My life as Liz #199

IMG_0224

My life as Liz… Tja, dat is een beetje zoals bovenstaande foto momenteel! Na een week vol deadlines zijn nu de tentamens aangebroken. Ik heb er al eentje op zitten, heb deze week een paper ingeleverd en ik heb vrijdag en volgende week woensdag nog een tentamen. Even focus op school en knallen! De afgelopen week was druk en mijn weekend chaotisch. Ik wilde graag bloggen maar het is er helaas niet van gekomen. Toch nog wat foto’s voor jullie van de laatste tijd :)

IMG_0217

Perfecte cappuccino bij The Village. Gezellig bijkletsen met een vriendinnetje, altijd goed.

IMG_0218

Ik had een feestje en dit was mijn outfit! In plaats van alle croptops van de laatste tijd vond ik het wel weer eens leuk om een shirt met wijde armsgaten aan te trekken.

IMG_0219

De laatste tijd ben ik niet zoveel meer in Amsterdam te vinden, maar laatst had ik weer eens een goede reden: ik had een date! We gingen een hapje eten en wat drinken en het was heel gezellig.

IMG_0220

Niks fijner dan op je brakke dag sushi bestellen. En het was nog bijna gratis ook! Op Twitter schreef ik dat ik brak in de trein zat  naar huis, en toen verraste Thuisbezorgd me gewoon met een code t.w.v. €20,- zodat ik eten kon bestellen. Echt een super leuke verrassing, goede marketing!

IMG_0221

In mijn natuurlijke habitat: de sportschool! Na het ziek zijn ben ik eindelijk weer back on track en dat is zo fijn! Meer energie en lekker knallen.

IMG_0222

Vorige week ging ik naar Schijndel. Mijn lieve zusje weer eens zien! Helaas wel in verband met verdrietig nieuws vanwege een sterfgeval in de familie. Toch heel fijn om dan bij elkaar te kunnen zijn!

IMG_0223

Ze hebben er sinds kort een nieuwe huisgenoot bij: een parkiet en hij heet Google. Is het niet hilarisch? Het beestje is nog super jong maar al echt heel tam. Toen ‘ie op m’n hoofd ging zitten, maakte ik er snel een foto van. Geweldig beest!

3 Reacties

  1. Roos 31 maart 2016 / 11:27

    Aah zo chill, dat heeft Thuisbezorgd bij mij ook eens gedaan! Yummm. X

  2. Maaike 31 maart 2016 / 12:28

    Haha wat een super leuke actie van Thuisbezorgd! Zo zou ik ook wel aan een mega doos met sushi willen komen :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *