Grunge trend met Dr. Martens

img_8214

Door middel van eerdere blogposts lichtte ik al een tipje van de sluier op. Ik zou namelijk wat leuks bijdragen aan het najaarsmagazine van Nelson. Dit jaar zijn we een intensieve samenwerking gestart en om het jaar goed te beginnen mocht ik een eigen trend kiezen en deze verder toelichten. Mijn keus viel op de grunge trend, want ik hou zelf wel van een stoere stijl. Een simpele outfit met stoere boots eronder en je bent good to go! Tijd om er eens wat uitgebreider bij stil te staan op mijn blog.

img_8094

Hierboven zie je mijn bijdrage in het najaarsmagazine van Nelson. Ik kreeg al foto’s toegestuurd via social media, super leuk om te zien! Naast dit stukje staat er ook een blog online op de website van Nelson, klik hier om hem te lezen. Ik schrijf daar wat uitgebreider over de trend, hoe je hem kunt combineren en hoe ik de schoenen zelf graag draag. Zoals je op deze foto’s kunt zien: lekker casual met een stoer spijkerjack van Stradivarius of met mijn nieuwe lievelingsjas: een regenparka van Zara!

img_8213

img_8204

Ik ben in ieder geval super blij met mijn Dr. Martens, ze lopen echt heerlijk. En ja, het is waar wat ze zeggen: je moet ze wel inlopen! De eerste dag had ik dag had ik dan ook dikke blaren. Maar de zool is super zacht, ik heb er zelfs al een dagje festival op overleefd. En ik denk dat we samen nog veel meer avonturen gaan beleven, wat mij betreft zijn het de perfecte basic boots!

2 Reacties

  1. Denise 22 september 2016 / 15:12

    Die foto’s in dit artikel, waaaah! Zo vet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *