Happy days

Haa lieve mensen, hoe is het met jullie? Het is een tijdje geleden dat ik wat heb gepost, maar het gaat goed met me. Ik ben super druk met leuke dingen, hoewel het af en toe wel iets te druk is. De afgelopen week heb ik meer dan 50 uur gewerkt en dan blijft er dus weinig tijd over om te bloggen. Want ik heb er natuurlijk ook nog een studie naast… Gelukkig zit ik heel goed in mijn vel en ik merk dat het bloggen me ook minder interesseert dan eerst. Het is allemaal zoveel van hetzelfde en ik heb er minder plezier in. Ik weet gewoon niet goed waar ik met mijn blog naartoe wil.

Daarom blijf ik tot die tijd gewoon posten wanneer ik er zin in heb. Ik ben wel actiever op Instagram en Snapchat (@ourfavourites), dus als je het leuk vindt, kan je me daar sowieso volgen. Maar ik kom er gewoon niet meer aan toe om iedere dag te bloggen, er zijn gewoon andere dingen die prioriteit hebben. Ik zit eigenlijk beter in mijn vel dan ooit en dat gevoel wil ik vast blijven houden. Dus ik blijf zoveel mogelijk leuke dingen doen. Het gaat goed op mijn werk, met school haal ik eigenlijk ook alle punten binnen, ik heb de liefste vrienden om me heen en sporten is nog steeds een grote hobby van me. Zo nu en dan een feestje en de tijd vliegt echt voorbij. Voor je het weet is het alweer zomer… Ik kan niet wachten! Ik zal binnenkort mijn plannen eens met jullie delen.

Hoe is het met jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *