My life as Liz #146

De eerste week van de vakantie is alweer voorbij, wat gaat de tijd toch snel! Veel te snel, haha. Gelukkig heb ik wel een hele leuke week achter de rug, waarin ik Tedje twee dagen als logé had, naar Amsterdam ging voor een afspraak en natuurlijk gezellig kerst vierde met familie. Ik heb lekker uitgerust en ben ook naar de stad geweest. En ja, ook veel naar de sportschool. Still going strong! Benieuwd naar wat ik allemaal beleefde? Kijk mee!

Links: Goedemiddag! Tijd om naar de sportschool te gaan. Ik ben begonnen met de Bikini Body Guide van Kayla Itsines en ik zal er snel meer over schrijven! Rechts: Tedje sliep twee dagen bij mij omdat ze in Hilversum moest werken. We hadden eerst afgesproken om sushi te gaan eten bij Sumo en het was weer heerlijk! Goed bijgekletst ook!

Links: Dinsdag met Merel naar Amsterdam want we hadden een afspraak bij ons mediabureau. Rechts: Het was super mooi weer en het zonnetje scheen!

Links: Super lief kerstkaartje. Rechts: Maaltijdsalade met kip en een wat brood: simpel, lekker en gezond.

Links: ‘s Avonds een filmpje kijken onder het genot van chocoladesoesjes. Lekker cheaten! Rechts: Het was de volgende dag ‘s ochtends zo lang donker! Dit was rond een uur of half 9. Zo kom ik m’n bed al helemaaaaal niet uit haha.

Links: Het regende, meh… Rechts: En ik ging weer naar de sportschool. Zo’n band is echt super handig, geen last van je telefoon tijdens het trainen. Hij komt van de Hunkemöller.

Links: Heerlijk ontbijtje bij Yoghurt Barn. Ik zat daarna goed vol! Rechts: Door naar Eindhoven. Ik hield mijn sportlegging aan want ik moest ook nog gaan filmen. Wel lekker charmant zo met die laarsjes!

Links: Met kerstavond een hapje eten! Jummie. Rechts: Een cliché foto bij de kerstboom kon natuurlijk niet ontbreken. Daarna zijn we nog de stad in geweest.

Links: Outfit op Eerste Kerstdag: mijn jumpsuit van Mango. Had hem sinds de Zalando blogger awards niet meer gedragen en hij was een klein beetje te groot geworden, maar gelukkig kon het nog prima! Rechts: Allemaal lekkere hapjes. Ik was in de hemel haha.

Links: Zelfgemaakte sushi! Niet door mij helaas haha. Rechts: Dit was het toetje… Ooh ik krijg er nu gewoon weer honger van!

Links: Op Tweede Kerstdag eerst een brunch bij papa met familie. Gezellig! Rechts: Opa bracht me op zijn scooter naar de bushalte, zo hilarisch haha.

Links: Mijn favoriete breaker, jummm! Lekker en hoog in proteïne, net wat we willen! Rechts: Food food food! Ik ging gourmetten ‘s avonds met familie.

Links: Drankjes doen met Roos. Rechts: En ja, we belandden weer in de stad. Deze foto is wel expres zo genomen, don’t worry hahaha!

Links: Dus. In de nacht begon het te sneeuwen en toen moest ik nog naar huis fietsen. Wat een ellende, helemaal doorweekt en ijskoud had ik het. Zielig he, lijkt net alsof ik heb moeten huilen! Rechts: Zo zag de achtertuin er uit. Ik ben alleen de hele dag niet naar buiten geweest omdat ik zo’n erge kater had haha.


Links: 
Mijn microfoon voor mijn camera kwam binnen. Eindelijk beter geluid tijdens filmpjes, yeah! Rechts: Leftovers van kerst. Carpaccio voor de derde keer in een week, why not haha.

Links: De sneeuw trotseren om te gaan sporten! Gelukkig scheen het zonnetje. Rechts: Heerlijk getraind. Het was druk in de sportschool, en dat op een zondag.

Links: Outfitje! Want ja, ik draag ook nog normale kleding hahaha. Rechts: Even met een vriendin de stad in. Lekker warme chocolademelk drinken op het terras. Met slagroom, want ja #fitgirl.

Dat was ‘m dan. Mijn leuke, gezellige weekje! Nog maar één vrije week, van mij mogen het er veel meer zijn! Zeker omdat de tentamens ook weer dichterbij komen, bah… Gelukkig heb ik weer leuke dingen op de planning staan, dus ik ga er weer wat moois van maken. Ik wens jullie een fijne week en natuurlijk alvast een spetterende jaarwisseling :D Xx Lizzy

16 Reacties

 1. Josianne 29 december 2014 / 07:35

  Pfoeh, als ik die sneeuw zo bij jou zie ben ik heel blij dat ik in Hilversum woon haha! Goed dat je toch nog flink hebt gesport met alle feestdagen, you go girl!

 2. Simone 29 december 2014 / 09:30

  Leuk weekje heb je gehad volgens mij. En heeerlijk gegeteN!

 3. Manon 29 december 2014 / 09:44

  Oef, zo veel lekker eten in dit verslag, krijg spontaan honger :’) En wat ben je supergoed bezig met sporten!

 4. Manon 29 december 2014 / 10:01

  Wat een sneeuw opeens he ik hoop dat het snel weer weg is, voor 1 weekendje was het leuk maar nu niet meer haha ik ga deze week het sporten weer oppakken, ben benieuwd naar je ervaringen met Kayla!

 5. Dionne 29 december 2014 / 10:07

  Je bent wel heel goed bezig met je sporten! Die zwarte jumpsuit ziet er mooi uit!

 6. Ingeborg 29 december 2014 / 10:28

  Wat een heerlijke foto’s! Goed om te zien dat je je zo hebt vermaakt en dat het steeds beter gaat :)

 7. Melissa 29 december 2014 / 10:31

  Leuke foto’s, en wat moet dat erg geweest zijn zeg, in de sneeuw naar huis fietsen. Ben nu wel erg benieuwd wat voor filmpjes je gaat maken, gezien je een nieuwe microfoon hebt. Jij ook alvast fijne jaarwisseling!

 8. Maaike 29 december 2014 / 11:10

  Ik vind jouw diary altijd de leukste om te zien! Fijne sportmotivatie weer, en een hele leuke foto met je vriendin bij de kerstboom! <3

 9. Lisa 29 december 2014 / 11:59

  Haha, coole opa heb jij! Volgens mij heb je een heerlijke vakantie, geniet er nog maar even een weekje van!

 10. Manon 29 december 2014 / 13:00

  Weer een hele leuke diary heb je geplaatst! je hebt zo te zien een super vakantie

 11. Kyra 29 december 2014 / 14:26

  Ik kan er zo van genieten dat je ook gewoon de foto’s laat zien dat je uitgaat en eerlijk zegt dat je brak bent. Lekker jezelf :) Welke opleiding doe je eigenlijk in Utrecht?

  • Lizzy 29 december 2014 / 18:58

   Ah lief, dankjewel! Ik studeer commerciële economie!

   • Kyra 30 december 2014 / 12:16

    Valt dat ook onder de faculteit Economie & Management? Zo ja, dan heb jij zeker straks ook marketing of bedrijfseconomie tentamen?

    • Lizzy 30 december 2014 / 12:21

     Ja klopt! Marketing heb ik vorig blok al afgesloten maar bedrijfseconomie heb ik wel deze periode!

 12. Lisa's Beautybabbels 29 december 2014 / 14:59

  Wat een leuke foto’s; wat een heerlijke hapjes heb ik voorbij zien komen! En wat tof dat je achterop de scooter bij je opa zat haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *