avond dus door! Ik vond het eigenlijk wel fijn, zo’n lekker rustig dagje thuis. Rechts: Ik kwam twee beauties cheques t.w.v. €5,- per stuk tegen, dus ik besloot daar even van te profiteren. Ik bestelde een nieuwe paint pot van MAC, want die van mij is uitgedroogd en het werkt wel heel erg goed als oogschaduwbasis. Ik hoefde er nu nog maar €9,50 voor te betalen! Daarnaast kan je online ook je eigen proefjes uitkiezen, heel erg leuk!

Links: Wachten op het station! Ik kijk niet al te vrolijk, maar dat is mijn standaard gezicht ofzo? Ik word de laatste tijd best vaak herkend en dan kijk ik bijna nooit leuk. Komt omdat ik dan helemaal in m’n eigen wereld ben als ik aan het reizen/lopen ben… Hoewel er dan niks aan de hand is! En jullie mogen me ook gewoon aanspreken, dat vind ik alleen maar leuk! Rechts: Ik ging naar mijn vader toe want we vierden Sinterklaas bij mijn opa. Ook weer heel erg leuk om mijn zusje te zien, we hebben samen de grootste lol gehad met Dubsmash (ik ben ook bezweken tijdens een moment van verveling…)

Hoe was jullie week? Ik heb het deze week wat rustiger, maar we zullen wel weer zien wat ik allemaal ga doen! Tot volgende week! X

27 Reacties

 1. Tessa 1 december 2014 / 06:52

  Mmm ik heb vrijdag ook pannekoeken gegeten, i loooove it! Haha en die foto met die chocoladereep!
  Liefs, Tessa

 2. Simone 1 december 2014 / 07:34

  Hele leuke diary weer, een weekje ongezond eten moet kunnen toch?! Ik kende die club in Eindhoven nog helemaal niet, misschien eens een keer een kijkje nemen want ik kom al een tijd niet meer in Eindhoven omdat ik het (volk) inderdaad een beetje zat was.

 3. Josianne 1 december 2014 / 07:36

  Die chocoladereep, wauw! Niet een hele gezonde week, maar dat mag ook wel eens toch? Gewoon lekker van genieten!

  • Lizzy 1 december 2014 / 09:28

   Haha ja hoor, ik ben wel van het zondigen!

 4. Manon 1 december 2014 / 08:51

  haha ik heb ook veel te veel chocolade op deze week maar ach, af en toe moet dat kunnen, leuke foto met je zusje ik heb gisteren dubsmash ook maar eens geprobeerd :)

 5. Anneleen 1 december 2014 / 09:04

  Oh wat een leuke foto van jou en je zusje! Fijne week!

 6. Anna 1 december 2014 / 10:56

  Wat een leuke foto’s weer! En een hoop lekker eten. Dubsmash is zo leuk, haha!

 7. Maud 1 december 2014 / 10:59

  Wat een leuke nieuwe zwarte enkellaarsjes! Waar zijn die van?

 8. Tedje 1 december 2014 / 11:17

  OHHH het wordt zo gek dat ik niet meer in Utrecht woon!!!! En inderdaad, Dubsmash is great!!

 9. Dionne 1 december 2014 / 13:45

  Leuke foto’s! Dat sapje in Rotterdam was inderdaad erg lekker!

 10. Marloes 1 december 2014 / 15:07

  Super leuk weekje heb je achter de rug! Leuke foto’s! De carrot cake ziet er ook heerlijk uit!

 11. Manouk 1 december 2014 / 15:20

  Je hebt echt het perfecte gezicht voor kort haar. Ik weet waarom je het hebt, dat is minder. Maar echt, better than Miley girl! x

 12. Manon 1 december 2014 / 16:29

  Oh die carrot cake ziet er heerlijk uit. Leuek enkellaarjes heb je ook gekocht!

 13. Manon 1 december 2014 / 19:53

  Ik had gisteren pannenkoeken :) Leuke diary <3

 14. Cato 2 december 2014 / 18:23

  Eten, Lizzy’s blije hoofd, eten, sporten, nog een blij hoofd… leuk om te zien, haha! (positief bedoeld natuurlijk)

 15. Denise 3 december 2014 / 09:27

  Toffe week heb je gehad! Snap wel dat je helemaal brak was. Druk! Fijn om te zien dat je zo straalt!

 16. Myrthe 29 december 2014 / 21:35

  Ahhh, ik kijk even een my life as liz terug, en ik zie Poolse chocolade van Wedel!! Waar tover jij die vandaan?!!?!

  • Lizzy 29 december 2014 / 23:31

   Haha helaas gewoon uit Polen! Iemand was er geweest en had het voor me meegenomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *