Outfit: All black met mijn nieuwe Vans

IMG_3404

Gisteren was een heerlijke dag. Het zonnetje scheen en ik had met vriendinnetje Josefine afgesproken om te lunchen. We hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien en dus een hoop bij te kletsen. Ik kon mijn winterjas even laten voor wat het was en daarom trok ik mijn leren jasje weer uit de kast. In combinatie met allemaal zwarte items en mijn nieuwe Vans sneakers een heerlijk outfitje. Op het dak van een parkeergarage in Utrecht schoten we wat foto’s.

IMG_3405

IMG_3403

Ik heb de Vans al in het hoog, maar ik had de lage variant ook op mijn wishlist staan. De perfecte schoenen nu we zo richting het voorjaar gaan! Ik draag heel veel zwart en met het wit in de schoenen zorgt het toch voor een mooi contrast in de outfit. Ik combineerde de Vans met een zwarte top van Monki, jeans van Topshop, riem van Stradivarius en leren jack van Zara.

Ik heb de schoenen ontvangen in samenwerking met Nelson. Check de sneakerpagina voor nog meer toffe sneakers :)

5 Reacties

  1. Britt 13 maart 2017 / 20:24

    Wat een mooie outfit, maar ook hele mooie foto’s! Je straalt helemaal!

  2. Roosl 14 maart 2017 / 14:51

    Super leuk deze vans! Heb zelf vorige week ook een paar donkerblauwe gescoord :)

  3. Josefine 21 maart 2017 / 00:39

    You beautyyyyy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *