My life as Liz

Een paar dagen later dan verwacht, maar daar ben ik weer! Mijn kerstdagen waren zo gezellig dat ik gister de hele dag uitgeschakeld in bed lag. Ik denk een combinatie van heftige kater en beginnend griepje. Ik hoop dat het niet doorzet, want ik wil graag fit zijn met oud&nieuw. Daarom besloot ik even wat rustiger aan te doen en de My life as Liz iets later online te zetten. 

Vorige week maandag bleef ik nog een dagje langer in Eindhoven. Ik ging naar de gym en dook even de stad in met mijn zusje voor een kop koffie. Deze bank bij de Sissy Boy vond ik zo mooi! Overigens is dat ook een fijne plek om wat te drinken/eten.

Dinsdag moest ik werken en daarna ging ik spontaan even een hapje eten bij Anan. Dit is een nieuwe eettent in Utrecht waar je heerlijk Vietnamees kan eten. Het is van dezelfde eigenaren van Saigon en dat is één van mijn favoriete restaurants. Anan is wat toegankelijker om even snel wat te eten en het was erg lekker.

Woensdag moest ik naar school. Daarna ging ik nog even de stad in met mijn klasgenootje en daar kocht ik deze prachtige ring. Ik had al zo’n ring, maar ik was het steentje kwijtgeraakt. Deze vind ik stiekem veel mooier!

Vrijdag had ik een heel chill dagje op werk en ‘s avonds moest ik oppassen. Ik zette voor de zoveelste keer Bridesmaids op. Die film blijft grappig!

Zaterdag kwam mijn nieuwe laptophoes binnen. Een kerstcadeautje voor mezelf! Hij is van het merk WOUF en ik ben er erg blij mee.

Ik kreeg een leuke goodiebag opgestuurd van Smartphonehoesjes.nl. De portable laders komen altijd van pas, mijn iPhone is de laatste tijd zo snel leeg…

En ik heb deze leuke telefoonhoesjes! Hier kreeg ik echt heel veel vragen over, maar ze zijn dus van Smartphonehoesjes.nl. Ik was echt toe aan nieuwe hoesjes, dus deze komen goed van pas. Je kunt bij de shop ook zelf een iPhone 7 hoesje ontwerpen. Leuk om bijvoorbeeld te doen met een dierbare foto.

Eventjes de stad in om te lunchen! Ik gebruik mijn tasje van Furla nog altijd met veel plezier.

‘s Avonds richting Amsterdam voor…. Valhalla! Ik heb echt een super leuke avond gehad en ik sliep samen met een vriendin in Amsterdam. Dat was echt ideaal, want we konden lopend naar huis. De volgende dag was wel iets minder want ik moest dus redelijk op tijd naar huis voor kerstavond. Ik viel die avond dan ook als een blok in slaap op de bank.

Maandag was het eerste kerstdag. We hadden sushi besteld bij Miss Temaki in de Down Town Gourmet Market in Eindhoven. Zo lekker!

Ik droeg mijn glitterbroek en -top van My Jewellery. Het is heeel ehhh glitterig! Haha. Wel leuk, heb er al veel complimenten over gekregen.

Een heerlijk toetje kon ook niet ontbreken: meringue met mascarpone, rood fruit en macarons. Zo zoet en lekker!

Tweede kerstdag bracht ik gezellig door met een lunch in de stad en ‘s avonds ging ik met mijn beste vriendin en haar vriend uit eten bij de Vietnamees. We dronken nog een lekkere cocktail en we deden thuis nog wat drankjes tot in de laatste uurtjes. En ik voelde me eigenlijk al niet helemaal fit. Naja je raadt het al: ik voelde me gisteren echt super slecht dus ik heb de hele dag lekker tv gekeken.

En nu op naar oud&nieuw! Morgen moet ik nog even een dagje werken en zondag ga ik naar Eindhoven omdat ik ‘s avonds een leuk feestje op de planning heb staan. Knallend het nieuwe jaar in: ik heb er zin in! Tot volgende week :) X

In samenwerking met Smartphonehoesjes.nl

5 Reacties

 1. Tedje 28 december 2017 / 16:27

  Oeh die sushi, lekker!! En die laptophoes is erggg mooi, loveit!

 2. Eline 28 december 2017 / 19:28

  Ahh die sushi ziet er echt super lekker uit! De Gourmet Market is zo ontzettend leuk, ze hebben echt overal lekker eten.

  • Lizzy 28 december 2017 / 19:35

   Jaa echt he! Ik moet er nog zo veel van proberen. Ik zag laatst pancakes die er ook echt heel goed uit zagen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *