My life as Liz #150

Zo, ik kan weer ademen! Mijn tentamens zijn voorbij en ik heb nu heerlijk een week vrij. De afgelopen week was dan ook niet super bijzonder, het enige wat ik deed was tentamens maken, studeren en sporten. Laat naar bed, vroeg op en aan het einde van de week was ik helemaal gesloopt. Gelukkig had ik het weekend om goed bij te komen, want ik hoef nu even helemaal niks voor school. Wat een fijn gevoel! Ik heb het lekker rustig aan gedaan, aan mijn blog gewerkt en ben verslaafd geraakt aan Pretty Little Liars. Kijk mee!

Maandag was het Blue Monday and oh I yes, ik voelde me depri. Niet zozeer door die specifieke dag, maar meer dat ik nog 5 tentamens in het vooruitzicht had. Ik ging van Eindhoven naar Utrecht en eenmaal in Utrecht aangekomen besefte ik me dat ik me met zo’n depri stemming al helemaal niet beter zou gaan voelen. Positief blijven en op naar school om het beste van mijn tentamen te maken!

Daarna de frustratie eruit gooien in de sportschool, haha.

Ohh wat was ik moe deze week! Echt niet fijn…

Super fijne lunchpauze: Yoghurt Barn met Josefine. Ik ben zelfs nog een keer gegaan…

Ready to workout met mijn nieuwe legging van Nike.

Perfect tussendoortje: smart bar van Body&Fit. Herinnert me meteen dat ik nieuwe moet bestellen, want mijn voorraad is op.

Vrijdag aten we friet en ik las in de snackbar tijdens het wachten een tijdschrift over gezondheid. Haha :P

Een mooi stukje Eindhoven! Weer zo’n tegenstelling: ik ging met de bus naar de sportschool. Haha ja echt. Al onze fietsen zijn gestolen of kapot dus er zat niks anders op…

Daarna was ik wel helemaal happy! En moe, ik viel super snel in slaap toen ik in bed lag.

Zaterdag ging ik weer sporten (what else?) en daarna beloonden Lola en ik ons met een lunch bij Usine. En de verse muntthee kon natuurlijk ook weer niet ontbreken.

Ik heb een super lekker toetje gevonden: kwark met stukjes Oreo. Jummieeee!

Zaterdagavond keek ik weer de Wolf of Wallstreet, blijft zo’n vette film.

Zondag ging ik met mijn zusje naar de stad, shopten we wat en eindigden bij Happy Italy voor een hapje te eten. Mijn pizza was echt mega, maar ik kon de helft meenemen. Echt fijne service!

Mijn weekend sloot ik af met heel veel afleveringen van Pretty Little Liars. Ik heb al super lang geen serie meer gekeken maar ik moest hier na alle positieve verhalen maar echt eens aan gaan beginnen. En ja hoor, ik ben verslaafd! Deze week ga ik lekker veel bloggen, een nachtje slapen in Rotterdam en we krijgen onze puppy. Genoeg leuke dingen dus! Tot volgende week :)

18 Reacties

 1. Josianne 26 januari 2015 / 07:27

  Oh, de Yoghurt Barn, heerlijk! Ik moet daar snel weer een keertje heen. Wat goed dat je de rest van de pizza mee kon nemen, zo wordt in ieder geval niks weggegooid!

 2. Simone 26 januari 2015 / 08:10

  Leuke diary!! Ik moet ook snel weer smartbars bestellen, ideaal om gauw in je tas te mikken voor je weggaat!

 3. Maaike 26 januari 2015 / 10:18

  Wat fijn dat je nu een weekje vrij bent zeg! Ik begin deze week met mijn tentamens…

 4. Melissa 26 januari 2015 / 12:14

  Leuke foto’s! Heerlijk hè om klaar zijn met de tentamens, ik had vorige week maandag al m’n laatste en het is zoooo fijn om weer wat lucht te hebben haha. Zo ga je je vrijheid wel meer waarderen merk ik!

 5. Frederique 26 januari 2015 / 12:59

  Aah wat heerlijk dat je tentamens al voorbij zijn, ik moet helaas juist deze week knallen haha! Geniet ervan! X

 6. Dionne 26 januari 2015 / 14:05

  Ziet er heel gezellig uit. Jammer dat je zo moe was!

 7. Manon 26 januari 2015 / 16:18

  Tentamens voorbij, genieten!!!!!!!! haha. Heerlijke gezellige foto’s allemaal!

 8. Amelie 26 januari 2015 / 18:52

  Leuke week toch nog, ondanks die tentamens! Heb je al gehoord dat er Cubanita in Eindhoven komt (hurray!)?

  • Lizzy 27 januari 2015 / 09:14

   Huh echt, nee! Haha ik leef onder een steen.

 9. lonneke 26 januari 2015 / 20:24

  Oh word helemaal blij van al je foto’s!
  Ondanks waarschijnlijk veel drukte met je tentamens ziet het er toch gezellig uit.
  Ik wil zo graag weer eens langs de YB gaan!
  Liefs Lonneke

 10. Denise 26 januari 2015 / 21:05

  Ik vind het echt heel mooi om te zien dat je ook gewoon ‘slecht’ eet. Klinkt heel gek misschien, maar dit vind ik veel menselijker dan mensen die èn zovaak sporten èn nooit wat ongezonds eten. Dat houdt toch geen mens vol? Wat fijn dat de tentamens voor bij zijn. En oooh die pup. Zo leuk dat ‘ie deze week komt!

  • Lizzy 27 januari 2015 / 09:14

   Ah leuk om te horen! Ik hou veel te veel van verschillende soorten eten dus soms cheaten hoort er gewoon bij :D

 11. Charlotte 1 februari 2015 / 16:45

  Leuke foto’s! Lekker bezig met sporten! Pretty Little Liars is inderdaad superleuk!

 12. Els 4 februari 2015 / 14:12

  Leuk een puppy! Die serie moet ik maar gaan kijken na orange is the new black hoor er veel goede verhalen over

 13. Anneleen 5 februari 2015 / 11:42

  Wat ben je lekker aan het sporten, leuk! Wolf of Wallstreet blijft inderdaad een heel goede en bijzondere film vind ik! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *