My life as Liz

PSQI6989

Na een drukke week weer even tijd voor een update! De laatste schoolweken komen er weer aan en dat betekent dat ik veel moet inleveren en moet beginnen met leren voor mijn tentamens. Dat is in combinatie met werk best pittig, maar ik probeer nu ook genoeg pauzes in te lassen om het allemaal wat dragelijker te maken. Gelukkig was ik afgelopen weekend zaterdag en zondag vrij, waardoor ik lekker rustig aan heb kunnen doen en nu weer helemaal opgeladen ben voor een nieuwe week.

IMG_3490

Ik had al heeeel lang niks meer gebakken, maar ik dook vorige week de keuken in om een gezonde cake te maken. Deze is op basis van bonen en was erg lekker. De volgende keer mag hij wat zoeter!

IMG_3539

Eindelijk lieve Meer weer gezien en lekker bijgekletst onder het genot van thee en later een wijntje en nacho’s. We zien elkaar door drukke tijdschema’s een stuk minder de laatste tijd dus we hadden een hoop bij te praten. Het was heel gezellig!

IMG_3609

Na een dagje school ‘eventjes’ op en neer naar Eindhoven voor foto’s. Deze heb ik nodig voor een nieuwe bijbaan en we hebben een hoop foto’s geschoten. Heel fijn!

IMG_3587

Meteen maar even van de gelegenheid gebruik gemaakt en wat gedronken met mijn moeder. We hadden elkaar al even niet meer gezien en dan is het toch fijn om even snel af te spreken. Dat mis ik soms toch wel eens als ik wat minder goed in mijn vel zit, dat ik even snel naar mama toe kan, haha.

IMG_3673

Donderdag na werk had ik met een vriend afgesproken om samen te eten. We maakten lekkere simpele wraps en keken de aflevering van Temptation Island terug (ja, ik ben verslaafd).

IMG_3637

Het was lekker weer en zoals een echte Nederlander het betaamt gingen we even een ijsje halen. Wat ik zaterdagavond overigens dunnetjes overdeed… Moet kunnen!

IMG_3667

Vrijdag had ik een méga lange werkdag en zaterdagochtend zat ik al om 9.00 in de UB om te studeren. Ik was rond een uurtje of 13 mega moe en besloot dat het tijd werd voor een pauze. Samen met m’n roomie gingen we een pokébowl proberen bij Poké Perfect. Ik vond het niet geweldig en het is best wel duur (€9,80). Dan ga ik toch liever voor het alternatief in Utrecht: Ritos!

IMG_3714

Lekkere selfie, maar hee: moet kunnen! Zondag stond in het teken van uitslapen, lekker sporten, bloggen, studeren én ik scoorde een leuk spijkerjack voor een mooie prijs. Jullie lezen er morgen meer over :)

Man man, wat vliegt de tijd toch! Deze week moet ik weer veel inleveren en ik ga een aantal dagen op mijn kleine zusje passen. Quality time, dus lekker veel leuke dingen doen. Daarnaast een beetje werken en vooral veel studeren, waar ik geen zin in heb. Maargoed, we doen het ergens voor. Till next time! X

4 Reacties

 1. Aniek 26 maart 2017 / 21:46

  Drukke tijden! Mooie foto’s heb je laten maken zeg, waar heb je dat laten doen? Ik ben nog steeds op zoek naar een goede zakelijke portretfotograaf in omgeving Eindhoven.

  • Lizzy 27 maart 2017 / 00:17

   Via een jongen die ik ken! Die doet normaal geen portretfotografie, maar hij wilde een keertje een uitzondering maken. Ik weet helaas zo geen adresje voor je, maar misschien kan je een oproep doen ergens in een Facebookgroep?

 2. Anneleen 27 maart 2017 / 17:26

  Lizzy, wat doe je me aan?! Zoveel lekker eten… en dat juist op etenstijd! ;-)

 3. Britt 28 maart 2017 / 16:41

  Leuke foto’s weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *