My life as Liz #163

Zo, voor mijn gevoel heb ik echt een week overgeslagen! Niet alleen was het rustig op mijn blog, ik heb ook weinig foto’s gemaakt. En dat terwijl de week voor mijn gevoel toch echt voorbij is gevlogen. Voordat ik het wist was het donderdag. Wat ik heb gedaan? Voornamelijk school, sporten en van de zon genoten als het even meezat. Vrijdag heb ik een hele leuke dag gehad in Amsterdam, waar bijna deze hele diary over gaat omdat ik zo weinig foto’s heb. Mijn zaterdag was heel saai, zondag ging ik sporten en uiteraard vierde ik ook Koningsnacht! Kijk maar mee :)

Maandag was ik best een beetje brak van zondag, toen ik naar de stad was geweest voor PSV. Helaas moest ik er ‘s ochtends toch echt uit voor school. Daarna was ik heel moe, maar dook ik lekker de zon in om een beetje te lezen en van het weer te genieten.

Dinsdag na het sporten kreeg ik een stukje monchoutaart van mijn huisgenootje. Daar gaan mijn gezonde voornemens! Lekker was ‘ie wel.

Super lekkere wraps gemaakt met avocado, gerookte kip en een sausje van magere kwark met bieslook. Makkelijk en gezond. Ik werd zo vrolijk van deze ontdekking!

En toen was het opeens al vrijdag. Door school en sporten vliegen de dagen soms echt voorbij, en van de helft vergeet ik gewoon foto’s te maken. Vrijdag ging ik naar Amsterdam met Emilia en gingen we langs wat PR bureau’s. Bij Cream PR hadden ze meubels tentoongesteld gemaakt van winkelkarretjes. Zo creatief!

Daarna door naar een ander PR bureau. Wat een prachtige vloer!

Amsterdam <3

We kregen een leuke goodiebag mee met daarin deze leuke limited edition slippers van Havainas. Ze kwamen echt als geroepen, want ik heb helemaal geen slippers in Utrecht liggen en Havainas zijn echt favoriet!

Daarna lunchten we bij Lavinia Good Food. Een super leuk ingericht tentje met een heerlijke menukaart. Emilia en ik waren er allebei super enthousiast over en Emilia heeft er meteen al een leuke blogpost over geschreven met prachtige foto’s.

Kijk hoe leuk deze lamp is! Een soort vogelkooi.

Ik ging voor een pizzetta met paddenstoelenmix, truffels en zeezout. OMG, wat was dit lekker! Ik ben dol op truffel, dus ik was volop aan het genieten.

Daarna nog een theetje en een toffee bananenbrood. Met de meest zoete frambozen die ik ooit heb geproefd. Jummie.

Selfie met deze leuke chicka!

Ik was nog nooit bij Subdued geweest en dat stond toch nog wel op mijn lijstje. Ik kocht er een leuke top en kreeg het mee in mini tasje. Zo cute!

Daarna door naar huis, eventjes eten en spullen pakken voor een weekendje Eindhoven. Ennnn weer klaar om te gaan!

Mama maakte dit gerecht met biefstuk, rijst en groenten. Het was heerlijk.

Zondag was het tijd voor de sportschool. Daarna begon ik aan mijn administratie en werkte ik aan mijn blog. ‘s Avonds dook ik de stad in en had ik een super leuke avond, maar daar heb ik helaas geen foto’s van!

Allemaal een hele fijne Koningsdag gewenst en tot volgende week! X

 

10 Reacties

 1. Maaike 27 april 2015 / 14:40

  Die Havainas zijn leuk zeg! En wat waren ze leuk verpakt haha <3

 2. Anna 27 april 2015 / 15:31

  Wat een leuke foto’s! Ik vind die slippers echt helemaal geweldig <3

 3. Susa 27 april 2015 / 16:46

  Oeh, leuke Havaianas zeg! Inderdaad superfijne slippers. En wat ziet die laatste food pic er heerlijk uit, nodig mij de volgende keer maar uit als je dat eet haha!

 4. Nicole 27 april 2015 / 17:04

  Wat een super leuke Havaianas! Ik ben echt gek op die slippers, ik heb een paar dat al een jaar of 4/5 mee gaat en ze blijven mooi!

 5. Simone 28 april 2015 / 09:40

  Oeh die Havaianas, echt super leuk! Dat toffee bananenbrood ziet er ook echt te goed uit.

 6. Melissa 28 april 2015 / 14:02

  Leuke foto’s! Soms vergeet ik ook wel eens foto’s te maken, maar ach dat heb je soms! Leuke slippers heb je gehad zeg, ik heb zelf sinds vorige zomer Havainas en ze zitten echt heerlijk. Duidelijk van goede kwaliteit. :) En omg dat toffee bananenbrood ziet er heerlijk uit!

 7. Tess 29 april 2015 / 10:57

  Oe ik ben benieuwd naar het recept van die wraps, krijg er honger van!!

 8. Charlotte 29 april 2015 / 15:02

  Alsnog leuke foto’s! Hmm die pizza met truffel klinkt goed!

 9. Marleen 29 april 2015 / 16:14

  Leuke foto’s! Dat lunchtentje is zoo leuk, en ik was ook bij het event van o.a. Havaianas! Echt lekker zomers zijn de slippers :) xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *