Daniel Wellington Classic Petite

IMG_3724

Ik heb een nieuw favoriet horloge: de Classic Petite van Daniel Wellington. Een tijdloos horloge voorzien van mesh band met een zwarte wijzerplaat. Sinds ik hem binnen heb, draag ik ‘m iedere dag. Het is een subtiel horloge dat werkelijk bij iedere outfit goed staat. Ik ben er zo blij mee!

IMG_3725

De Classic Petite is een nieuw model van Daniel Wellington dat deze maand is gelanceerd. Het horloge is verkrijgbaar in het zilver en roségoud met zowel een zwarte als witte wijzerplaat. Omdat ik al een soortgelijk horloge heb van Cluse met witte wijzerplaat (verwend kind dat ik ben), heb ik gekozen voor een zwarte wijzerplaat. Past perfect bij mijn allmost all black garderobe. Wat me vooral opviel aan dit horloge is de sluiting, hij sluit dubbel waardoor hij goed vast zit.

Het horloge kost €159,-, maaaaar met de kortingscode “OURFAVOURITES” krijg je 15% korting op je bestelling op Danielwellington.com. Is toch mooi meegenomen :)

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *