My life as Liz #204

IMG_5290

Allereerst: bedankt voor jullie reacties op het afgelopen artikel. Ik kan er zeker wat mee en ik ga kijken hoe ik voor mezelf er een balans in ga vinden. Komt helemaal goed! Het lijkt me leuk om weer wat meer regelmaat in de My life as Liz te brengen, want nu ik vakantie heb, heb ik ook genoeg leuke dingen op de planning staan. De afgelopen 1,5 week ben ik vooral bezig geweest met van mijn kamer echt een thuis te maken in plaats van een hok met spullen, ik hielp een vriendin mee verhuizen, ik moest werken en had een bruiloft. Fun times!

FullSizeRender

Ik weet niet of ik het in mijn vorige artikel heb vermeld, maar de eerste nacht op mijn nieuwe kamer sliep ik super slecht. Ik was nog niet helemaal fit na mijn weekend Awakenings en ik moest op mijn bedbank slapen omdat ik nog geen fatsoenlijk bed had. Ik sliep ook dicht bij het raam en omdat het enkel glas is en midden in de stad, is het best gehorig. Even wennen dus! De volgende dag verkaste ik dus ook maar mijn oude matras naar beneden zodat ik toch een soort van bed had.

FullSizeRender[1]

Gelukkig was een vriend zo lief om met me mee naar de Ikea te gaan. Ik heb geen rijbewijs en dat is soms toch een dingetje. Zeker als je een nieuw bed nodig hebt, want bezorgen was ook nog eens super duur #studentlife. En een matras via internet bestellen is ook niet echt handig. Goed. De Ikea dus. Ik vond een bed, een matras en daarna aten we een hapje in Utrecht bij Kimmade. Aanrader! Op BestFitFriends.nl schreef ik er meer over :)

FullSizeRender[2]

Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is een… Bed! Aw yeah. Zelf in elkaar gezet, dat heb ik met mijn twee linkerhanden toch even mooi voor elkaar gekregen. Oké, het is Ikea. Maar toch! Haha.

IMG_4767

We gingen een vriendin helpen verhuizen, maar dat duurde allemaal wat langer dan gepland. Ik was eerder klaar met werken, dus kon ik meehelpen. Lekker gesjouwd, en daarna maar even genieten met wijn en nacho’s uit de oven. Niet verkeerd!

IMG_4883

Maandag nog even afgesproken met een vriendinnetje voordat ze op vakantie ging. We gingen voor een ontbijtje bij Yoghurt Barn. Altijd goed! Daarna ging ik naar Hoofddorp voor een leuke afspraak voor mijn blog. ‘s Avonds moest ik werken.

FullSizeRender[3]

Toen ik thuis kwam van werk, kreeg ik een hele berg kleding van een vriendin. ‘Ik draag het niet, dus jij mag het hebben!’. Waaronder dit jurkje, waar het kaartje nog aan ging. Ze is gek, maar wel zo lief! Ik heb ook een hoop truien gekregen en een prachtige jas, dus ik kan deze zomer (Ha!) wel even vooruit. Nee grapje, doe mij nog maar even écht een goede zomer!

FullSizeRender[4]

Outfitje! Dat spijkerjack is echt een goede aankoop geweest, ik draag hem zo vaak. Hij is van Stradivarius en was echt goedkoop.

FullSizeRender[5]

Op naar Eindhoven voor een feest! Even kroelen met de katten. De bos met haren die daarna op mijn kleding zat, laten we maar even achterwege…

IMG_5252

Met lieve Meer! Het was een geslaagde avond met veel wijntjes, en uiteindelijk ook nog de stad in beland. Ik kwam nog een lezeres van mijn blog tegen, ik vind het altijd super leuk als jullie wat tegen me zeggen :)

IMG_5263

Ontbijten met een acai bowl bij The Happiness Café in Eindhoven. Echt een hotspot voor als je een bezoekje brengt aan Eindhoven. De stad krijgt trouwens steeds meer toffe tentjes, heel leuk om te zien! Blijft toch altijd mijn vertrouwde stadje.

Zo, dat was ‘m alweer. Vandaag ga ik naar een superleuk festival vlakbij Utrecht: By The Creek. Volgende week moet ik drie avonden werken, heb ik met een vriendin afgesproken om te eten en ik luid het weekend in met een tweedaags bloggersevent. Super veel zin in! De zondag wellicht afsluiten bij Thuishaven… Hmm lijkt me wel wat. Ik heb er weer zin in, hopelijk laat de zon zich de komende tijd ook even zien <3

6 Reacties

 1. Laura en Jaimy 9 juli 2016 / 06:43

  Dat jurkje wat je van je vriendin had gekregen is echt heel erg leuk, staat je goed!

 2. Maaike 9 juli 2016 / 10:21

  Ahw wat lief dat een vriendin je allemaal kleding gaf! Die gele jurk is super leuk. En veel plezier vandaag op het festival, ik ga naar Dreamfields; ook super leuk :)

 3. Marjoleine 9 juli 2016 / 12:22

  Dat gele jurkje staat je super goed! Doe mij ook maar zo’n vriendin hihi. Leuk dat je weer vaker de my life as liz gaat plaatsen, ik lees je avonturen altijd graag.

 4. Charlotte 9 juli 2016 / 14:54

  leuke foto’s! Dat gele jurkje is echt supertof! Veel plezier bij de festivals :)

 5. Anneleen 11 juli 2016 / 11:11

  Dat gele jurkje staat je heel leuk en zomers! :) Hopelijk heb je een fijn weekend achter de rug! X

 6. Birgit Roobol 11 juli 2016 / 17:41

  Leuke week heb je achter de rug! Dat gele jurkje staat je echt tof en dat spijkerjack is ook heel leuk. Ik heb stiekem ook heel veel zin in een zondagje Thuishaven. Ik zit elke keer al vol in het weekend. Even kijken wat het weer aanstaande zondag doet en anders een lekker weekendje chillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *