Report: Mysteryland 2016

IMG_7636

Afgelopen week was het weer tijd voor een festival! En niet zomaar eentje: Mysteryland stond op de planning. Dit feest wordt al sinds 1993 gehouden en het is inmiddels uitgegroeid tot één groot festival met verschillende muziekstijlen. Sinds vorig jaar is het een weekendfestival, oftewel: dubbel feest! Samen met een vriend gingen we op zaterdag richting het Haarlemmermeer.

IMG_7587

IMG_7585

Ik als echte technoliefhebber was natuurlijk heel nieuwsgierig naar de techno-tent! De mainstage trok me niet zo en ook Q-Dance is niet echt mijn ding, hoewel ik erg onder de indruk was van deze stage. Via de piramide had je prachtig uitzicht over het hele festivalterrein (wat overigens mega groot was) en de sfeer bij Q-Dance was echt super goed. Het hele publiek ging los. Tof om te zien!

IMG_7633

IMG_7630

Er waren in totaal meer dan 10 verschillende stages, en dit verdeeld over een mega groot festivalterrein. Je moet elkaar niet kwijt raken op Mysteryland, want dan heb je wel een klein probleem. Maar ondanks dat het zo groot was, was alles wel heel goed geregeld. Geen lange wachtrijen voor drinken en muntjes. Dus dat was top!

IMG_7546

En dan natuurlijk niet geheel onbelangrijk… De muziek! Ik was niet weg te slaan bij de techno tent. Haeken (het techno-alias van De Sluwe Vos) draaide de tent goed vol en ROD, Luke Slater en KARENN vervolgden met heerlijke sets. Een goede sfeer, fijne muziek… Wat wil een mens nog meer? Ik heb er onwijs van genoten. Het is dat ik de dag erna te brak was, anders was ik sowieso nog een dag gegaan!

3 Reacties

  1. Birgit Roobol 1 september 2016 / 10:39

    Heel gaaf! Ik twijfelde dit jaar heel erg. Mysteryland lijkt me echt een keer een ervaring, maar het viel samen met VOLTT Loves Summer festival en dat is voor de échte technoliefhebber wel echt een heel lekker festivalletje. Ik ga al die jaar op rij en het NDSM is letterlijk mijn achtertuin, dus ik heb uiteindelijk toch maar voor VOLTT gekozen.

    Ik ben dit jaar voor het eerst meegegaan (gevraagd) naar Defqon en hoewel ik echt een techno-meisje ben, vond ik het echt héél gaaf. Ik was dus heel erg benieuwd naar Q-Dance op Mysteryland en natuurlijk de technotent. Haeken is vet hè! Hoe draaide KARENN? De main is ook niets voor mij. Leuk om te horen dat je het naar je zin hebt gehad. Misschien volgend jaar dan maar gewoon combineren?!

    • Lizzy 1 september 2016 / 23:36

      Aaah ja VOLTT leek me ook super! Aan de filmpjes te zien was het ook een goed festival! KARENN draaide heel dik. Sowieso echt goede techno terwijl die tent niet eens zo heel vol zat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *