My life as Liz

LXTK9520

De laatste tijd gaat alles eigenlijk wel z’n gangetje. Ik zit goed in mijn vel, heb het lekker druk en probeer daarnaast ook zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Ik probeer de focus op mezelf te leggen en goed naar mijn lichaam te luisteren. Ik wil altijd heel veel, vind het moeilijk om nee te zeggen en dat botst nog wel eens. De laatste tijd probeer ik vanuit een positiever punt te leven en alleen dingen te doen waar ik gelukkig van word, me iets opleveren of goed zijn voor mijn ontwikkeling. En dat voelt super fijn! Dus eigenlijk gaat het heel goed met me. Ik heb weer wat foto’s van jullie van afgelopen week :)

IMG_3090

Ik vind het soms moeilijk me aan mijn schoolwerk te zetten omdat ik geneigd ben eerst de leuke dingen te doen. Maar dan houd ik vaak geen tijd meer over… Daarom ging ik naar een vriend van me voor een productief dagje. Ik nam een lekkere lunch mee en ik ging studeren terwijl hij wat dingen deed voor zijn werk. Dit werkte echt super goed! Een lekker tussendoortje: Griekse yoghurt met mango en chocolade. Want hard werk mag natuurlijk beloond worden.

PJIF6365

Niet zo’n happy hoofd, maar wel een comfy outfit! Off to work! Waar ik overigens meestal wel met een glimlach probeer te staan, hehe.

LOUR4473

Na een ochtendje school probeerde ik mijn productiviteit voort te zetten in een koffietent. Ik vind het altijd zo fijn om buitenhuis te werken! Het was een hele productieve dag en daar krijg ik altijd mega veel energie van. Deze week ben ik trouwens echt al mijn motivatie kwijt, het schommelt bij mij altijd zo erg… Herkenbaar?

OIKW1214

De beste ontspanning: even een uurtje sporten! Ik voel me daarna zo fit en energiek, ik kan bijna geen beter gevoel bedenken. Oké, verliefdheid misschien, maar dat ben ik al in geen jaren niet meer geweest hahaha. #foreveralone

IMG_3243

Dinsdag is het altijd huisavond en eten we samen. Deze keer haalden we sushi. Ik at het nog twee keer die week…. Woops!

IMG_3335

Na een hele tijd weer met vriendinnetje Josefine afgesproken! We hebben samen geluncht en ze was ook zo lief outfitfoto’s van me te maken. Het was echt een prachtige dag! Dit was trouwens bij Elize bij de Mariaplaats, ik was er nog nooit geweest.

PXCE5634

Daarna wilde ik thuis gaan schoonmaken en studeren…. Totdat een vriend me belde om een biertje te doen. Waarom ook niet! Dat werden er drie en daarna gingen we nog even wat foto’s te maken. Ik droeg zijn pet en ik wil nu ook een pet! Haha. Die avond had ik een verjaardag en daarna ging ik naar Reaktor. Megaaa lange dag en ik was zondag in de middag pas thuis, maar oh wat was het leuk! De hele dag brak in bed gelegen, precies zoals een zondag moet zijn.

IMG_3420

Eventjes een blije selfie, want ik had een afspraak in Amsterdam voor een nieuwe bijbaan. Ik wil in de zomer wat meer op evenementen gaan werken en guess what… Ik ben aangenomen! Super leuk, dus dat was een goed begin van de prachtige zonnige dag. Ik word zo blij van mooi weer, ik moet echt gaan emigreren.

IMG_3452

Na een saaie schooldag had ik met een vriendinnetje/klasgenootje afgesproken. Eerst wat wijntjes in de stad en daarna door naar Dogma voor een cheatmeal. Dogma bestaat 1 jaar en daardoor serveren we tot en met zondag een extra topping van echte snippers bladgoud. Zo cool! We hebben nu ook een mooi terras waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van een hotdog en een frietje. Jep, ik eet echt te vaak hotdogs maar ik vind ze ook gewoon heel lekker. Schaamteloze promotie, jawel jawel.

Deze week is verder rustig: morgen en vrijdag werk ik, ik heb nog een borrel op de planning staan en zaterdagavond moet ik ook werken. Tussendoor een beetje sporten en studeren en de week is alweer voorbij. Maak er nog wat moois van! X

6 Reacties

  1. Eline 17 maart 2017 / 10:53

    Dat van die motivatie herken ik ontzettend. Als je allemaal leuke dingen aan het doen bent, is de motivatie voor school soms ver te zoeken. Als de zon schijnt moeten we ook niet binnen gaan zitten!

  2. Britt 18 maart 2017 / 10:01

    Mag ik zeggen dat ik je echt een prachtige vrouw vindt, je ziet er altijd zo mooi uit! En trouwens: het is nooit te veel sushi in één week ;)

  3. Marleen 19 maart 2017 / 16:45

    Ah sounds good! En die patatjes, heerlijk! Leuke foto trouwens met die pet, staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *