My life as Liz #153

Een hele goede middag! Excuses voor de radiostilte, maar ik was druk aan het carnavallen of lag brak op de bank dus ik had echt geen tijd. Want jawel, als rasechte Brabander staan er voor mij 4 dagen in het teken van feesten en lekker je eigen ding doen. Maar ik deed meer de afgelopen week: ik had een fotoshoot in Amsterdam, en sportief & culinair evenement in Rotterdam en ik ging ook nog naar school. Natuurlijk maakte ik weer foto’s voor jullie!

On my way to the gym! Nog even een banaan eten, want met een hongergevoel kan ik echt niet sporten.

Dinsdagmiddag naar Amsterdam, want we hadden een fotoshoot voor BffNL op ons mediabureau. Dit komt straks in ons design en gaan ze gebruiken voor de marketing. De foto’s zijn super mooi geworden, de kwaliteit is echt prachtig! Ik stond met mijn ‘lelijke’ kant op de foto en toen vond ik het zelfs mooi! Dat zegt een hoop hahaha.

Daarna nog even een koffietje doen. Ik ging voor de vertrouwde no water chai tea latte met soja melk. Altijd leuk om dat aan de kassa te vertellen, haha.

Leggggday! Ik merk dat mijn broeken bij mijn bovenbenen strakker gaan zitten. Best irritant, want bij mijn heupen zitten ze juist losser! Voortaan focus ik me met mijn legday training dus iets meer op de billen dan de benen. Ik vind een beetje afgetrainde benen wel mooi, maar ik wil niet dat het te snel gaat.

Happy met de progress!

Lunch: 2/3 eieren met tomaat en drie rijstewafels met pindakaas. Oh nee, dat is niet waar. Ik at er daarna nog twee met Nutella!

Woensdag had ik gezellig met Charlotte (Kokenmetsjalot) afgesproken om weer eens bij te kletsen en het was echt heel gezellig. We dronken wat thee en koffie bij Stan & Co.

Donderdag ging ik na school en mijn training naar Ahoy Rotterdam voor het ABN Amro World Tennis Tournament. We keken een stuk van een wedstrijd en voor de rest stond de avond in het teken van lekker eten & drinken. Daar was ik wel benieuwd naar, maar het klonk mij als muziek in de oren!

In het VIP-dorp zijn heel veel Rotterdamse restaurants te vinden, die als het ware op dat evenement hun eigen restaurant hebben gemaakt. Dan heb je nog steeds het idee dat je uit eten bent, terwijl je eigenlijk op een tennis evenement bent. Heel grappig, maar wel heel erg leuk! We begonnen de avond met oesters en champagne bij The Harbour Club, wat een luxe!

Vervolgens gingen we door naar CEO Baas van het Vlees. Dit restaurant draait om vlees en is opgericht door sterrenkok Mario Ridder. Het heeft zelfs een Restaurant Award gewonnen en ik snap nu helemaal waarom. Dit was echt het lekkerste stukje vlees wat ik ooit op heb! Ik bestel nooit zo heel vaak vlees als ik ga uit eten, maar dit was echt hemels. De smaak was goed, de structuur was goed en ik kan het echt iedereen aanraden.

Een toetje kon natuurlijk ook niet ontbreken, daarvoor gingen we naar Aan de Zweth. Leuk om zo verschillende dingen te proberen! Ik weet al lang niet meer wat er allemaal precies op mijn bord lag, maar lekker was het zeker.

We sloten de avond af met een cocktail bij een hidden bar. Super leuk concept, en een mooie afsluiter. Ik kan er niet heel veel over vertellen, maar als je benieuwd bent moet je dit artikel maar eens lezen. Ik ging pas om half 2 slapen, het was dus zeker een geslaagd evenement!

Vrijdag ging ik eerst naar school en vervolgens door naar Eindhoven. Tijd om te carnavallen! Ik ging de eerste avond als Miley Cyrus. Met staartjes, zo debiel haha. Maar ik hoefde in ieder geval niet uit te leggen wie ik was.

Zaterdagochtend werd ik wakker met (ik dacht) de ergste kater ooit. Ik hield niks binnen en had super veel last van mijn buik. Er stond alleen een heel leuk feestje op de planning: Herrie met Gerrie, waar ze techno en (deep)house draaiden in plaats van carnaval muziek. Ik voelde me alleen zo beroerd en het ging maar niet over en had super erge last van mijn buik. In het begin van de avond ben ik dan toch maar gegaan en het ging een beetje met ups & downs. Om half 1 had ik het wel echt gezien en ben ik naar huis gegaan. Kreeg ik de volgende ochtend een berichtje of ik ook zo veel last had van overgeven, want een paar mensen van het event van afgelopen week hadden daar last van. Zat er dus waarschijnlijk ergens een bacterie in het eten! En ik vond het maar raar dat ik zo veel last had van mijn kater! Ik heb nu trouwens nog steeds een beetje last van een gevoelige buik… Wat een timing!

Zondag ging ik gewoon weer door en na een ochtend aan school te hebben gewerkt (moest ook gebeuren), kwam Josefine uit Utrecht voor de eerste keer carnaval vieren. Wederom een geslaagde dag!

‘s Nachts had ik nachtdienst bij deze kleine boef. Om half 7 ging ik er alweer uit om haar te laten plassen. Wat een tijd…

Vandaag ben ik een beetje moe, en ga ik zo klaarmaken en boodschappen doen. Vanavond eten we met vriendinnen hier en gaan we daarna weer de stad in. Want… vannacht om 12 uur ben ik jarig! Morgen weet ik nog niet wat ik precies ga doen (ligt er aan hoe ik me voel), maar ik wil eigenlijk wel iets leuks doen op mijn verjaardag. Ik zie het allemaal wel, tot volgende week!

18 Reacties

 1. Kirsten 16 februari 2015 / 15:58

  Wat vervelend dat je zo’n last van je buik had! Toch wel beter dat je nog even van carnaval hebt kunnen genieten.

 2. Léonie 16 februari 2015 / 16:13

  Haha, je Miley Cyrus look is echt geweldig. Wel jammer dat je je niet top voelde de tweede avond. Heel veel plezier vanavond! x

 3. Manon 16 februari 2015 / 16:18

  Hahahah wauw je miley cyrus look is geweldig, je lijkt best op haar zo!

 4. Fleur 16 februari 2015 / 16:29

  Wat een gezellige en leuke week heb je gehad! Je zag er super leuk uit als Miley!

 5. Annagreet 16 februari 2015 / 16:30

  Hahaha, ik krijg honger van je foto’s!

  Jammer dat je je zo rot voelde.

 6. Josianne 16 februari 2015 / 16:49

  Haha, goeie outfit! Wel echt balen dat je je zo rot voelde, maar gelukkig kwam het niet door de alcohol ;)

 7. Denise 16 februari 2015 / 16:53

  Wat was je leuk verkleed! Balen dat je je zo slecht voelde, al leek me het wel een heel tof event!

 8. Beau 16 februari 2015 / 17:21

  Zonde van je misselijkheid! Fijne verjaardag morgen en veel plezier nog vanavond :)

 9. Anneleen 16 februari 2015 / 17:34

  Wat vervelend dat je zoveel last had van je buik. Hopelijk gaat het ondertussen al een stuk beter!

 10. Annebelle 16 februari 2015 / 21:54

  Lekker feestweekje. Ik vind het zo jammer dat wij boven de Rijn niet aan carnaval doen, lijkt me super om een keer mee te maken!

 11. Tedje 17 februari 2015 / 13:33

  Aahh je Miley Cyrus outfit is echt te gekkkk!

 12. Frederique 18 februari 2015 / 13:47

  Super leuk! En die Miley outfit is echt geweldig haha, super origineel! X

 13. Carolien 18 februari 2015 / 16:00

  Hee Lizzy! Hier het meisje dat je gisteravond in Eindhoven herkende en aansprak haha. Ik twijfelde een beetje of ik je aan moest spreken of niet, maar ik ben blij dat ik het toch maar gedaan heb. Ik lees al een heel tijdje trouw je blog maar reageer eigenlijk nooit. Nu toch maar een berichtje om te zeggen hoe leuk ik je blog vind en dat ik vind dat je een leuke persoonlijkheid hebt! Ga vooral zo door en blijf lekker jezelf :)

 14. Nicole 19 februari 2015 / 11:10

  Wat balen dat je niet lekker was met carnaval zeg, echt een slechte timing haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *