Update: druk druk druk

FullSizeRender (1)

Hey allemaal! Jaaawel, ik leef nog! Er lijkt steeds minder leven vanaf deze kant te komen, maar don’t worry. Alles gaat goed met me! Maar het bloggen… Tja dat heeft niet altijd prioriteit. Tijd voor een update!

Het was eigenlijk al sinds dit jaar dat ik steeds minder ging bloggen. Meer focus op andere dingen, waaronder werk en school. Dat in combinatie met een sociaal leven, twee blogs en ook nog bijna dagelijkse sportschoolbezoekjes… Dat is een beetje druk. Ik ben natuurlijk ook geen 14 meer en dat ik alle tijd van de wereld heb. Ik denk steeds meer na over mijn toekomst en dat is aan de ene kant ook wel beangstigend. Aan de andere kant, ik doe nu alleen maar dingen die ik leuk vind, dus ik heb niks te klagen!

Mijn blog bestaat in juni ook alweer 7 jaar. Pff, wat een tijd he? Ik heb lief en leed met jullie gedeeld en de laatste tijd is het niet meer zo actief. Een gebrek aan tijd, en inspiratie. Want ik heb het gevoel dat bloggen ook niet meer is wat het altijd is geweest. Wat denken jullie? Daarnaast vind ik het ook wel fijn om niet alles te delen en overal mijn telefoon bij te halen om weer een foto te maken. Ik geniet liever van het moment! Maar dat heb ik volgensmij ook al een keer eerder benoemd.

Waar ik momenteel druk mee ben? Ik ben bezig met de laatste weekjes school, de tentamens komen eraan en daarbij ook een hoop deadlines. Niet zo leuk! Ik kijk uit naar eind juni, want dan ga ik een weekend naar Awakenings festival. Dan begint ook mijn vakantie, heeerlijk! Eind juni komt wel dichtbij, dus dat betekent ook dat ik steeds minder tijd heb om te studeren. Oei! Daarnaast werk ik zoals jullie weten bij Dogma, schrijf ik twee keer per dag een artikel voor een online mannenmagazine, beheer ik samen met Merel BestFitFriendsNL en sport ik ook nog ongeveer 4 keer per week. Genoeg leuks, en daarnaast houd ik ook wel van een feestje op z’n tijd!

Ik ben gisteren naar Amsterdam geweest en ik heb foto’s gemaakt van mijn aankopen. Deze zal ik snel gaan delen, want dat leek me wel eens leuk om te doen. Ook heb ik nog wat leuke beautyproducten binnengekregen, even kijken wat ik daar nog mee kan doen. Jullie nog verzoekjes?

Ik hoop dat alles goed met jullie gaat!

Liefs, Lizzy

3 Reacties

  1. Charile 28 mei 2016 / 08:11

    Wauw ik was even vergeten wat je allemaal nog naast je blog doet. Dat is inderdaad een hoop. Ik wens je heel veel succes met alles :)

  2. Marieke 29 mei 2016 / 22:43

    Gelukkig kunnen we je volgen op andere social media! Zo ben je toch niet helemaal van de aardbodem verdwenen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *