Tentamens en einde stageperiode

IMG_1366

Woehoe, we kunnen nog lachen! Tijd voor een update na een flinke radiostilte van mijn kant. Ik heb namelijk zeker niet stilgezeten de afgelopen tijd, maar ik heb het druk genoeg gehad waardoor ik helemaal niet toekwam aan het bloggen. Goed nieuws, daar komt vanaf nu verandering in!

Na 5 maanden zit mijn stage er namelijk op en dat betekent dat ik vanaf nu niet meer twee dagen in de week naar Amsterdam moet. Dat scheelt een hoop tijd, want ook met het reizen ben ik je toch altijd meer tijd kwijt dan je denkt. Nu heb ik dus meer tijd over voor mijn hobby’s: bloggen en sporten. Ik ben van plan weer wat meer te doen met mijn eigen blog (dit zeg ik al heel lang…), BestFitFriends.nl weer wat meer op te pakken en vaker gym sessies in te plannen waar ik echt van kan genieten in plaats van dat het ‘moet’. Ik heb er zin in!

Helaas moet het nog even op zich wachten, want ik zit momenteel midden in mijn tentamens. Ik heb al twee tentamens gehad en ik heb deze week nog een tentamen en een assessment. Ik heb nu alweer genoeg van het leren, maar er zit nu even weinig anders op. Ik houd jullie op de hoogte en ben snel weer terug met nieuwe posts. Als jullie nog verzoekjes hebben, let me know! X

4 Reacties

  1. Benthe 23 januari 2017 / 21:51

    Superleuk dat je weer meer wil gaan bloggen! Voor nu heel veel succes met je tentamens en assessment, you can do it!

  2. Sophie 24 januari 2017 / 12:18

    Aah fijn dat het erop zit, succes met je tentamens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *