Hotspot: Onder de Leidingstraat in Eindhoven

vsco-photo-4

Ik ben de laatste tijd niet zo veel meer in Eindhoven, maar het werd weer eens tijd. Mijn moeder was jarig geweest en dat was een goed excuus om naar het zuiden te reizen. Quality time! Dus hebben we even wat gezellige dingen gedaan.  Zo zijn we onder andere gaan lunchen bij Onder de Leidingstraat op Strijp-S. Wat een leuke tent! Hier moest ik even een blogje aan wijden.

vsco-photo-3

Bij Onder de Leidingstraat kun je terecht voor een heerlijk ontbijtje, lunch, een lekkere maaltijd, een goede kop koffie, een borrelplank en zo kan ik wel even doorgaan. Zonder kunstmatige toevoegingen en zoveel mogelijk biologisch. Kijk, daar worden we blij van! Je kunt alles meenemen maar het ook daar opeten. En dat wil je wel, want het is echt een leuke plek om te zitten.

Het toffe is dat er ook een mini supermarktje aanwezig is met toffe kookboeken en lekkere producten. Zo hebben ze er alle repen van Tony Chocolonely (LIKE!), lekkere drankjes, smeersels voor op brood… Ik word gewoon zo vrolijk van eten en dat werd ik dus ook bij Onder de Leidingstraat.

vsco-photo-1

Mijn moeder stelde zelf een salade samen, daar krijg je een formulier voor. Zo leuk! Ik ging voor een lekkere boterham met ei, sla en erwtenspread. Een vers sapje erbij en smullen maar! Ze hebben er ook lekkere taartjes en ontbijtjes. Ik moet hier zeker nog eens terug… De prijzen zijn ook heel goed te doen, dat is altijd mooi meegenomen.

vsco-photo-2

Je vindt Onder de Leidingstraat op Leidingstraat 45 in Eindhoven. Het bevindt zich wel iets buiten het centrum, op Strijp S. Een hele toffe, opkomende plek met andere leuke tentjes. Mocht je bijvoorbeeld een middagje ergens met je laptop willen zitten, dan is Onder de Leidingstraat ook echt een aanrader. Check de website voor meer info.

3 Reacties

  1. Lys 5 augustus 2016 / 01:00

    Geweldig interieur! Ziet er een leuke plek uit, hier wil ik zeker een keer langs als ik terug in Eindhoven ben :)

  2. Sija 7 augustus 2016 / 11:31

    Wat een leuk plekje! Ook heel mooi ingericht en het eten lijkt me heerlijk!

  3. Charlotte 11 augustus 2016 / 15:08

    Wat een toffe plek! Ook leuk zo’n salade formulier die je zelf in kan vullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *