My life as Liz #121

Er is weer een week voorbij gevlogen! En het was toch wel een week met een belangrijke gebeurtenis: ik onderging (als het goed is) mijn laatste chemo! Dat was een heel goed gevoel, het voelde fijn om afscheid te nemen van een plek waar ik hopelijk nooit meer hoef te komen. Het besef is er nog niet echt bij me, voor mijn gevoel zit ik daar over twee weken weer. Maar dat heeft tijd nodig! Voor nu is het afwachten tot een controle en een scan, ik denk dat ik pas rond augustus zeker weet of ik beter ben! De laatste chemo ging trouwens best goed en ik had niet veel klachten, maar ik had donderdag een hele drukke dag waardoor ik vrijdag de hele dag in bed lag. Ik voelde me dus niet super top, maar ik heb toch nog leuke dingen gedaan en mijn weekend was uiteindelijk heel geslaagd! 

Links: Maandagochtend moest ik bloedprikken en daarna ging ik voor een ontbijtje bij Bakker Bart. Jummie! Rechts: Happy me, want: laatste chemo!

Even een spiegelselfie: mijn outfit die maandag! Broek van Zara, blouse van H&M, spijkerjasje van Primark en sneakers van Nike.

Links: Even de stad in om te shoppen. Ik heb wat leuke dingen in de sale gekocht, willen jullie een outfit zien? Daarna scoorde ik nog een smoothie bij La Place, de zogenaamde aardbei superfood smoothie. Die is zo lekker! Rechts: Maandagavond was het tijd om voetbal te kijken! Was erg gezellig en daarna ging ik nog kort even de stad in.

Links: Dinsdag heb ik geen foto’s gemaakt, want toen moest ik naar het ziekenhuis en heb ik de rest van de dag op de bank gelegen. Zoals altijd! Woensdag ging ik er wel even op uit, ik had namelijk wat te vieren! Omdat de laatste chemo achter de rug was heb ik mama op een lekkere carpaccio lunch getrakteerd. Zoooo vervelend! Rechts: Ik ging ook nog even langs wat winkels en daar scoorde ik o.a. deze leuke top van Pull & Bear! In het geel, wat verrassend leuk staat!

Links: Donderdag moest ik al heel vroeg naar Utrecht voor het tweede deel van mijn studiekeuzeworkshop. Daar zal ik later nog meer over schrijven. Daarna had ik met vriendinnen afgesproken en we gingen lekker lunchen op ‘t Neude. Ik ging voor een broodje Kip Cajun en die was echt goddelijk! Rechts: Ik ging ‘s avonds nog eten bij een vriendin en nog even chillen (in de zin van: Lizzy viel gewoon in slaap op de bank). Ik was zo moe! Maar uiteindelijk weer veilig in Eindhoven gekomen :)

Links: Weer even lunchen met mama bij de Sligro. Heerlijke salade! Rechts: En als we dan toch bezig zijn… Ik kreeg dit op bed gebracht, omdat ik me echt even niet lekker voelde. Nu lijk ik trouwens super gezond met al die salades, maar dat is een beetje een vertekend beeld haha.

Links: Zaterdag had ik een gezellige avond met vriendinnen en daarna ging ik stappen. Het was een super leuke avond, alleen de volgende dag was ik iets minder blij. Ik geloof dat ik in tijden me niet zo brak heb gevoeld, ik was vooral heel erg moe. Maaaaar het was het waard! Rechts: Na een uurtje slaap voelde ik me toch wat fitter en dus ging ik naar de stad om daar voetbal te kijken. Het bier ging er niet heel makkelijk in, maar door de overwinning van Nederland was ik toch helemaal in de stemming!

Dat was mijn week weer, vooral het weekend was echt gezellig! Komende week heb ik ook wat leuke dingen gepland: ik ga morgen naar Amsterdam, ik ga een heel leuk filmpje opnemen voor mijn blog en in het weekend ga ik weer stappen. Voetbal kijken hoort er ook bij natuurlijk en als klap op de vuurpijl ga ik zondag naar WiSH om weer leuke jongens voor jullie op de foto te zetten. Oh oh wat heb ik het zwaar, haha. Tot de volgende week!

23 Reacties

 1. Janouk redfashionhead.nl 30 juni 2014 / 13:40

  Wat super fijn dat je laatste chemo achter de rug is. Moet een hele opluchting zijn! Ik hoop dat je die rotziekte hebt overwonnen en dat je weer lekker als een student kunt leven!

 2. Malou 30 juni 2014 / 13:47

  Wat fijn dat je laatste chemo is geweest! Ik kan me voorstellen dat dat heel fijn is (hoewel het natuurlijk heel moeilijk voor te stellen is hoe dat is enzo, maar ik ben blij voor je!).

 3. Marloes 30 juni 2014 / 14:01

  Aaah wat fijn dat je je laatste chemo hebt gehad! En goed om te horen dat je daarna relatief weinig klachten had. You go girl! xx

 4. Daphne 30 juni 2014 / 14:17

  Superfijn dat je je laatste chemo gehad hebt! Je kunt supertrots op jezelf zijn! Liefs

 5. Marjolein 30 juni 2014 / 14:23

  Ah, wat fijn je laatste chemo, het lijkt me nog zo vervelend dat je nog zo lang op de definitieve uitslag moet wachten, ik denk in ieder geval aan je. En wat leuk om te zien dat je verder overal zo van geniet :)

 6. Naomi 30 juni 2014 / 14:29

  Ik ben heel erg blij voor je! Hopen op een goede uitslag dan maar. Ben benieuwd naar de foto’s van volgende week ;)

 7. Tessa 30 juni 2014 / 14:29

  Wat ontzettend fijn dat je je laatste chemo hebt gehad! Dat gele topje staat je zo mooi, echt zomers!
  liefs, Tessa

 8. Desmain 30 juni 2014 / 15:06

  Wat fijn dat je je laatste chemo hebt gehad, tenminste ik ga daar van uit! Wat heb je het ontzettend goed vol gehouden!

 9. Yanna 30 juni 2014 / 15:30

  Leuke foto’s en superblij voor jou dat het de laatste chemo was!

 10. Sophie 30 juni 2014 / 15:40

  Ah Liz! Wat fijn die laatste chemo. Hopelijk ben je weer helemaal beter! Al dat eten, jummie, ik wilde dat ik het geld ervoor had haha. De gele top ziet er leuk uit:)

 11. Eva 30 juni 2014 / 16:01

  Heerlijk dat je laatste chemo erop zit! Jaa ik stem voor om een van je nieuwe outfits te laten zien! :D
  Die gele top is ook erg leuk! Lekker zomers! Een hele fijne week, geniet ervan! X

 12. Tedje 30 juni 2014 / 16:27

  Zoooo fijn dat de chemo erop zit! I’m so proud of you! :) En die carpaccio, inderdaad niet verkeerd :o haahha!

 13. Anna 30 juni 2014 / 17:18

  Wat een leuke foto’s! Al dat eten ziet er goed uit <3 En fijn dat je chemo's er op zitten!!

 14. Vera 30 juni 2014 / 17:38

  Super fijn je laatste chemo!! Zoveel eten op je foto’s en ze zien er allemaal even lekker uit! Vind vooral je outfit met de blauw/groene broek heel erg leuk!

 15. Dionne 30 juni 2014 / 18:51

  Wat een fijn dat je de laatste chemo hebt gehad!

 16. Eline 30 juni 2014 / 19:20

  Mooie foto’s! Ik vind je outfit met mintgroene broek zo leuuk! Schattig….

 17. Marloes 30 juni 2014 / 22:30

  Wat onwijs fijn dat je de laatste chemo achter de rug hebt. En wat staat die outfit met de mintgroene broek je goed zeg!

 18. Amelie 1 juli 2014 / 10:03

  Leuke foto’s! Op dat het nu alleen nog maar beter zal gaan!

 19. Melissa 1 juli 2014 / 20:13

  Heerlijk gevoel moet dat zijn dat de (hopelijk) laatste chemo er op zit! Je hebt het supergoed gedaan Liz. Fijn dat je ook nog leuke dingen hebt zo tussendoor. En al dat eten ziet er heerlijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *