Vakantie vibes en blogger struggles

IMG_5109

Eigenlijk dringt het nog niet helemaal tot me door dat ik vakantie heb. Misschien komt het door het weer? Dat ik nog steeds mijn dagen doorbreng in lange broeken en truien in plaats van korte broekjes en jurkjes? Wie zal het zeggen! De afgelopen dagen heb ik vooral gewerkt dus voor mij kan een lang weekend nu beginnen. Heerlijk!

Vol goede moed wilde ik dan ook weer beginnen met bloggen, wat mij in praktijk toch wel eventjes tegenviel. Kon ik vroeger uren rammen op mijn laptop, zit ik nu gewoon haast naar een leeg scherm te staren. Hoe dan?! In juni bestond mijn blog 7 jaar en in die 7 jaar heb ik nog nooit zo weinig geblogd als dit jaar. Ik heb het er al vaker over gehad, maar het ontbreekt me echt zwaar aan inspiratie. Voor outfitfoto’s ben je altijd afhankelijk van een ander en tja… Wat voeg ik nog toe ten opzichte van andere bloggers? Er zijn er tegenwoordig zó veel, waarom zou je mij nog volgen?

Ik merk dat ik het wel leuk vind om slap te lullen (net zoals dit), maar het is dan maar weer net de vraag of je ook op dat slap gelul zit te wachten. Het is ook niet dat ik een mega bijzonder leven heb waar ik iedere week weer een fantastische diary over in elkaar kan flansen. Ik studeer, werk, sport en feest. Eigenlijk een simpel studentenleven. Ik merk dat ik ook minder behoefte heb om alles te delen. Ik word zo volwassen! Haha nee grapje.

Misschien zullen anderen het wel herkennen. Ik zie wel om me heen dat blogs die ik vroeger volgde, nu ook niet allemaal meer bestaan. Ho, ik ben niet van plan om te stoppen! Maar ik ben wel mijn weg aan het zoeken. Ik ben zo’n typische girl-next-door die geniet van het leven en doet waar ze zin in heeft. Geen fashionblogger met een uitgesproken stijl, beautyblogger met geweldige make-upskills of een foodblogger met kookkunsten waar je U tegen zegt. Nee, ik ben gewoon Lizzy.

En deze Lizzy heeft vakantie, dus ik wil wel echt aan de slag gaan met nieuwe artikelen. Vertel me dus wat je wilt zien! Weer de ‘Favourites of the week’ terugbrengen, meer hotspots, meer outfits, meer persoonlijke artikelen? U roept wij draaien. Liefs!

23 Reacties

 1. Charlotte 6 juli 2016 / 22:14

  Favourites en leuke hotspots vind ik altijd leuk om te lezen. Maar ook gewoon de random kletspraatjes :)
  Leuk dat je weer gaat bloggen!

 2. Lisa 6 juli 2016 / 22:23

  Waar werk je? Ik lees nooit meer blogs. Vroeger wel, maar de glans is er een beetje vanaf. Ik zou het leuker vinden als je vlogt of videos maakt!

  • Lizzy 6 juli 2016 / 23:25

   Ik werk bij Dogma, een hotdogbar in Utrecht en ik schrijf artikelen voor een online mannenmagazine. Ja maar ook met video’s vind ik het weer lastig! En mijn leven is echt niet interessant genoeg voor vlogs denk ik haha.

 3. Sija 6 juli 2016 / 22:55

  Ik vond je outfit posts altijd erg leuk! Leuk dat je weer gaat bloggen, ik volg en lees je blogposts met plezier :D X

 4. Evy 7 juli 2016 / 00:28

  Persoonlijke blogs over jouw gedachten en gevoelens over onderwerpen, hotspots in binnen en eventueel buitenland, OOTD, toch wel foto verslagen van de week, feest/festivalreports, handige studenten DIY’s. Zomaar wat ideeën die me leuk lijken om te lezen van jou :)

 5. Kelly 7 juli 2016 / 07:36

  Persoonlijke blogs vind ik altijd leuk om te lezen !

 6. iris 7 juli 2016 / 08:19

  Dat je gewoon een normaal doorsnee student bent vind juist leuk om te zien! Ik vind je diary altijd leuk om te lezen. Verder persoonlijke post en schrijf wat jij interessant vind!

 7. Birgit Roobol 7 juli 2016 / 09:20

  Ik vind je diary altijd superleuk om te lezen én over de feestjes waar je naar toe gaat. Ik ben ook echt heel veel op feestjes te vinden, dus helemaal leuk. Je kan lekker schrijven, dus ook persoonlijke blogs over dingen die je meemaakt, jouw gedachte etc. Gewoon lekker doorgaan en doen wat goed voelt. En oh ja, geniet ook vooral veel van je vakantie! XO

 8. Fleur Sophia 7 juli 2016 / 11:43

  Ahw, wat een lief geschreven artikel, Lizzy. Je bent gewoon goed zoals je bent hoor! :) En ik vind het juist wel leuk om die ‘gelul’ artikelen van je te lezen, want jouw persoonlijkheid maakt jouw blog uniek! Fijne vakantie in ieder geval!

 9. Greetje 7 juli 2016 / 11:52

  My life as Liz blijft altijd leuk om te lezen! ?

 10. Maaike 7 juli 2016 / 17:59

  En toch vind ik je hartstikke uniek en daarom volg ik jou ook! Ik zou wel graag persoonlijke artikelen willen lezen en je diary’s vind ik altijd ook heel erg leuk. En gewoon schrijven waar jij je goed bij voelt! Misschien ook over je favoriete beauty producten bijvoorbeeld?

 11. Ingrid 7 juli 2016 / 21:03

  Ik mis je blogjes wel een beetje hoor! Ik vind juist blogjes leuk over de dingen die jou jou maken. Mijn beeld van jou is juist dat van een feestbeest, dus party verslagen lijken me erg interessant! En dan het liefst een beetje gedetailleerd, met sfeerbeelden, maar ook reviews van muziek, eten, faciliteiten en dergelijke op feestjes. Gewone diaries, outfit posts, reisverhalen, sportieve exercities enzo blijven ook interessant.

 12. Sanne 7 juli 2016 / 23:05

  Ik kijk al jaren met plezier op je blog, en vind het ook leuk om je te volgen op social media kanalen!
  Het is jammer dat je zo weinig video’s maakt. Het zou leuk zijn als je die weer oppakt. Daar hoef je geen extreem spannend leven voor te hebben hoor! Misschien leuke video ideeën: hotspots in Utrecht, een nieuwe roomtour of een persoonlijke update!
  X

  • Lizzy 9 juli 2016 / 00:47

   Ah ik zal het weer in beraad met mezelf nemen haha

 13. Pauline 9 juli 2016 / 09:41

  Faves en hotspots in 030!

 14. Daphne 11 juli 2016 / 08:40

  Ik surf al een paar jaar op je blog, puur omdat ik het leuk vindt juist omdat je student bent en juist omdat je een normaal leven hebt. Ook heb ik gemerkt dat je een echte festivalganger bent en daarom leek het mij misschien leuk om een blog te lezen over de do’s and dont’s op festival gebied. Of misschien leuke verhalen over festivals. Ik gooi ook maar een balletje op haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *