My life as Liz #129

Je zou zeggen dat ik na al die persoonlijke posts niets nieuws meer te vertellen heb. Maar niks is minder waar! Ik heb deze keer een lekker gevulde My life as Liz voor jullie, want ik kon het niet maken om hem nóg een week over te slaan. Een paar dingen die ik deze week heb gedaan zullen jullie al weten door de vorige blogpost, maar ik heb nog genoeg andere dingen te delen. Lekker veel foto’s dus, geniet ervan!

Links: Maandag moest ik naar het ziekenhuis en was ik dus eerder teleurgesteld dan vrolijk. Na een paar uur huilend in bed door te hebben gebracht (ja, zo erg was het), ging ik voor wat afleiding even naar de stad en daar kocht ik dit kettinkje. Ik was mijn roségouden ketting verloren en wilde graag een nieuwe. Dit zijn vleugels en ze staan voor Love, Hope & Protection. Dat kon ik wel gebruiken! Hij is van Heart To Get. Rechts: Toch nog een selfie kunnen maken, hoe rot ik me ook voelde. Maar door alle lieve reacties op Instagram voelde ik me al heel veel beter.

Van dinsdag heb ik geen foto’s, want toen bracht ik de hele dag door op de bank. Verkouden, ontzettend last van mijn keel en gewoon niet fit. Lekker veel Netflix gekeken!

Links: Woensdag ging ik naar school voor een introductiedag. Dat was heel leuk en ik zal er vast nog wel een keer meer over schrijven. Ik was iets eerder klaar dan verwacht en eenmaal thuis ging ik even in het zonnetje zitten op mijn geïmproviseerde dakterras. Je moet wat als je geen tuin hebt… Rechts: ‘s Avonds ging ik naar Tedje want die woont nu ook in Utrecht op kamers. Heel gezellig! We bestelden sushi en dat was super lekker.

Links: We keken nog een film: Lucia de B. Deze wilde ik al een tijdje zien en ik vond hem heel goed verfilmd! Rechts: Een selfie met onze slaaphoofdjes! Ik was super moe omdat ik nog steeds niet helemaal beter was. Maar gezellig was het zeker!

Links: De volgende dag moest ik echt mijn kamer opruimen. Maar zoals je ziet had ik daar niet zo’n zin in… Haha. Rechts: Net voordat ik naar Amsterdam moest, werd ik gebeld door het ziekenhuis. Goed nieuws! Dus daar moest op gedronken worden met een heerlijke cocktail.

Links: Hapjes en drankjes… Hmm! Rechts: Ik maakte zelf ook een cocktail. Die doen het altijd wel goed bij mij, haha.

Links: Afgelopen halfjaar kreeg ik mijn leren legging niet meer dicht, maar aangezien ik wat ben afgevallen ging ik hem weer even passen. En ja hoor, de rits ging dicht. Joepie! Rechts: Het was alweer vrijdag en mijn zusje vierde haar verjaardag dus het was tijd om naar Eindhoven te gaan.

Links: Getting ready! Ik droeg weer eens hakken, staat toch wel chique eigenlijk. Moet het vaker doen! Rechts: Ik kreeg deze  hanger van Buddha to Buddha van mijn opa & oma. Voor extra geluk, super lief! En tja, Buddha to Buddha doet het altijd goed.

Links: Wijn en mijn nieuwe sneakers. Perfecte combinatie. Rechts: Nog meer wijn, ai ai ai! Shameless duckface again, ik weet het.

Links: Party time met mijn liefste vriendinnen! Met vuurwerk, jawel jawel. Heb zelfs mijn vinger er aan verbrand en er pronkt nu een mooie blaar op mijn vinger. Rechts: Met roosje!

Zaterdag ging ik even naar de stad met een vriend van mijn moeder, mijn zusje, mama en zijn kinderen. Wat een schatjes zijn het. We moesten natuurlijk even gek doen!

Links: Jong geleerd, oud gedaan, zo’n spiegelselfie. Rechts: Ziet dit er niet lief uit? Ze lieten me geen moment met rust, haha.

Links: Zondag: tijd om weer eens te sporten! Voelde heerlijk. Rechts: Even naar de stad met mijn zusje en lekker koffie drinken.

Links: Ik zag dit leuke gilet bij de Zara. Deze maakte me wel heel fors, maar bij Costes kwam ik nog een andere tegen die mooier stond en ook een stuk goedkoper was. Hebben hebben hebben! Vind dat zo leuk staan met een leren jasje. Rechts: Ik ging foto’s maken met mijn zusje in zo’n photobooth. We wilden een normale en een gekke. Jawel, de duckface kwam weer om de hoek kijken…

Links: Spullen inpakken, want ‘s avonds ging ik weer naar Utrecht. Wat een gesjouw altijd… Rechts: Dinner, wraps met zalm en garnaaltjes. Super lekker :)

Dat was ‘m dan weer voor deze week! Vandaag ga ik naar school en gaat het echte leven dus weer beginnen. Ik ben heel benieuwd en ga er met goede moed in. Ik hoop dat ik het qua energie een beetje ga redden, maar er is maar één manier om daar achter te komen dat is gewoon DOEN. Ik wens jullie ook allemaal een hele fijne week en tot de volgende keer! X

19 Reacties

 1. Anneloes 1 september 2014 / 07:38

  Zo te zien heeft de rest van je week de domper in het begin helemaal goed gemaakt <3. Hopelijk gaat het helemaal goedkomen op school, maar dat zal vast lukken!

 2. Tessa 1 september 2014 / 07:55

  haha die snapchat dat je je kamer moet opruimen, herkenbaar! die wraps zien er heerlijk uit!
  liefs, Tessa

 3. Amy 1 september 2014 / 12:56

  Ahhh ondanks een dipje halverwege heb je echt een leuke week gehad volgens mij! Gezellige foto’s

 4. Melissa 1 september 2014 / 13:25

  Weer leuk om te zien/lezen allemaal! Veel succes op school!

 5. Martina 1 september 2014 / 14:51

  Mooie photobooth foto’s met je zusje! En wat een mooie kettinkjes!

 6. Manon 1 september 2014 / 16:02

  wat een prachtige kettinkjes ik draag tegenwoordig ook steeds vaker van die kleine schattige kettinkjes vind het zo leuk :)

 7. Marjolein 1 september 2014 / 18:19

  Super leuke foto’s van deze week. Ik vind het kettinkje zo cute.

 8. Eva 1 september 2014 / 19:03

  Weer een leuke my life at liz! :D Wat een leuke foto’s deel je toch weer! ;-)

  SUCCES deze week liz! :D

  Liefs, Eva!

 9. Anna 1 september 2014 / 20:56

  Wat een leuke en gezellige foto’s! En fijn dat je goed nieuws had van het ziekenhuis! Dat gilet van de Zara staat je erg mooi :) Succes op school! X

 10. Anne Solveig 2 september 2014 / 07:22

  Je kettinkje is zo mooi! Echt fijn dat alles nu weer bergopwaarts zal gaan!

 11. Marloes 2 september 2014 / 08:49

  Wat een fijne foto’s. Ziet er erg gezellig uit allemaal. En zo fijn het goede nieuws uit het ziekenhuis!

 12. Jessie 2 september 2014 / 16:01

  Hele leuke foto’s weer! Ik vind je kettingtje ook echt super mooi! Succes op school! Liefs,

 13. Fleur 2 september 2014 / 17:51

  Wat een fijne week heb je achter de rug met heel goed nieuws!
  Hopelijk bevalt je klas en je nieuwe studie je, geniet er van!

 14. Eilish 5 september 2014 / 16:40

  Leuke foto’s! Die cocktails zien er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *