My life as Liz #203

IMG_4559

Je zult het niet geloven, maar ik ben eindelijk onder mijn steen vandaan! Jemig, wat een weken… Ik zat er helemaal doorheen met school, moest veel werken en tijd voor bloggen had ik al helemaal niet. But the bitch is back! Ik heb nu vakantie, mijn tentamens zijn allemaal zo goed als binnen en ik heb een stageadres in the pocket. Wat wil een mens nog meer? Tijd om jullie even te updaten.

FullSizeRender

Lekkere desserts zijn altijd een winner… Yum! Gezellig met mijn vriendinnen uit Eindhoven bijgekletst!

FullSizeRender[1]

Ik had een aantal sollicitatiegesprekken lopen want vanaf september moet ik stage gaan lopen. Uiteindelijk heb ik een hele toffe stage gevonden, namelijk op de marketingafdeling van Freshcotton! Vanaf september loop ik 10 weken full time stage en daarna blijf ik er nog tot januari 1 tot 2 keer per week aan het werk. Ik heb er super veel zin in, en het lijkt me ook wel lekker om even niet te studeren maar echt meer het in de praktijk te brengen. Ben benieuwd!

FullSizeRender[2]

Afgelopen weken stond in het teken van studeren maar vooral ook in het teken van een poging tót studeren. Mijn concentratie was echt gedaald tot het vriespunt maar ik had weinig keus. Gelukkig heb ik al drie tentamens gehaald en hoef ik nog maar 1 hertentamen terug waar ik een goed gevoel over had. Dus dat zit wel goed:)

FullSizeRender[3]

Ik ben echt geen ochtendmens. Ik ben meer het type mens dat heel laat gaat slapen en vervolgens er ook laat uit gaat. Maar door mijn drukke schema met school en werk, kwam ik in een ritme. Ik werd op een ochtend zelfs uit mezelf om 6 uur wakker en ik kon toen niet meer slapen. Ik besloot toen naar de gym te gaan. Wat een memorabel moment. Het was wel fijn, maar ik denk niet dat het nog heel vaak gaat gebeuren haha!

FullSizeRender[4]

Mijn nieuwe verslaving: ijskoffie van de Yoghurt Barn. Super lekker verkoelend drankje! 

IMG_3447

Charmante studie selfie. Work work work!

IMG_3706

Lief vriendinnetje! Lekker mee uit eten genomen voor haar verjaardag.

IMG_4194

En toen waren de tentamens voorbij! En was het tijd voor…. Awakenings! Ik ging een heel weekend en de vrijdag vertrokken we al naar een bungalowpark in Velzen-Zuid. Het was heel gezellig en de stemming zat er vrijdag al goed in!

IMG_4438

Helemaal in m’n element! Wat heb ik genoten. Awakenings is altijd top en de muziek is zo goed.

IMG_4450

Cocktailssss! Happy face:)

FullSizeRender[5]

Na het weekend geen tijd om uit te rusten, want ik ging meteen aan de slag met met verhuizen. Ik ga een verdieping lager wonen, want een huisgenootje ging weg. Het is een hele mooie kamer en vooral deze ramen vind ik heel tof!

IMG_4503

We (ofja mama) hebben de kamer een lik verf gegeven. De grijze muur was eerst blauw, maar dat was niet zo’n mijn ding. Alles wit leek me ook weer té en mama kwam met het idee om de muur grijs te maken. Ben er heel blij mee! Het was wel vermoeiend moet ik zeggen, verhuizen met zo’n mega brakke kop. Af en toe ook nog wat koortsaanvallen tussendoor, maar we hebben het overleefd :p

IMG_4507

Wat lekkers te eten kon natuurlijk ook niet ontbreken. Als lunch aten we een hapje bij Gys, om vervolgens weer verder te gaan met klussen. We hebben een hoop verricht in twee dagen en we hebben als afsluiter ook nog wat lekkers gegeten. Toen was het voor mama alweer tijd om naar huis te gaan.

FullSizeRender[6]

Woensdag ging ik verder met opruimen en kwam ik al een heel eind. Het is nog niet af, maar zodra het zover is, laat ik zeker meer foto’s zien. Op Snapchat heb ik overigens ook al wat foto’s gedeeld (mijn username is ‘ourfavourites’). Ik bracht de avond lekker door op de bank, want nu ik vakantie heb, kan ik eindelijk weer meer bloggen! Ik maakte heerlijke, gezonde brownies en daarvan komt het recept deze week nog op BestFitFriends.nl.

Zo, dat was het dan weer! Even jullie kort bijgepraat. Ik ga lekker aan de slag met brainstormen voor nieuwe artikelen, want ik heb wel weer zin om lekker met het bloggen aan de slag te gaan. Hebben jullie nog verzoekjes? Laat het me weten :)

4 Reacties

 1. Charlotte 30 juni 2016 / 17:45

  Leuk artikel! Die festival foto van je is zo leuk, en wauw wat een figuurtje! Ik ben benieuwd naar het recept van de gezonde brownies :) Suggesties voor artikels? Nee, jou artikeltjes zijn altijd leuk!

 2. Birgit Roobol 2 juli 2016 / 09:56

  Wat een leuke foto’s! De ramen van je kamer zijn echt super mooi. En oeh, Awakenings Festival zag er echt superleuk uit. En wat zag je er fantastisch uit meis, wát een figuurtje. Ik heb ‘helaas’ dit jaar Awakenings laten schieten, omdat het tegelijk viel met Defqon.1.

  Ik was op uitnodiging meegevraagd en ben normaal écht een technovlindertje, maar ik was na tien minuten al helemaal verkocht, Echt het weekend van mijn leven gehad. Balen dat Awakenings en Defqon.1 volgend jaar weer samen vallen. Maar ik weet nu al dat ik weer naar Defqon ga. Ik zie mijn techn0-helden wel op andere festivals voorbij komen. Wie vond je ‘t vetst draaien? Welke festivals heb je nog meer op de agenda staan? XO

  • Lizzy 4 juli 2016 / 00:46

   Ah ja ik hoorde van een vriendin dat Defqon ook top was inderdaad! Goed om te horen! Ik ga volgende week naar By The Creek, ik ga naar Welcome To The Future en voor augustus heb ik verder nog niet zoveel gepland staan volgensmij:) Ik kijk een beetje last minute. En jij dan?

   • Birgit Roobol 11 juli 2016 / 17:38

    Ah tof! Was By The Creek leuk? Ik was afgelopen zaterdag naar 18hrs Festival en ga ook naar Welcome To The Future. Voor augustus staan Loveland en Voltt op de planning, voor de rest nog even kijken! Ik kijk ook meestal last minute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *