Vakantie voorbij, back to normal life!

IMG_7826

Ik schreef het al meerdere keren in My life as Liz, maar wat gaat de tijd toch snel. Zo snel, dat het net leek alsof ik in mijn ogen knipperde en de vakantie alweer voorbij was. Deze week is er geen My life as Liz online gekomen, en die week daarvoor ook niet. Daarom even een update!

De afgelopen weken heb ik simpelweg niet zoveel foto’s gemaakt. Ik heb wat avonden gewerkt, heb gechilld met vrienden en ik ben ook drie dagen voor school aan de slag geweest om de nieuwe studenten te begeleiden. Druk druk, dus! Ik heb ook nog wat feestjes en borrels gehad, maar nu is de pret echt voorbij. Het normale leven begint weer!

Ik ben meteen in het diepe gegooid, want deze week ben ik namelijk begonnen met mijn stage. Full time, dat zal vast even wennen zijn. Ik loop een marketing stage bij Freshcotton, een webshop die je misschien wel kent. Het is een heel tof bedrijf en er hangt een goede sfeer. Ik ga er zo’n 12 weken full time stage lopen en daarna blijf ik nog een aantal maanden voor wat minder dagen.

Naast mijn stage blijf ik ook nog twee avonden in de week bij Dogma werken en daarnaast schrijf ik ook nog voor het online mannenmagazine. Vrij veel, haha. Ik hoop dat alles een beetje te combineren valt, want ik wil ook graag blijven sporten en een sociaal leven behouden. Maar ik denk dat ik mijn weg daar een beetje in moet gaan vinden. Voor nu kijk ik vooral uit naar het weekend, want dan staat het festival Smeerboel op de planning. Yeah!

8 Reacties

 1. Fleur 6 september 2016 / 18:57

  Dat klinkt allemaal heel tof.
  Het gaat je vast lukken, Succes!

 2. lonneke 7 september 2016 / 11:01

  Heel veel succes met alles meid!
  Je stage klinkt heel tof. Wordt vast een mooie tijd!
  Liefs Lonneke

 3. Marjoleine 7 september 2016 / 21:04

  Tof dat je naar Smeerboel gaat! Succes met fulltime werken, ik ben ook pas begonnen maar het is goed te doen!

 4. Rikkert 9 september 2016 / 15:20

  Dit gaat je vast lukken, ik heb er alle vertrouwen in!

 5. Birgit Roobol 14 september 2016 / 13:20

  Cool! Succes met je stage. Ik hoop dat je er een hele fijne tijd hebt, veel interessante mensen leert kennen en veel leert! Oh, en hoe was Smeerboel? Zag er echt supertof uit. Ik was zelf bij Betoncentrale, maar daar was niet zoveel aan. Good luck! XO

 6. Denise 21 september 2016 / 19:09

  Toffe stage liz, leuk zeg! Enne wow, super knap dat je al die dingen kunt combineren. EN hoe was Smeerboel? :D

  • Lizzy 22 september 2016 / 11:56

   Haha ja deze week wel oververmoeid geweest hoor en ziek in bed… Maar Smeerboel was tof! Ben er volgend jaar sowieso weer bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *