New in: Gouden horloge en Zara tas

IMG_7780

Altijd als ik naar de stad in ga, neem ik een klein tasje mee. Ik gebruik vaak dezelfde, maar ik was eigenlijk wel op zoek naar een nieuwe. Ik wilde gewoon een basic zwart tasje met zo’n gouden chain ketting. Een vriendin tipte me over een tasje bij de Zara, maar steeds liep ik ‘m niet tegen het lijf. Tot afgelopen week! Voor een special price nam ik hem heel graag mee naar huis! Daarbij heb ik ook een nieuw horloge dus deze moest ik even aan jullie laten zien :)

De tas is van Zara en heeft bij de sluiting een gouden kevertje. Het is een klein tasje, maar precies groot genoeg voor je telefoon, sleutels, portemonneetje en lipstick. Dat zijn namelijk mijn essentials die ik altijd mee heb. Van de prijs val je steil van achterover, want je begrijpt dat ik hem voor 16 euro niet kon laten liggen. Hij is er overigens ook in het rood!

IMG_7779

 

Ik weet het, ik heb nog niet eens zo heel lang een nieuw horloge… Maar dit pareltje is het delen waard! En bovendien, ik had nog geen gouden horloge. Goed excuus, right? Mijn nieuwe horloge is van Tayroc en ik had voorheen nog nooit van dit merk gehoord. Maar ze verkopen hele mooie horloges. Ze zijn tijdloos en simpel. Zowel voor mannen als vrouwen een aanrader!

Ik heb gekozen voor een gouden model met zwarte wijzerplaat. Ik vind dit erg mooi staan in combinatie met een all black outfit. Tja, ik houd gewoon van zwart! Maar daarom is zo’n gouden horloge juist een mooie eyecatcher!

Tayroc is verkrijgbaar via Brandfield.nl en dit is bijna de enige die dit merk binnen Nederland verkoopt. Nog best wel exclusief, dus! Dit horloge is het Boundless Gold horloge en kost €113.50.

5 Reacties

 1. Gina 4 september 2016 / 16:27

  Oeh super mooi! Ik vind je tas ook prachtig <3

 2. lonneke 4 september 2016 / 16:37

  Oeh wat mooi!
  Die tas is ook een ideaal formaat :)
  Liefs Lonneke

 3. Sija 5 september 2016 / 13:14

  Prachtig! Wat een schattig tasje <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *