Witte sneakers

Ik liet ze in de My life as Liz al zien: mijn nieuwe sneakers van ETQ Amsterdam. Het zijn de lage White Croc Embossed sneakers en dit is een heel populair model. Ik kwam ze tegen op Instagram en viel meteen als een blok voor deze schoenen. Ze zijn simpel, maar van hele mooie kwaliteit. In de online shop waren bijna alle maten uitverkocht, maar toen ik langs ging in een winkel in Eindhoven hadden ze nog één paar in maat 39. Ik paste ze, ze zaten als gegoten en toen kon ik mezelf niet meer inhouden. Deze werden van mij!

Ik vind de schoenen leuk om heel casual te combineren, net zoals hierboven. Ze staan super leuk onder mijn grijze broek van de Zara en ik ben van plan ze nog heeeeel vaak te gaan dragen. Ze zitten daarnaast ook echt super comfortabel en de binnen voering is ook van leer. Ik vind dat altijd wel fijn, want dan heb je veel minder snel last van zweetvoeten. Ik vind het vooral zo leuk dat de schoenen helemaal wit zijn (ofja, off white). Dit zie je de laatste tijd steeds meer. Wat dacht je van de Adidas Superstar of de sneakers van Filling Pieces? Hieronder zie je mijn favoriete witte sneakers op een rijtje.

Van links naar rechts: Nike Air Force, Adidas Stan Smith, Converse All Stars, Filling Pieces en Adidas Superstar.

Wat vinden jullie van (mijn) witte sneakers?

19 Reacties

 1. Suze 17 maart 2015 / 13:56

  Super gaaf vind ik ze! Ik heb zelf witte nike air max thea gekocht :) Zitten ook heeerlijk. X

 2. Ingeborg 17 maart 2015 / 14:13

  Ik vind ze heel gaaf! Ik heb zelf de Stan Smith met zebra print op de achterkant.

 3. tessa 17 maart 2015 / 15:10

  Ik vind witte sneakers echt geweldig! Ik ga ze binnenkort ook aanschaffen. Die van jou vind ik echt prachtig ik ga eens kijken of ik ze online kan bemachtigen :D

 4. Lisa 17 maart 2015 / 15:46

  Wat een mooie, bijzondere sneakers! Ik vind het patroon heel tof.

 5. Iris 17 maart 2015 / 15:53

  Ohhh witte sneakers zijn zo mooi! Ik wil zelf heel erg graag de adidas Stan Smith met zebra print op de achterkant alleen die zijn overal uitverkocht.. heb heel Amsterdam en Utrecht al rondgezocht haha. Nu ga ik denk ik voor de all white adidas superstar. Jouwne zijn ook tof!

  • Lizzy 17 maart 2015 / 16:09

   Ja die zijn leuk he! Een vriendin van mij heeft die. Maar die all white adidas superstar vind ik echt super tof!!

 6. Simone 17 maart 2015 / 16:11

  Ze zijn leuk! Ik wil graag nog de Nike Air Force 1 low!

 7. Dionne 17 maart 2015 / 16:23

  Wat een leukerds! Witte sneakers zijn heel tof!

  • Lizzy 18 maart 2015 / 10:30

   Haha ik poets ze ook regelmatig even tussendoor :P Anders vind ik het zo zonde.

 8. Fleur 17 maart 2015 / 19:41

  Wat een leukerds! Ik hou enorm van witte sneakers!

 9. Joyce 17 maart 2015 / 20:01

  Ik zit al een maand te kwijlen op de witte nike’s die ook bij het plaatje staan. Ik twijfel nog steeds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *