New in: lingerie body

Ik hou van mooie lingerie en de laatste tijd zijn body’s erg populair. Ik kan me daar helemaal in vinden, want ik vind ze ook prachtig! Als je een beetje een degelijke uitzoekt dan kan deze ook gewoon tijdens het uitgaan gedragen worden (wat mij betreft, een beetje sexy moet kunnen toch!). Ik heb een hele mooie donkerblauwe ontvangen van LASCANA, een nieuwe webshop op het gebied van lingerie en badmode. Ik wilde mijn body graag aan jullie laten zien.

De body is donkerblauw en gemaakt van kant en transparante stof, een mooie combinatie. De stof is heel fijn en glanzend en zit daardoor super lekker. De body is voorzien van een diepe hals met een doorschijnend materiaal en heeft achter een lage ruglijn. Heel sexy! Ook de onderkant is mooi afgewerkt en zit heel mooi bij de billen. Ik voel me op en top vrouwelijk in zo’n body en ik vind het persoonlijk heel tof ook met een jeans of straks met een short op een festival in de zomer.

Op de webshop van LASCANA zijn nog veel meer mooie body’s en andere lingerie te vinden. Bekijk deze pagina om een kijkje te nemen tussen al het moois wat de pagina te bieden heeft. Ik word altijd zo hebberig van nieuwe lingerie!

5 Reacties

  1. Roos 5 mei 2017 / 15:17

    Wauw, heel erg mooi! Dat staat ook op mijn lijstje, een mooie body.

  2. Imke 16 mei 2017 / 21:03

    Super leuke body! Staat je ook prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *