Mijn tip voor mega zachte lippen

IMG_6820

We hebben er allemaal wel eens last van: droge lippen. Vroeger smeerde ik me altijd helemaal rot en liep ik standaard met een potje Vaseline rond. Dit maakte het vaak alleen maar erger en ik gebruik de laatste tijd dan eigenlijk ook weinig lippenbalsem. Maar toen deze leuke potjes binnenkwamen, werd ik toch wel benieuwd. En guess what? Het is echt heerlijk spul!

IMG_6802

IMG_6816

Deze lipbalm van Rêve de Miel werd 22 jaar geleden ontwikkeld en is nu één van de beste verkochte producten wereldwijd. Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord, maar misschien komt dat ook doordat ze de verpakking een andere vormgeving hebben gegeven. Lekker vrolijk zo met in die pop art stijl!

De lipbalm is super verzorgend en bevat honing, essentiële oliën van grapefruit gecombineerd met acaciahoning en shea boter. Je voelt dat vooral, want de textuur is super zacht. De lipbalm is ook getest onder de extreme weersomstandigheden in Canada, dus het is echt een goede bescherming voor je lippen. Het maakt mijn lippen heerlijk zacht en voedt ze goed. Ik heb een potje aan mijn beste vriendin gegeven en zij is ook enthousiast!

De lip balm is verkrijgbaar voor €15,- in een potje van 15 ml bij ICI PARIS XL, Mooi Parfumerie en Pour Vous.

2 Reacties

  1. Benthe 24 januari 2017 / 20:24

    Alleen al voor de leuke verpakking zou ik ze willen hebben ? wat een schattige doosjes! En fijn dat het ook echt fijn spul is, dat is dan wel een mooie bijkomstigheid haha.

  2. Eveline Fleur 25 januari 2017 / 10:50

    Oehh het klinkt echt heerlijk! Ik gebruik zelf altijd de blauwe Blistex stick. Daarmee verdwijnen mijn eventuele schrale lippen als sneeuw voor de zon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *