My life as Liz #206

JONY5935

Het lijkt of ik maar met mijn ogen hoef te knipperen en dan is er alweer een week voorbij. Het is gewoon alweer augustus! Vandaag is mijn allerliefste moeder jarig, gefeliciteerd mam! Van de afgelopen week heb ik niet heel veel foto’s, want ik moest 5 dagen werken. Vaak werk ik ‘s avonds en overdag ga ik dan sporten en schrijf ik artikelen voor de website waar ik voor schrijf. Dus mijn dagen vliegen echt voorbij! Kijk mee wat ik onder andere deze week heb gedaan :)

IMG_6075

Ook in de vakantie probeer ik zo gezond mogelijk te eten. Ik eet nu wat vaker buiten de deur en ik drink ook meer alcohol, maar daarom probeer ik op werkdagen gezond te eten. Ik werk in een hotdogbar en ik mag altijd eten op mijn werk, maar dat werkt natuurlijk niet héél bevorderend. Daarom maak ik vaak salades die ik dan meeneem naar mijn werk!

IMG_6115

Op de dagen dat ik werk moet ik vaak om 5 uur beginnen. Ik ben niet echt een ochtendmens, maar als je laat je bed uit komt rollen en vervolgens nog wilt sporten, dan is het zo 3 uur voordat je een keer helemaal omgekleed bent. Daarom probeer ik nu meer ritme erin te krijgen. Het gebeurt me namelijk de laatste tijd iets te vaak dat ik om 11 uur ‘s avonds nog zit te werken achter mijn laptop. Daarom probeer ik op werkdagen nu in de middag in een koffiebar te zitten, want dan ben ik veel productiever. Eens kijken hoe dat bevalt! Ik zit graag bij ‘t Koffieboontje in Utrecht, daar hebben ze lekkere koffie en sapjes!

IMG_6136

Woensdag deed ik een rondje Brabant: ik ging eerst lunchen in Eindhoven en ‘s avonds zag ik eindelijk Tedje weer! We kletsten lekker bij en gingen nog uit eten voor haar verjaardag. Was super gezellig!

IMG_6165

De lieverd!

IMG_6186

Ontbijtjes in bed zijn het beste. Dit is mijn favoriete power ontbijt. Hier kan ik namelijk wel even op vooruit! Havermout met eiwitpoeder, banaan en kaneel. Wat pindakaas is er ook heerlijk bij!

IMG_6187

Lekker in het zwart. Kan prima toch in de zomer? Haha. Ik draag hier een nieuwe broek van de Zara, hij was maar 20 euro maar echt super fijn. Al mijn zwarte broeken waren verwassen, dus hoog tijd voor een nieuwe! Weten jullie nog fijne high waisted jeans?

IMG_6246

Vrijdagavond ging ik uit in Amsterdam en dit was mijn outfit! Een doorschijnende top van Zara en een rokje van Monki. Ik vind dit soort rokjes echt heel leuk! Ik ben normaal niet zo van de rokjes, maar deze is niet te tuttig.

IMG_6267

Jum jum! Pasta pesto. En dat was eigenlijk mijn laatste foto… Zaterdag moest ik werken terwijl ik echt last had van de grootste kater EVER en zondag ging ik weer lekker sporten en moest ik ook werken. Momenteel zit ik lekker in een koffiebarretje te schrijven en vanavond moet ik weer werken. Gelukkig ben ik daarna t/m vrijdag vrij en ik kan echt niet wachten. Ben wel toe aan een paar vrije daagjes :) Tot volgende week!

12 Reacties

 1. Laura 1 augustus 2016 / 13:35

  Leuke foto’s! Ik vind de zwarte high waist broeken van Pull and Bear erg fijn, misschien dat je die kan proberen?

  • Lizzy 1 augustus 2016 / 13:37

   Ja die heb ik en die zitten in mijn middel perfect, maar ze lubberen bij mij altijd uit in de knieën… Zo zonde.

 2. Sanne 1 augustus 2016 / 16:28

  Ik vind de High Waist van de Only erg fijn… Heb al de spijkervariant en de zwarte…. Toevallig afgelopen weekend in Utrecht gekocht :)

 3. Imre 1 augustus 2016 / 17:03

  Ik haal altijd high waisted broeken bij de hollister! Het is, als je nog nooit broeken hebt gekocht bij hollister of abercrombie, altijd even zoeken wat je maat is, maar als je eenmaal de goede maat heeft dan zit ie als gegoten! Ook vind ik de high waisted broeken van dr denim heel fijn, oa verkrijgbaar bij de Bijenkorf!

 4. Maaike 1 augustus 2016 / 20:23

  Ik een koffiebar werken lijkt me ook erg fijn, dat heb ik nog nooit geprobeerd! En leuk dat je in een hotdogbar werkt, lijkt me best leuk werk om te doen :)

 5. Roos 1 augustus 2016 / 20:33

  Zo mooi die outfit met die Zara top! X

 6. Kaar 2 augustus 2016 / 18:47

  Levi broeken vind ik echt top! Misschien wat aan de dure kant maar ze blijven mooi, gaan niet lubberen en ook na een paar keer wassen zijn ze nog mooi.

  • Lizzy 4 augustus 2016 / 16:54

   Ja het is natuurlijk wel een goede investering! Ik ga er eens naar kijken.

 7. Michelle 2 augustus 2016 / 23:21

  Ik vind de high waisted broeken van Bershka echt top! Heb er nu twee waarvan eentje al bijna een jaar en is nog steeds onwijs mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *