My life as Liz #141

Oeps, veel te laat! Ik had een druk weekend en vandaag moest ik tot 4 uur naar school, dus vandaar dat ik er nu pas aan toe kom. Mijn week was niet heel bijzonder, ik zat niet mega lekker in m’n vel maar dat heb je wel eens. Het ging een beetje met ups & downs! Ik ging naar het ziekenhuis, sportte veel, had een verjaardagsetentje van een vriendin en het hoogtepunt was Verknipt, lekker dansjes doen van 23.00 tot 8.00! Ik heb me nog nooit zo erg vermaakt. Benieuwd naar de foto’s? Kijk mee!

Links: We beginnen de week fris & fruit aan school! Rechts: Goed bezig… Ja, dat was ik zeker! Haha. Nee maar dit zijn nieuwe graanrepen van Bolletje en ze zijn erg lekker als tussendoortje.

Links: Ennn weer op naar Eindhoven! We blijven gewoon lekker aan het reizen. Rechts: Ik kwam mijn afgeknipte vlecht tegen. We wilde hem opsturen, maar waren dat helemaal vergeten. Dus moet het nog steeds doen! Blijft raar om zo te zien… Mis het wel hoor!

Links: ‘s Avonds ging ik weer terug naar Utrecht. Ik heb het nog nooit zo rustig gezien in Eindhoven op het station. Rechts: Weer een lange dag school. Saai…

Links: Yay, ik heb de KittehsCupcakes trui! Ik heb de zomer top al, maar nu heb ik ook deze leuke trui. Ik hoop hem snel in een outfit te kunnen laten zien! Rechts: Ook mijn NYE jurkje is al binnen. Lekker op tijd haha! Het is een zwart bodycon jurkje. Kunnen jullie raden waar die van is?

Links: Lekker lunchen met Merel. Ei met spek, hmmm! FITGIRLS he, haha. Nee wij houden ook van zondigen! Rechts: Donderdag had ik echt mijn dag niet. Ik ben de laatste tijd nogal een warhoofd omdat ik met zo veel dingen bezig ben, en dat eiste een beetje zijn tol. Ik had me verslapen, was naar Amsterdam gegaan voor niks en was blij toen ik thuis was. Na wat eten kon ik dan toch weer een beetje lachen!

Links: Gezond snacken met Snack a Jacks. Lekker! Rechts: Ook nog een beetje aan school werken, dat moet natuurlijk ook gebeuren.

Links: Het was weer tijd om naar Eindhoven te gaan. Nog even een spiegelselfie voor ik vertrok! Rechts: Wachten op het station…

Links: Vrijdagavond had ik een verjaardagsetentje van een vriendin op de planning staan. We maakten zelf pizza en kletsten goed bij. Het was weer heel gezellig! Rechts: Zaterdag ging ik even met mijn zusje naar de stad. Ik moest iets halen en kocht nog wat Sinterklaascadeautjes. Omdat ik vrijdagmiddag naar Meneer de Boer was geweest en zo enthousiast was, bracht ik weer een bezoekje. Deze keer ging ik voor een cappuccino en de bananencake. Ik kan je vertellen, die cake smaakte goddelijk!

Links: Daarna had ik afgesproken om naar Utrecht te reizen. Ik had namelijk ‘s avonds een technofeestje op de planning staan: Verknipt. Dit was mijn outfit. Top van Abercrombie & Fitch, broek van Pull & Bear en sneakers van Adidas. Rechts: Met Merel, yay! We gingen met z’n 5en en ik heb echt de nacht van m’n leven gehad. Zo leuk! Het feest duurde tot 8 uur ‘s ochtends en we lagen om half 11 in bed. Ein-de-lijk slapen!

Links: Nadat we om half 5 wakker werden, deden we het lekker rustig aan. Tv aan, lekker douchen, boodschappen doen… Rechts: En even gezond doen! We aten nog lekker pannenkoeken en toen ging iedereen alweer naar huis. Ik was blij toen ik ‘s avonds laat weer in bed lag. Zo moe, haha!

Dat was ‘m dan! Niet heel veel foto’s gemaakt, het is me een beetje ontgaan. Maargoed, wie weet volgende week beter. Ik ga m’n best doen! Ik heb leuke dingen op de planning staan dit weekend en morgen is vooral heel spannend. Dan krijg ik de uitslag van de onderzoeken! Jullie horen het vanzelf. Liefs en geniet van je week!

39 Reacties

 1. Josianne 24 november 2014 / 18:06

  Leuk om te zien! Ik geloof wel dat het gek is om ineens weer zo’n lange bos haar te zien, ga je hem nu alsnog opsturen?

 2. Simone 24 november 2014 / 18:24

  Het warhoofd zijn ken ik, ik wil zoveel doen maar moet ook nog even afstuderen :( Hele leuke foto’s heb je wel gemaakt, en lang volgehouden op verknipt! Dat kan ik echt niet haha.

 3. Lotte 24 november 2014 / 18:35

  Superleuk! De jurk is echt mooi, waar is die van?

 4. Maaike 24 november 2014 / 18:43

  Dat met veel dingen tegelijk bezig zijn dat ken ik, bleh. Hopelijk gaat het je deze week beter af!

 5. Denise 24 november 2014 / 18:44

  Wat fijn om te lezen dat je het, ondanks dat het niet echt je week was, toch nog erg leuk heb gehad op Verknipt! Wat een leuke trui van KittehsCupcakes! Ik ga hard duimen voor een goede uitslag morgen en brand een kaarsje voor je. Het komt vast goed! Fijne week, Lizzy!

 6. ingrid 24 november 2014 / 18:54

  Spannend, uitslagen morgen, ik duim voor je! Wat een leuke week heb je weer gehad, ondanks de gekke dingen. Heftig ook zo’n technofeestje, ik ben niet zo van die muziek en de pillen, maar als je het tot 8 uur volhoudt moet het wel super zijn geweest ;)

 7. Joyce 24 november 2014 / 19:43

  Wat staat de bodycon jurk die je voor NYE gekocht heb je GOED Liz! :D Reken maar dat jij 2015 ingaat met een hete hunk aan je zijde/lippen!

  • Lizzy 24 november 2014 / 22:45

   Hahaha dat moeten we nog maar eens zien maar bedankt voor het vertrouwen :P

  • Lizzy 24 november 2014 / 22:46

   Hahaha ah nou dat moeten we nog maar eens zien, maar bedankt voor het vertrouwen hihi <3

   • Janiek 25 november 2014 / 15:44

    Hahaha! Maar blijf me verbazen over hoe jij je lichaam zo hebt omgetoverd! Waar ik je jurkje van? Als ik nog even goed doorsport, is het ook wel wat voor mij…

 8. Melissa 24 november 2014 / 20:43

  Leuke foto’s zeg! Ik vind dat korte haar je nog steeds supergoed staan, echt. Ik weet dat je het zelf wat minder vindt maar je kan het heel goed hebben ;)

 9. Eva 24 november 2014 / 20:44

  Leuke week weer! Die foto in je geruite blousje is onwijs mooi. Je hebt daar hele mooie make up op! ;-)
  Spannend morgen, heel veel succes!! Liefs, Eva!

 10. Tedje 24 november 2014 / 20:58

  OMG je jurkje is echt super mooi!!! En de nacht van je leven heb je al gehad hoor, avec moi!! ;) Nee, super leuk dat je het zo naar je zin hebt gehad!

 11. Manon 24 november 2014 / 21:00

  Leuke foto’s weer :) Ben heel benieuwd n aar je uitslag van morgen!

 12. Anna 24 november 2014 / 22:24

  Wat een leuke foto’s! Heerlijk dat gefeest en daarna even lekker rustig aan doen he? Haha <3

 13. Fleur 24 november 2014 / 23:42

  Ondanks dat het niet helemaal ‘jouw weekje’ was, vond ik het wederom weer erg leuk om te lezen en al je foto’s te bekijken!

 14. Anne 25 november 2014 / 08:15

  Leuke foto’s, maar vind je het niet erg dat al je gegevens (zoals je adres, je BSN en je mobiele nummer) op die ene foto staan?

  • Lizzy 25 november 2014 / 12:18

   Wow helemaal niet over nagedacht dat je dat kon zien! Op m’n laptop was het vaag maar op mobiel kon ik inzoomen en dan las je het idd gewoon. Heb t maar even veranderd! Dankjewel!

 15. Anna 25 november 2014 / 09:09

  Ik vind dat je alsnog best veel foto’s gemaakt hebt hoor! En die jurk voor oud en nieuw is echt heeeel mooi! :)

 16. Milou 25 november 2014 / 10:25

  Leuke week! Die jurk staat je heel mooi en je outfit voor het technofeestje is heel tof!!

 17. Birgit Roobol 25 november 2014 / 12:16

  Wauw! Wat een prachtig jurkje! Waar is hij van? En ga je je vlecht nog opsturen? Ik heb dat drie jaar geleden ook gedaan. :)

  Xoxo

 18. Amy 25 november 2014 / 12:47

  Hee! Leuke mlal!

  Is het jurkje van de coolcat misschien..?:-) hij is leuk!

  Liefs

 19. Larissa 26 november 2014 / 16:51

  Aaah leuk om de Kittehscupcakes trui bij je aan te zien!!! :) En hollyyyy, wat een sexy jurkje is dat hij staat je prachtig, dat moet gegarandeerd een goede new years eve worden ;))))

 20. Eilish 27 november 2014 / 21:16

  Zeker ‘raar’ om die vlecht te zien, maar heel goed om m alsnog op te sturen meis! Kort haar staat je trouwens echt geweldig! En dat jurkje, wooew!

 21. Roos 28 november 2014 / 18:06

  Ahh leuke foto’s.

  Leuk he techno?! :)
  Als je van techno houd, moet je zeker Soenda Indoor niet missen in The Central Studios in Utrecht!
  De najaarseditie was 3 weken terug en was helemaal geweldig!
  7 februari is het weer, dus save the date zou ik zeggen ;)

  • Roos 28 november 2014 / 18:08

   Sorry Lizzy, had mijn reactie bij het verkeerde artikel geplaatst!

  • Lizzy 29 november 2014 / 20:51

   Jaa heel veel klasgenoten zijn er naartoe geweest! Ik moet nog even kijken wat mijn volgende feestje wordt, maar die hou ik zeker in m’n achterhoofd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *