Mijn eerste keer Brazilian Wax

tumblr_oamezdg98g1tpk7lco1_1280

Mijn motto is: je moet alles een keer in je leven gedaan hebben. Zo ook een Brazilian Wax! Voor de onbekenden onder ons: dit is een behandeling waarbij alle haren op je schaamstreek worden verwijderd, van de venusheuvel tot en met de anus. Ik was er erg benieuwd naar en namens Delete Waxing werd ik uitgenodigd om de behandeling te ondergaan.

Delete Waxing

Allereerst even wat meer over Delete Waxing. Ik was er nog nooit geweest, maar de naam kwam me wel al bekend voor. Dat is niet gek, want ze hebben zo’n 10 salons door heel Nederland. En toevallig ook in mijn eigen stad Utrecht, op fietsafstand van mijn huis. Super chill! Bij Delete kun je je hele lichaam laten waxen, maar de bekendste behandeling is toch wel de Brazilian Wax. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Delete terecht.

Omdat het voor mij de eerste keer was, boekte ik de Full Brazilian Wax 1st time. Heel handig, want dan kunnen ze een beetje rekening met je houden. Ik was zelf niet echt gespannen, ik hoorde verschillende verhalen en ik wist dat het niet pijnloos zou zijn. Ik ging er dus met een open houding naartoe, en ik was vooral heel benieuwd naar het eindresultaat. Want hoe chill is dat: een gladde schaamstreek zonder die eeuwige stoppels en niet meer iedere dag te hoeven scheren?!

img_9609

De behandeling

Ik werd heel relaxed ontvangen met een kopje koffie. Al snel werd mijn naam geroepen en mocht ik naar een ruimte waar mijn behandeling zou gaan plaatsvinden. Ik mocht me uitkleden en gaan liggen met een handdoekje over me. Vervolgens kwam de Wax Angel en die vertelde rustig wat ze ging doen. Ik vond het eigenlijk wel een grappige setting: lig je daar met je benen wijd te praten over koetjes en kalfjes terwijl iemand ondertussen je schaamstreek aan het bewerken is.

Maargoed, de behandeling. Mijn haartjes waren eigenlijk nog iets te kort (je moet ze echt 2 weken laten groeien), maar we gingen het toch proberen. Ze plaatste steeds een stukje wax op mijn huid, die ze liet opdrogen en er vervolgens af trok. Het ene plekje was gevoeliger dan de ander, maar gelukkig had ik een stressbal om in te knijpen. Dat werkte goed! Sommige plekjes deden echt pijn, maar het is een kort moment en het gaat heel snel. Ik was ook best ontspannen en daardoor kon de Angel ook makkelijk en snel haar werk doen. Ik vond het ook alles behalve beschamend, het was net alsof we koffie aan het drinken waren en eigenlijk heel gezellig. Ik had amper door hoe ik daar eigenlijk lag.

delete

Het eindoordeel

Na de behandeling kreeg ik een volle tas met goodies mee naar huis zodat ik mijn gewaxte huid kon verzorgen. Mijn schaamstreek was echt heel gevoelig, maar dat is normaal. Ik heb het goed verzorgd en ben er voorzichtig mee om gegaan. Ik heb het down-under echt nog nooit zo glad gezien! Het was super fijn om gewoon niet naar je schaamstreek om te hoeven kijken en het niet iedere dag te scheren. Dat zou ik altijd wel willen!

Ik zou mezelf dan ook zeker vaker laten waxen, bijvoorbeeld net voordat je op vakantie gaat. Het is voor een student misschien wat aan de dure kant, maar je kunt ook een speciaal kortingsabonnement afsluiten zodat het toch wat voordeliger is. Ik ben in ieder geval heel enthousiast over mijn behandeling bij Delete Waxing en ze zullen me er zeker nog eens zien. Ben jij nu ook benieuwd geworden? Check de website voor alle behandelingen en om een afspraak te maken.

Bron foto

1 Reactie

  1. Thomas 25 april 2024 / 12:52

    Een week geleden heb ook ik, op advies van een goede vriend, voor het eerst van mijn leven een echte ‘Boyzilian’, een Brazilian Wax voor mannen, aangemeten gekregen! Inderdaad een volledige, vóór én achter. Wow! Het heeft een tijdje geduurd voor ik de behandeling durfde te ondergaan, want ik heb lang aangehikt tegen de pijn waarmee deze gepaard zou gaan. En eerlijk is eerlijk, geheel pijnloos is het compleet laten waxen van je intieme delen niet. Maar het is het resultaat meer dan waard. Bij mij was, omdat ik er nooit iets aan had gedaan, het schaamhaar daar beneden zogezegd volledig dichtgegroeid. Na afloop was ik als herboren. Het voelt in mijn kruis nu heerlijk glad aan. Zo’n ‘Boyzilian’ ziet er echt ongelooflijk sexy uit, en je geslachtsdelen komen zo open en bloot veel beter tot hun recht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *