My life as Liz #207

RFYN8144

Er is weer een week voorbij gevlogen! Lizzy, hoe vaak ga je dit nog zeggen? Waarschijnlijk iedere week, haha. Afgelopen week moest ik op maandag werken en was ik daarna tot vrijdag vrij. Ik bracht de regenachtige dinsdag lekker thuis door en op woensdag vertrok ik naar Eindhoven voor wat quality time met mijn moeder! In het weekend moest ik weer werken maar gelukkig hield ik ook nog tijd over voor een gezellige borrel die weer doorging tot in de late uurtjes…

IMG_6372

Maandag begon ik de dag fris en fruitig! Ik dook lekker een koffiebar in met mijn laptop en dat werkte erg goed. ‘s Avonds moest ik weer wat uurtjes in de hotdogbar werken.

IMG_6376

Even een makkelijke lunch in elkaar flansen!

IMG_6386

Ik had deze week cravings, niet te doen. Ik moest en zou koekjes en chocolade hebben, en het was niet eens de tijd van de maand! Deze rol ging dan ook meteen op en de volgende dag at ik een reepje Tony’s… Daar ga je dan met je gezonde voornemens. En wel iedere dag een salade mee naar werk…. Haha oeps!

IMG_6424

Dinsdag had ik echt een beetje een off-day door het druilerige weer. Ik was vrij en zat maar de hele tijd binnen, en daar ben ik niet zo goed in. Even de deur uit, dus! Lekker door de regen lopen, heel normaal toch in augustus?

IMG_6433

Hier werd ik dan weer wél blij van! Ik kreeg een fotoboekje van onze trip naar Berlijn. Ik wil zo snel mogelijk weer terug, wat een heerlijke stad.

IMG_6482

Woensdag ging ik naar Eindhoven om even bij te kletsen met mama. We dronken eerst een kop koffie met een stuk carrotcake (yum!) en daarna besloten we onverwachts ook nog een hapje te gaan eten. Ik at een burger met als toetje Oreo cheesecake. FITGIRL! Hahaha. Ik voelde me die avond ook heel slecht over mezelf.

IMG_6502

Kitty cat! Het was nogal een kunst om het beest op de foto te krijgen.

IMG_6528

Eén van de fijnste dingen aan thuis komen: een bad! Daar heb ik dus ook even goed van genoten. Lekker ontspannend.

IMG_6549

Ik ging daarna even lunchen met mama en toen struinden we ook nog even Strijp-S af. Ik spotte dit leuke kaartje bij Daily Poetry.

IMG_6615

After workout shake! Met amandelmelk, frambozen en eiwitpoeder.

IMG_6699

Vrijdag moest ik 6 artikelen schrijven, en omdat mijn concentratie thuis niet al te best is, besloot ik maar weer voor een koffiebar te gaan. Lekkere cappuccino en tikken maar!

IMG_6624

Snel in elkaar geflanste salade. Krokante kipschnitzel doet het altijd goed!

IMG_6629

Zaterdag was ik onverwachts iets eerder klaar met werken. Yay! Tijd om boodschappen te doen. Woeps…

IMG_6653

Het was weer véél te gezellig en uiteindelijk lag ik om 5 uur in bed! Zondag sliep ik dan ook lekker uit, dook ik de sportschool in en ‘s avonds moest ik werken. En toen waren we alweer aangekomen bij een nieuwe week! Deze week moet ik werken t/m woensdag, maar daarna heb ik wel weer wat leuke dingen gepland. Ik ga eten met vrienden, varen over de grachten in Amsterdam en zaterdag is Lakedance. Yes! Tot volgende week :) X

4 Reacties

  1. Justine 9 augustus 2016 / 15:40

    Zeg hallooo, stop eens met die mooie selfies! Haha nee kidding. vrijdag lekker varen, woehoeeee. Tot dan <3

  2. Maaike 9 augustus 2016 / 16:03

    Bleh, met dat druilerige weer word mijn humeur er ook niet beter op haha. En die kipschnitzel salade ziet er lekker uit!

  3. Charlotte 11 augustus 2016 / 15:11

    Hele leuke foto’s! Hmm die cheese cake en oreo koekjes, lekker fit girl achtig maar nou en :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *