New in: Chelsea boots

Het is nu super warm en aan het najaar moeten we eigenlijk nog niet denken, maar ik heb stiekem al nieuwe schoenen en een jas. Vorige week kon ik het zelfs al aan, toen het een paar dagen niet zo’n mooi weer was. En dat kwam me goed uit, want ik had wel zin om mijn nieuwe schoenen te dragen. Ik heb bij Sacha leren Chelsea boots besteld. Ik had deze al van de Primark, maar die waren kwalitatief niet mooi en hadden hun beste tijd ook wel gehad. Toch vond ik dat soort laarsjes nog steeds heel erg leuk en wilde ik ze graag van goede kwaliteit. Bij Sacha hadden ze precies wat ik zocht!

Het zijn echte leren Chelsea boots met een grove rubberen zool. Ze zijn wat lomper dan de andere Chelsea boots die ik had, maar ze zijn heel smal wat het toch weer vrouwelijk maakt. Ze zitten echt perfect en lopen heel erg fijn, dus ik kan niet wachten om ze vaker te dragen. Doordat het zo’n simpel model is, zijn ze ook makkelijk te combineren. Het zijn voor de mij de perfecte basic laarsjes!

Deze enkellaarsjes zijn hier te bestellen voor een prijs van €99,99. Dat vind ik heel redelijk, zeker gezien de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. Sowieso bevallen Sacha schoenen mij eigenlijk altijd erg goed, ik heb een paar jaar geleden de welbekende bikerlaarsjes gekocht en deze zien er nog steeds mooi uit!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen?

17 Reacties

 1. Desiree 11 augustus 2015 / 07:08

  Chelsea boots zijn altijd goed. Deze zijn ook erg leuk met die wat stoerdere zool.

 2. Tea 11 augustus 2015 / 10:59

  Chelsea boots <3 Ik heb twee paar, eentje voor alledaags gebruik en eentje ook echt om in te borrelen haha maar ze zijn gewon zo leuk!

 3. Anna 11 augustus 2015 / 12:19

  Chelsea boots zijn zo relaxt en makkelijk om te combineren! Ze zijn erg leuk!

 4. Anna 11 augustus 2015 / 12:57

  Neeee, ik wil nog geen herfst! Helaas moeten we er inderdaad aan geloven… Tof, deze schoenen! Ik vind het cool dat ze wat ‘lomper’ zijn, daar houd ik wel van.

 5. Luna 12 augustus 2015 / 22:29

  Superleuke laarsjes! Chelsea boots zijn zo handig in de herfst/winter. I want themm!

 6. Charlotte 18 augustus 2015 / 12:31

  Superleuk! Ik heb pas budget versie”s gekocht maar deze zijn super <3

 7. Amy-Denise 19 augustus 2015 / 18:45

  Leuke boots! Handig dat ze zo makkelijk te combineren zijn.

 8. Elsa 24 oktober 2015 / 08:03

  Leuk, bij de bovenste foto is de hak een stuk kleiner. Ligt dat aan de foto of zijn dat andere schoenen. Ik zoek namelijk precies dit soort alleen ik weet niet waar ik ze kan kopen, weet jij dat misschien?

  • Lizzy 26 oktober 2015 / 15:00

   Komt denk ik door ander perspectief! Deze zijn van Sacha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *