Geluksmomentjes

Oh wat voel ik me toch goed! Zo goed, dat ik er even lekker over wilde bloggen. En ook om jullie te bedanken voor alle lieve reacties op de blogpost van gisteren. Alle felicitaties, lieve berichtjes en likes zijn echt overweldigend geweest. Donderdag na het verlossende telefoontje ging ik lekker cocktails drinken en tapas hapjes eten in Amsterdam met een hele groep YouTubers voor het kanaal van Charlotte, die sinds kort ook een hele leuke blog heeft. Wat was het fijn om mijn blijheid te kunnen delen! Mijn telefoon overstroomde met meldingen en ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld. 

Gisteren was ook zo’n topdag. Ik ging weer naar huis omdat mijn zusje jarig was (dubbel feest!) en ik zag weer een groot deel van de familie. Zonder pruik, jawel jawel! Ik had er even gewoon echt geen zin in en iedereen reageerde eigenlijk heel positief. Ik ben zelfs zo naar de snackbar gelopen, wat toch wel een overwinning voor me was. Niemand reageerde eigenlijk raar, maar toch vond ik het wel spannend. Ik snap dat jullie heel benieuwd zijn, maar een foto laten zien op mijn blog is nog een stap te ver. Ooit komt dat moment er wel, het heeft tijd nodig! Wat vrijdag nog meer zo leuk maakte was een heel mooi kettinkje wat ik van mijn opa & oma kreeg (zal ik nog wel laten zien), de vetste sneakers ooit van Adidas die ik ontving en de leuke stapavond met vriendinnen om te vieren dat ik beter was. Vuurwerk kon daarbij natuurlijk ook niet ontbreken!

Ik heb dus twee heerlijke dagen achter de rug en wat mij betreft mogen er nog veeeel meer komen! Ik lig nu brak in bed, maar van het typen van deze post vergeet ik bijna dat ik eigenlijk knallende koppijn heb. Het maakt ook allemaal niet uit, WANT IK BEN BETER! Dinsdag begin ik met school en dan kan ik eindelijk weer écht verder met mijn leven. Ik kan niet wachten :)

25 Reacties

 1. Daphne 30 augustus 2014 / 14:34

  Lizzy, wat fijn!!

  geniet nog maar heel lang van dit fijne moment!

  liefs, Daphne

 2. Danielle 30 augustus 2014 / 14:35

  Ik word er helemaal blij van! :) Wat een goed nieuws! Wooohooo!

 3. Maaike 30 augustus 2014 / 15:02

  Echt super fijn! En hopelijk groeit je haar super snel, want ik snap best dat dat heel lastig voor je kan zijn!

 4. Femke 30 augustus 2014 / 15:17

  Oooh nogmaals: zo zo zo zo zo onwijs fijn voor je!!!!

 5. Daphne 30 augustus 2014 / 17:07

  Wauw Liz! Ik heb gewoon kippenvel bij het lezen, je verdient het!

 6. Marjolein 30 augustus 2014 / 17:19

  Haha, wat een heerlijk blij artikeltje :D Super dat je dinsdag weer begint met school, want dat is toch wel even geleden. En ik denk dat zo’n kort koppie je best goed staat. <3

 7. Lynet 30 augustus 2014 / 17:33

  Heerlijk Lizzy, wat een TOPdagen!! Je verdient het na zo’n tijd, je hebt je er super doorheen geslagen!!

 8. claire 30 augustus 2014 / 17:53

  Wat fijn om te lezen dat je weer gezond bent en het al heerlijk met iedereen hebt kunnen vieren. En wat súper stoer en dapper dat je zonder pruik bij je familie en in de snackbar was! Respect!!

 9. Emily 30 augustus 2014 / 19:19

  Wat moet dit heerlijk voor je zijn zeg! Geniet er maar volop van! :) X

 10. Daphne 30 augustus 2014 / 20:45

  Wat ontzettend fijn om dit artikel te lezen! Het is je echt van harte gegund <3

 11. Eva 30 augustus 2014 / 22:37

  Zo fijn om te lezen lieve liz. :) Geniet nog lekker na! Nogmaals: Je bent een vechter en ik weet alleen maar zeker dat je het nog zo ver gaat schoppen. ROCK IT CHICK! :)

  Liefsxx Eva!

 12. Anneloes 31 augustus 2014 / 12:04

  Wat een heerlijk gevoel, zo’n gigantische ‘druk’ (of last) die van je schouders valt. Ik vind het geweldig om te lezen dat je je nu zo goed voelt en weer verder kan waar je gebleven was!

 13. Melissa 1 september 2014 / 00:27

  OH MY GOD je hebt de sneakers gekrégen? Geluksvogel! Ze zijn sinds jouw Instagram foto niet meer uit m’n hoofd geweest, ik moet ze gewoon hebben. Anyway, wat fijn dat het zo goed met je gaat! Het moet fijn geweest zijn om die pruik af te kunnen doen, al snap ik echt wel dat het eng was. Die snackbar mag je zeker zien als overwinning!

  • Lizzy 1 september 2014 / 08:20

   Haha ja ik heb zo op zalando besteld met mijn tegoed! Ze lopen ook nog eens heerlijk:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *