Shiny Dr. Martens

Na wat drukke maanden had ik het vorige week wat rustiger en tijd tot mezelf te kunnen komen. Ik heb nu ook eindelijk wat meer rust in mijn hoofd, waardoor ik het weer leuk vind om achter mijn laptop te kruipen. Er zijn zoveel ontwikkelingen gaande (vooral op persoonlijk vlak) en één daarvan is dat ik weer een nieuw paar schoenen heb. Oeps, heel vervelend. Zoals je kunt zien zijn het mijn favoriete schoenen maar dan in een andere uitvoering. Want voordat je ‘t nog niet wist, mijn Dr. Martens zijn echt de meest gedragen schoenen van het afgelopen jaar.

Deze Dr .Martens zijn een stuk opvallender door de glanzende uitvoering, en daarom eens wat anders! Leuk voor bij een simpele jeans en tee, maar ook onder een jurkje. Dat vind ik het chille aan Dr. Martens, ze kunnen echt overal bij en lopen súper comfortabel. Ware het niet dat ik deze keer weer zo eigenwijs was om de nieuwe schoenen meteen aan te doen, toen ik iets in de stad wilde halen. Je raadt het al… Blaren! Je zou zeggen dat een ezel zich niet twee keer aan dezelfde steen stoot, maar in mijn geval betwijfel ik dat. Ik moet ze dus nog even goed inlopen, maar ik ben er wel heel blij mee!

Ik heb deze schoenen in samenwerking met Nelson ontvangen, check de Dr. Martens pagina voor alle leuke modellen die ze hebben. Ik vind bijvoorbeeld de lage modellen ook heel erg tof. Wat vinden jullie van Dr. Martens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *