My life as Liz

Voor bijna iedereen zit de eerste week kerstvakantie erop, ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne kerst hebben gehad! Ik in ieder geval wel, ik zat goed in m’n vel en precies op het juiste moment ben ik hersteld van de operatie. Ik had er veel last van gehad, maar met kerst was het gelukkig over. Ik heb dus heerlijk kerst gevierd, heb geshopt, terrasjes gepikt, naar de bios geweest, gefeest met vriendinnen en lekker gechilld. Op naar een nieuwe week, waarin we het nieuwe jaar gaan inluiden. Vandaag moet ik weer naar het ziekenhuis en misschien is de uitslag zelfs binnen. Spannend, maar ik houd jullie op de hoogte!

Ik ging met Roza naar de stad en we lunchten ook nog even een heerlijke bagel!

Ik kocht onder andere dit veel te dure maar oooo zo mooie jasje. Ik ben er nog steeds zo blij mee!

Merel kwam dit langs brengen, voor op mijn kamer in Utrecht. Super lief:)

‘s Avonds langs de McDonalds. Milkshake timeeeee! Op kerstavond keek ik verder nog All you need is love.

Eerste kerstdag met mijn (bijna altijd) lieve gezusters! Family picca.

Selfie time…

We aten sushi bij Lounge 8 met opa, oma en mijn tante. Ohhh wat heb ik ervan genoten! Lekker gegeten, veel gelachen. Top avond!

Tweede kerstdag! Ik had weer zin om me ‘mooi’ te maken, dus ik ging weer voor een jurkje en oorbellen die komen van Houseoflou.nl. Ze kosten nu 3 euro en het zijn echte eyecatchers!

Lekker gourmetten met ander deel van de familie. Ook wéér heel gezellig!

Ook Roos kwam langs. Uiteraard konden we het niet laten om de stad in te gaan. Party duo :)

Outfit van vrijdag! Waxbroek van Zara, trui van H&M, sneakers van Nike en sjaal van de C&A. Lekker comfortabel!

Smoothie gemaakt. Super lekker!

Zaterdag was het super lekker weer. Tijd om mijn nieuwe zonnebril te showen!

Ik kreeg dit prachtige armbandje van mama.

En dit was de totale buit! Ik kocht met een Fashioncheque die ik met kerst had gekregen er nog een mooie ring bij en ook vond ik een broek in de Zara sale die perfect bij m’n nieuwe jasje past. Ook nam ik nog een superleuke top voor met uitgaan mee, eentje met van die wijde armsgaten. Dat soort tops zijn altijd heel moeilijk te vinden, maar ik heb er dus weer eentje gevonden!

Drankjes doen met Merel!

We gingen stappen en uiteraard trok ik mijn nieuwe top aan:)

Ontbijtje op de zondag.

‘s Avonds pizza besteld. Jummie! Voor de rest niet zoveel bijzonders gedaan, was heel moe en ben toen in slaap gevallen van 20.00 tot 23.00. Dat was niet helemaal de bedoeling, met als gevold dat ik dit nu om kwart over 2 typ haha…

Ik heb dus een heerlijke week gehad! Hoe was die van jullie?

35 Reacties

 1. tessa 30 december 2013 / 07:02

  Leuke foto’s weer! Succes in het ziekenhuis vandaag!
  Vraagje; van welk merk is die ring??

  • Lizzy 30 december 2013 / 09:18

   Dankjewel! De ring is van Casa, house of jewelry:)

 2. Josianne 30 december 2013 / 07:56

  Mooi armbandje heb je gekregen! Veel succes vandaag in het ziekenhuis, ik ben benieuwd naar de uitslag..

 3. Kimberly 30 december 2013 / 08:44

  Die krullen staan echt heel mooi zeg! Je zag er prachtig uit op beide kerstdagen :) Trouwens gaaf dat je met je nieuwe top je tattoo zo mooi ziet, ik krijg de kriebels en wil er nu ook een op die plek haha. Heel veel succes vandaag meis!!<3

 4. Isabel 30 december 2013 / 08:49

  Welke maat zonnebril heb je? En dan bedoel ik de lengte van de glazen dus 55, 58 of 62. Ik weet namelijk echt niet welke ik moet bestellen en ik gok zo dat ons hoofd even groot is hahaha.
  Nog succes in het ziekenhuis!

  xx

  • Lizzy 30 december 2013 / 09:15

   Ja ik heb gewoon medium, meer weet ik niet haha!

 5. Nena 30 december 2013 / 09:21

  Wat ben jij mooi zeg! Succes vandaag in het ziekenhuis!

 6. Melissa 30 december 2013 / 09:30

  Leuke foto’s weer :) En wat zag je er met kerst prachtig uit zeg!

 7. Maike 30 december 2013 / 09:36

  Wauw wat een gaaf jasje! Hele leuke kledingsmaak heb je!

 8. Sophie 30 december 2013 / 09:38

  Wat zie je er toch altijd prachtig uit Lizzy! Mooie foto’s weer. Succes vandaag. Liefs, Sophie.

 9. Tineke 30 december 2013 / 09:39

  Ziet eruit als een leuke week, je ziet er trouwens prachtig uit meid! Die foto met je zusjes is erg leuk!
  Liefs

 10. Daisy 30 december 2013 / 09:49

  Leuke foto’s! Dat bruine jurkje vind ik je echt heel goed staan!

 11. Dionne 30 december 2013 / 09:54

  Leuke foto’s weer! Dat jasje is heel gaaf!

 12. Kelly 30 december 2013 / 10:31

  Fijn om te horen dat je een goede week hebt gehad!

 13. Esmay 30 december 2013 / 10:50

  Klinkt goed zeg! gelukkig dat je je wat beter voelde met kerst :D
  Succes vandaag bij het ziekenhuis!

 14. Bellenblaas. 30 december 2013 / 11:01

  Hoi Lizzy!
  Ik heb je site/youtube kanaal pas geleden ontdekt en ik wilde even zeggen dat ik je een hele leuke meid vind! Ik vind het heel leuk om je ‘my life as liz’ artikelen terug te lezen, maar als ik rechts daarop klik kan ik niet doorklikken naar oudere artikelen. Dit lukt alleen als ik via je home page op oudere artikelen druk (maar het is heel vaak klikken dan). Ligt dit aan je site of aan mijn computer? Haha.
  Heel veel succes vandaag in het ziekenhuis!
  Liefs

  • Lizzy 30 december 2013 / 16:45

   Ah dankjewel! Ja ik vrees dat dit een foutje in mijn layout is, maar via de zoekfunctie kan je ze ook vinden!

   • Bellenblaas. 31 december 2013 / 13:49

    Ooh super, dan doe ik dat. Dank je voor je reactie!
    Sterkte de komende tijd en geniet van je oud & nieuw vanavond. :)
    X

 15. Marloes 30 december 2013 / 11:23

  Ik vind die tops met van die gaten aan de zijkant ook zo cool. Ik heb bij victoria secret van die bandeau bhtjes gekocht in alle kleuren van de regenboog voor er onder. Zo tof!

 16. Simone 30 december 2013 / 11:51

  Heel veel succes vandaag in het ziekenhuis! Vind het heel erg fijn om te lezen dat je zo’n fijne week hebt gehad. En jummie, al dat eten!!

 17. Anna 30 december 2013 / 11:54

  Ziet er uit als een hele leuk en gezellige week! Fijn dat je je beter voelde :) Succes vandaag in het ziekenhuis! X

 18. Annebelle 30 december 2013 / 13:26

  Echt een mooi armbandje, waar is die van? Echt een lief gebaar van je moeder!!

 19. Ellen 30 december 2013 / 13:38

  Jasje is echt zo gaaf, heb hem ook aan gehad maar de prijs hield me tegen om het te kopen. Hopelijk is het er nog als ze het een keer afprijzen.

  • Lizzy 30 december 2013 / 16:47

   Ja belachelijk he! Ik heb m gelukkig kunnen krijgen met personeelskorting dus dat scheelt!

 20. Marjolein 30 december 2013 / 14:05

  Zo te zien heb je een hele leuke week gehad! En wat is dat jasje mooi, van welk merk is het jasje?

 21. Robin 30 december 2013 / 16:07

  Wat zaten je haren leuk, die krullen. Prachtig.
  Dat jurkje van tweede kerstdag is super mooi, staat je goed.

 22. Debora 30 december 2013 / 16:17

  Ah terwijl ik zou commenten las ik de uitslag van het ziekenhuis op twitter, wat erg :( Heel veel sterkte met de chemo’s en alles eromheen Lizzy!

 23. Madelief 30 december 2013 / 16:34

  Lieve Lizzy ik las net de uitslag op twitter maar omdat ik een slotje heb op mijn twitter account kon ik niet reageren: Ik vind het zo erg voor je :( Maar jij gaat je er zeker weten doorheen slaan!!! Voordat je ziek word van de chemo even helemaal los gaan: lekker naar Londen en leuke dingen doen met je vrienden en familie!! Het is dat ik je niet persoonlijk ken anders was ik nu in de trein gesprongen naar Eindhoven en met je gaan bungeejumpen/parachutespringen/luchtballon/feesten tot je erbij neervalt ghehe zodat je even niet aan het slechte nieuws hoeft te denken maar volgens mij heb je super veel lieve mensen om je heen die daar al voor gaan zorgen haha!! En als je er even doorheen zit kijk je naar je tattoo, die nu denk ik wel een extra speciale betekenis heeft!! Sterkte meis!! Knuf xx

 24. Kelly 30 december 2013 / 16:38

  Wat een prachtige outfits heb je aan! Ik wil je de komende tijd heel veel sterkte wensen, ik zag je tweets net voorbij komen.

 25. Nienke 30 december 2013 / 21:46

  Ik zag ook op twitter dat je de uitslag binnen hebt, ik wil je heel veel sterkte en gezondheid wensen voor 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *